Water in kelder

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen. Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Welke vochtproblemen kan je zien?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Water in kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding te Aalst
We hebben water in de nieuw aangebouwde kelder opgemerkt, dat komt waarschijnlijk door opstijgend grondvocht dat de kelder binnenkomt op 2 manieren: Enerzijds via de naad tussen de bestaande fundering en de nieuwe betonplaat (± 10 lm). Dat kan eventueel aangepakt worden met injectering?Anderzijds kan het vocht door de muur komen omdat we geen buitendichting hebben geplaatst (± 30 m²). Hier zou er eventueel een bekuiping langs binnen kunnen worden geplaatst? We zoeken een professionele firma die de injecteringswerken kan/wil uitvoeren en mij graag kan/wil begeleiden hoe ik zelf de binnenbekuiping kan plaatsen. De nodige materialen hiervoor moet ik nog aankopen, wat ook via de firma in kwestie kan gebeuren. Groeten, Dirk.
Opstijgend vocht in een woning in Mol
Ik heb last opstijgend vocht. Als het regent staat heel de kelder onder water. Ik zou dit graag opgelost hebben. Het gaat om 3 verschillende ruimtes. De problemen zijn aanwezig sinds twee jaar.
Natte kelder in Ronse
Er is water op de grond in de kelder. De muren en het plafond zijn ook nat. Dit probleem is er al lang, maar het water droogde tot nu toe altijd op. Dat is niet meer het geval. Ik weet niet wat dit probleem veroorzaakt.
Natte kelder bij regen in Wingene
Het probleem komt enkel voor bij hevige regenval, dus waarschijnlijk gaat het over het grondwaterniveau dat te hoog staat. De mazouttank staat ook in de kelder. Zou het plaatsen van een grondwaterpomp een oplossing kunnen zijn? Ons huis is van rond 1940.
Water op de keldervloer | Melle
Als gevolg van de hevige regenval de voorbije weken, staat er in 2 ruimtes op de kelderverdieping een laag water (van een paar centimeter hoog) op de keldervloer. Vermoedelijk kan het probleem verholpen worden door aan de buitenzijde van de kelder (tussen de buitenzijde van de keldermuur en de oprit) een soort van drainage naar de riolering te voorzien, al staan we ook open voor een andere oplossing.
Vochtprobleem in de kelder te Merksem
De kelder heeft een buitendeur langs waar er regenwater naar binnen komt. Onderaan de deur (net binnen in de kelder) is al een pomp geïnstalleerd om het water af te voeren. Toch lijken de muren rond de deur nog last te hebben van vocht. Er zijn wat plekken die vochtig lijken en het plamuursel en de verf komen los. Wij weten niet of dat door vocht veroorzaakt wordt of dat het gewoon oude verf is. We willen de muren in de kelder graag laten controleren zodat we tijdig eventuele problemen kunnen aanpakken.
Water in de kelder bij hevige regenval | Sint-Niklaas
Bij hevige regenval komt er in de kelder tegen de straatkant water te staan, en naar boven via een buis die niet is afgedekt.
Graag zouden we willen weten waar het probleem ligt en wat de mogelijke oplossingen zijn.
Kan je een gratis prijsofferte aanbieden, zodat we nadien kunnen beslissen voor de oplossing?
Vochtbestrijding voor een kelder in Gent
Wij leggen binnenkort een pomp en put aan om het grondwater uit onze kelder te laten wegnemen. De kelder staat voor de rest in goede staat. In onze muur net boven de kelder beginnen we voor het eerst een vochtplek te zien. Deze zouden we graag behandelen. Deze is niet groter dan 1m².
Vochtprobleem in de kelder te Mortsel
In onze kelder is er een put waar grondwater in komt. Daar staat een dompelpomp in opgesteld. De vorige eigenaars zeiden ons dat de put eigenlijk nooit overstroomt. Wij wonen hier nu bijna 2 weken en bij ons is dat nu al wel enkele keren gebeurd. Wij zijn daarom opzoek naar een oplossing zodat niet telkens onze hele kelder onderloopt (staanplaats voor wasmachine, droogkast, verwarming,…). Het lijkt ons ook dat er één vochtige muur is (?) We kennen nog mensen met die probleem en die spraken over een "waterkast" rond die put te bouwen? Zodat de dompelpomp zelf zijn werk kan doen en het water niet in de gehele kelder loopt maar enkel in de "waterkast" zelf. Huis van rond 1920-30.
Waterplassen in de kelder (Hasselt)
Ik heb plassen water in de kelder tijdens en na periodes van sterke regenval. Dit is een volwaardige kelder van eind jaren 70. Originele bouw. Liefst s'avonds bellen.
Water in de kelder door stijgend grondwater
Het stijgend grondwater zet de kelder onder water en dit moet zo snel mogelijk bestreden worden. Ons huis is volledig onderkelderd.
Water in onze kelder | Structureel probleem?
Wij hebben een tijdje last gehad van vocht/water in één hoek van onze kelder. Nu valt het weeral mee, maar we willen toch weten of er een structureel probleem is en wat eraan gedaan kan worden. De woning is gebouwd in 1978.
Kelderdichting | Water in kelder definitief oplossen
De kelder zit sinds jaren voor de helft vol water. Het water wordt geregeld weggepompt, maar de kelder moet nu verdwijnen. Wij zijn eigenaars van het appartement.
Grondwater in kelder van ons huis
Er is vocht in de kelder en muren boven van ons huis.
Staat water in de kelder nu, kelderopp. 8m², geen lekken.
Boven opstijgend vocht precies, bouwjaar rond 1950-60.
Water in de kelder, Edegem
Er staat water in onze kelder. Het komt vermoedelijk via de muren binnen. De vloer is reeds behandeld maar het vochtprobleem blijft. Graag offertes.
Vochtbestrijding woonzorgcentrum te Berlaar
We zitten met vocht in de CV-kelder van het woonzorgcentrum, er staat voortdurend water. Er lijkt vocht door de muur te komen, maar er zijn geen lekken. Het probleem recent erger geworden. De kelderoppervlakte is 50 m², het bouwjaar is 1992.
Vochtbestrijder gezocht in de regio van Neerpelt
Wij zijn eigenaars van een huis uit de jaren '50 en hebben last van opstijgend vocht in onze kelder. Er komt namelijk steeds water uit de vloer waardoor de ruimte zeer vochtig is. Graag ontvangen we een offerte van vochtbestrijders in de regio van Neerpelt.
Natte keldervloer in woning tes Merskem
Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. De keldervloer is altijd vochtig en wij pompen dit water altijd weg maar het probleem keert steeds terug. Graag een offerte voor kelderdichting
Water in de kelder (grondwater) van woning in Puurs
Ik heb vocht in de kelder van de woning.
Komt precies via een aantal scheuren, geen lek, grondwater via de keldermuur, bouwjaar 1950 ergens.
Water komt binnen via barsten in keldervloer | Vorst
Wij zoeken een vochtbestrijder om onze kelder aan te pakken. De keldervloer vertoont barsten en het water sijpelt hierdoor naar binnen. Het gaat dus om een kelderdichting.
Vochtige keldermuren en water in kelder
We hebben last van vochtige keldermuren. Iets verder in de kelder staat er 10cm water (tweede deel van de kelder). Het is een gebouw van 1947. Graag snel een oplossing voor kelderdichting.
Vocht in kelder na regenval
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Vooral last van vocht ind e kelder. Het water staat steeds hoog na hevige regenval.
Kelder onder water - Vochtbestrijding
Wij hebben ons huis gekocht en onmiddellijk verbouwd. Bij veel regen staat onze kelder onder water (ongeveer 2 cm). Het water komt uit de vloer, dus het is waarschijnlijk grondwater.
Water in kelder zorgt voor vochtprobleem
Eigenaars, vochtprobleem in de kelder, vochtige kelder, water trekkt van de grond naar de muren en zo naar boven.
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Ik zoek een offerte voor vochtbestrijding wegens een probleem in de keldervloer. Nu staat er al een meter water. Problemen al jaren aanwezig en keerst altijd weer. Woning van 1937.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders