Vochtbestrijding: Bedrijven die actief zijn in West-Vlaanderen

Decooven
100%
Roeselarestraat 215
B-8560 Wevelgem

De firma Decooven is gespecialiseerd in de behandeling van vocht. Ook zorgt zij voor het installeren en repareren van ventilatiesystemen. Gevestigd in de gemeente Wevelgem, werkt het met professionals en particulieren. Het doel van Decooven is om uw pand of uw huis te o … (Lees meer)

Renovigo
50%
Vlaanderenlaan 71
B-8530 Harelbeke

Renovigo is een bedrijf afkomstig uit Harelbeke. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Pleisterwerken, stukadoors, Vochtbestrijding.

Vochtweringswerken Moerman
100%
Bijlokestraat 11
9810 Nazarteh

Vochtweringswerken Moerman is een bedrijf gespecialiseerd in vochtwering, kelderdichting en het plaatsen van zwembaden. Een gezonde woning zorgt voor een gezonde bewoner en dat begrijpt Vochtweringswerken Moerman maar al te goed! Al sinds 1996 ben ik, zaakvoerder C … (Lees meer)

Mrklusser
100%
Lode Zielenslaan 1a
B-2050 Antwerpen

Mrklusser is een bedrijf afkomstig uit Antwerpen. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

Dryguard
98%
Sint- Lievenslaan 266
B-9000 Gent

Vocht in de muren of kelder? Met Dryguard zijn al uw vochtproblemen verleden tijd. Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding, maar onze absolute specialisatie is toch wel het behandelen van opstijgend vocht in de muren. Dankzij onze 8 ervaren arbeiders is een mooi re … (Lees meer)

Adg Enterprises
93%
Kasteelstraat 49
B-9820 Merelbeke

ADG Enterprises is het bedrijf dat u moet contacteren bij problemen in uw woning zoals opstijgend vocht maar ook wanneer u een kelderdichting, effectieve ventilatiesystemen of zelfs een gevelbehandeling nodig hebt. Wij hebben een ervaren team dat u weldra helpt en u de … (Lees meer)

Steenhout
92%
Geraardsbergsesteenweg, 120
B-9320 Erembodegem

Als een gevestigde waarde in de bouwsector blijft Steenhout innoverend en dynamisch. We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van opstijgend vocht, kelderdichting, specifieke ventilatie en gevelbehandeling. Voor ieder vochtprobleem vinden we bij Steenhout een oplossing … (Lees meer)

Dromursec
91%
Av. Des Métallurgistes 22 K
B-1490 Court-Saint-Etienne

Dromursec is een bedrijf afkomstig uit Court-Saint-Etienne. Partner van Bobex sinds 2014, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

Aquaproef
90%
Stationsstraat, 10/001
B-9850 Nevele

Aquaproef uit Nevele is uw expert voor alle vochtbestrijding. We zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen. Na twintig jaar in de sector te hebben gewerkt, hebben we al heel wat ervaring met vochtbestrijding. 
Oudere huizen hebben vaak last van vochtproblemen. Die p … (Lees meer)

Quality Renovatie
50%
Waalbeekpark 10
B-9870 Zulte

Ons bedrijf Quality Renovatie is gevestigd in Zulte, in het Vlaamse Gewest in de provincie Oost-Vlaanderen. Daarnaast zijn we ook actief in de provincie West-Vlaanderen. Onze dienstverlening beperkt zich in wezen tot werkzaamheden met betrekking tot gevels en daken, me … (Lees meer)

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waar heeft u een vochtprobleem?
2*. Welke vochtproblemen kan u herkennen?
3*. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw?
4*. Wanneer wilt u dat een specialist in vochtbestrijding ingrijpt?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Vochtbestrijding: vind de juiste specialist in West-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Vochtbestrijding die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Vochtbestrijding