Vochtbestrijding: Bedrijven die actief zijn in Oost-Vlaanderen

DITA PROJECTS
100%
Ragestraat 71
B-9620 Zottegem

Ons bedrijf DITA-PROJECTEN is gevestigd in Zottegem, in de provincie Oost-Vlaanderen en de Vlaamse Ardennen. Ons bedrijf richt zich vooral op al het werk dat verband houdt met dakbedekking. Dit kan bijvoorbeeld net zo veel betekenen als het schoonmaken van het dak dan … (Lees meer)

Vochtweringswerken Moerman
100%
Bijlokestraat 11
9810 Nazarteh

Vochtweringswerken Moerman is een bedrijf gespecialiseerd in vochtwering, kelderdichting en het plaatsen van zwembaden. Een gezonde woning zorgt voor een gezonde bewoner en dat begrijpt Vochtweringswerken Moerman maar al te goed! Al sinds 1996 ben ik, zaakvoerder C … (Lees meer)

Dryguard
98%
Sint- Lievenslaan 266
B-9000 Gent

Vocht in de muren of kelder? Met Dryguard zijn al uw vochtproblemen verleden tijd. Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding, maar onze absolute specialisatie is toch wel het behandelen van opstijgend vocht in de muren. Dankzij onze 8 ervaren arbeiders is een mooi re … (Lees meer)

Aquavent
96%
Poelsnepstraat 21 bus 4
B-9000 Gent

Aquavent heeft experts in vochtbestrijding en ventilatie verspreid
over Vlaanderen. Er is vertegenwoordiging in Oostende, Kortrijk, Gent,
Oudenaarde, Temse, Antwerpen, Herentals en Turnhout. Steeds een vakman bij jouw in de buurt dus.Wil
je een expertise en mogeli … (Lees meer)

Steenhout
94%
Geraardsbergsesteenweg, 120
B-9320 Erembodegem

Als een gevestigde waarde in de bouwsector blijft Steenhout innoverend en dynamisch. We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van opstijgend vocht, kelderdichting, specifieke ventilatie en gevelbehandeling. Voor ieder vochtprobleem vinden we bij Steenhout een oplossing … (Lees meer)

Aquaproef
90%
Stationsstraat, 10/001
B-9850 Nevele

Aquaproef uit Nevele is uw expert voor alle vochtbestrijding. We zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen. Na twintig jaar in de sector te hebben gewerkt, hebben we al heel wat ervaring met vochtbestrijding. 
Oudere huizen hebben vaak last van vochtproblemen. Die p … (Lees meer)

Vochtmuren.be
86%
B.I. Pussemierstraat 173
B-9900 Eeklo

Vochtmuren.be is een bedrijf afkomstig uit Eeklo. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Schilderwerken, Vochtbestrijding.

Quality Renovatie
0%
Waalbeekpark 10
B-9870 Zulte

Ons bedrijf Quality Renovatie is gevestigd in Zulte, in het Vlaamse Gewest in de provincie Oost-Vlaanderen. Daarnaast zijn we ook actief in de provincie West-Vlaanderen. Onze dienstverlening beperkt zich in wezen tot werkzaamheden met betrekking tot gevels en daken, me … (Lees meer)

Decooven
100%
Roeselarestraat 215
B-8560 Wevelgem

De firma Decooven is gespecialiseerd in de behandeling van vocht. Ook zorgt zij voor het installeren en repareren van ventilatiesystemen. Gevestigd in de gemeente Wevelgem, werkt het met professionals en particulieren. Het doel van Decooven is om uw pand of uw huis te o … (Lees meer)

Mrklusser
100%
Lode Zielenslaan 1a
B-2050 Antwerpen

Mrklusser is een bedrijf afkomstig uit Antwerpen. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

Dromursec
94%
Av. Des Métallurgistes 22 K
B-1490 Court-Saint-Etienne

Dromursec is een bedrijf afkomstig uit Court-Saint-Etienne. Partner van Bobex sinds 2014, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

Dryhouse
91%
Careelstraat 29
B-8700 Tielt

Als u last van vochtproblemen hebt, klopt u best aan bij Dryhouse. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vochtbestrijding.Of uw huis nu te kampen heeft met opstijgend of doorslaand vocht, schimmels, condensatieproblemen of water in de kelder, Dryhouse maakt van uw geliefkoo … (Lees meer)

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waar heeft u een vochtprobleem?
2*. Welke vochtproblemen kan u herkennen?
3*. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw?
4*. Wanneer wilt u dat een specialist in vochtbestrijding ingrijpt?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Vochtbestrijding: vind de juiste specialist in Oost-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Vochtbestrijding die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Vochtbestrijding