Wie zijn ctc? 

CTC heeft een geschiedenis van 100 jaar in de verwarmingssector en produceert al warmtepompen sinds 1981. Het merk richt zich op betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen voor installateurs, met behulp van onderdelen van gerenommeerde merken en een eigen regeling met aanraakscherm en uitgebreide mogelijkheden.

Met hun uitgebreide ervaring heeft CTC oplossingen voor elke woning en toepassing, van kleine woningen tot grootschalige projecten met meerdere verwarmingskringen en warmtepompen. Ook bieden ze oplossingen voor combinaties met zwembaden en zonnecollectoren. De warmtepompen van CTC zijn compact en werken stil.

Hoeveel kost een ctc warmtepomp? 

Hieronder vind je een overzicht van de richtprijzen, inclusief plaatsing (verwacht), voor verschillende types CTC warmtepompen:

Type warmtepompPrijs incl. plaatsing (verwacht)
Grond-water€ 17.000
Water-water€ 15.000
Lucht-lucht€ 4.000
Lucht-water€ 9.000
Hybride€ 6.000

Let op dat dit slechts richtprijzen zijn en dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van specifieke installatievereisten en andere factoren. Het is altijd verstandig om offertes aan te vragen bij erkende installateurs voor een nauwkeurige prijs op maat van jouw situatie.

Interesse in een Ctc warmtepomp?Ontvang hier gratis offertes!

Alle soorten ctc warmtepompen op een rijtje 

Hieronder vind je een overzicht van alle soorten CTC warmtepompen:

1. Geothermische warmtepompen 

Geothermische warmtepompen, ook wel grond-water warmtepompen genoemd, maken gebruik van de constante temperatuur van de aarde om warmte te onttrekken voor verwarming en warmwaterproductie. Deze duurzame technologie is geschikt voor goed geïsoleerde woningen en biedt een efficiënte manier om het binnenklimaat te reguleren.

2. Lucht-water warmtepompen 

Lucht/water warmtepompen zijn ideaal om energie uit de lucht te benutten voor verwarming en warm water. De installatie is eenvoudig en budgetvriendelijk, zonder boorgaten of leidingen in de grond. Deze milieuvriendelijke oplossing draagt bij aan een lagere uitstoot van broeikasgassen, wat goed is voor het klimaat.

3. Binnenhuismodules 

De CTC binnenhuismodules zijn voorzien van een uniek besturingssysteem dat de warmtebehoeften van jouw woning berekent. Dit slimme regelsysteem zorgt ervoor dat de warmtepomp efficiënt werkt en dat je altijd de juiste hoeveelheid warmte en warm water beschikbaar hebt.

De regeling is eenvoudig toegankelijk via een gebruiksvriendelijke kleurentouchscreen met duidelijke symbolen. Zo heb je altijd volledige controle over je verwarming en warm water.

Warmtepomp-in-tuin

4. Warmteverwarmers of warmtepompboilers 

Warmteverwarmers, ook wel bekend als warmtepompboilers, zijn efficiënte toestellen die warm water voor je woning produceren door warmte uit de omgevingslucht te halen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen met uiteenlopende functies, zodat je de warmtepompboiler kunt kiezen die het beste bij jouw specifieke behoeften past.

Of je nu een compact model zoekt voor een kleinere ruimte of een model met meer capaciteit voor een groter huishouden, er is altijd een geschikte warmtepompboiler voor jou. Met een warmtepompboiler geniet je niet alleen van energiezuinig warm water, maar lever je ook een bijdrage aan een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl.

Hoe kan je de verschillende warmtepompen aansturen? 

Het aansturen van warmtepompen is essentieel voor een efficiënte werking en optimale prestaties. Er zijn verschillende methoden om warmtepompen aan te sturen, afhankelijk van het type warmtepomp en de gewenste functionaliteiten.

CTC EcoLogic L/M

Met de CTC EcoLogic L en M heb je een slimme regeling voor het automatisch monitoren en aansturen van je CTC warmtepomp, extra verwarming, buffertanks, zonnecollectoren, zwembaden, koelmodules en andere energiebronnen die je wilt integreren. Deze geavanceerde regeling zorgt ervoor dat je warmtepomp en andere systemen efficiënt samenwerken voor optimaal comfort en energiebesparing.

Ctc warmtepomp door een erkend installateur laten plaatsen? Ontvang offertes op maat van specialisten 

Wil je een CTC warmtepomp laten plaatsen door een erkend installateur? Vul dan nu ons gratis en vrijblijvende offerteformulier in! Hiermee ontvang je meerdere offertes op maat van specialisten uit jouw regio. Zo kan je jezelf nog beter informeren en eenvoudig prijzen vergelijken om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waarom wenst u een warmtepomp?
2*. Welk type warmtepomp wenst u?
3*. Wat is uw geschat budget voor de warmtepompinstallatie?
4*. Wanneer wenst u de warmtepomp?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Warmtepomp
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Warmtepomp