Actieve leveranciers in Oost-Vlaanderen

DITA PROJECTS
100%
Ragestraat 71
B-9620 Zottegem
Vochtweringswerken Moerman
100%
Bijlokestraat 11
9810 Nazarteh

Vochtweringswerken Moerman is een bedrijf gespecialiseerd in vochtwering, kelderdichting en het plaatsen van zwembaden. Een gezonde woning zorgt voor een gezonde bewoner en dat begrijpt Vochtweringswerken Moerman maar al te goed! Al sinds 1996 ben ik, zaakvoerder C … (Lees meer)

P&N Bouw
100%
Hazegrasstraat 14a
B-9940 Evergem

Wij doen de bestrijding van vochtproblemen in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Door onze professionele werkethiek en uitsluitend gebruik van topproducten, leveren wij een snelle en kwaliteitsvolle service aan zijn klanten. Wenst je een vochtanalyse en –diagnose? D … (Lees meer)

Dryguard
98%
Sint- Lievenslaan 266
B-9000 Gent

Vocht in de muren of kelder? Met Dryguard zijn al uw vochtproblemen verleden tijd. Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding, maar onze absolute specialisatie is toch wel het behandelen van opstijgend vocht in de muren. Dankzij onze 8 ervaren arbeiders is een mooi re … (Lees meer)

Aquaproved
98%
Schoolstraat 254 B1
B-9100 Sint-Niklaas

Aquaproved staat garant voor een doeltreffende en duurzame bestrijding van uw vochtproblemen, aan competitieve prijzen. Ons kleinschalig team zorgt voor een menselijke aanpak van de hoogste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de bestrijding van opstijgend vocht, zowe … (Lees meer)

Beschrijf uw project
1*. Waar heeft u een vochtprobleem?
2*. Welke vochtproblemen kan u herkennen?
3*. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw?
4*. Wanneer wilt u dat een specialist in vochtbestrijding ingrijpt?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .
Zoeken naar Vochtbestrijding in Oost-Vlaanderen?

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Vochtbestrijding die actief zijn in uw regio.

Recente aanvragen voor vochtbestrijding in de regio Oost-Vlaanderen

Vochtprobleem in de muren | Lebbeke
Lebbeke - Lebbeke

Ik heb een vochtplek onderaan een muur op het gelijkvloers tussen 2 ramen, ik vermoed opstijgend vocht. Ik zou er graag eens een vakman naar laten kij... Lees meer

Vochtbestrijding voor een woning in Sint-Amandsberg
Sint-Amandsberg - Sint-Amandsberg

Bij het stijgen van het grondwaterpeil komt er water in de kelder via de vloer. Er is reeds een drainagepomp aanwezig. Het huis is van 1940.

Condensatievocht in een woning in Maldegem
Maldegem - Maldegem

Ik merk vooral problemen op met condensatie in de slaapkamers. We hebben ook een vochtprobleem in het bureau, op de bovenste verdieping achter de kast... Lees meer

Schimmel en condens op ramen | Lievegem
Zomergem - Zomergem

Wij hebben last van condens op de ramen waardoor de omkaderingen beschimmeld geraken. Wij hebben ook last van schimmelvorming in de hoeken van de kame... Lees meer

Vochtprobleem te Dendermonde
Dendermonde - Dendermonde

Vocht bevind zich zo een beetje overal. Er is een lekdetectie rapport opgemaakt rond de maand April. Problemen voornamelijk op het Gelijksvloers

Vochtbestrijding bedrijven in andere regio's