Zonnepanelen op roofing

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen op roofing: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen op roofing | Kinrooi
Ik zou graag zonnepanelen installeren op een plat dak met roofing. Ik schat een verbruik van +-5000 kWh op jaarbasis. Maar er zou een elektrische wagen bijkomen, dus gelieve dit wel in rekening te nemen.
Zonnepanelen te Retie op plat roofingdak
Ik zoek zonnepanelen. Is voor een plat dak met roofing van ongeveer 100 m². Het gaat om een nieuwbouw (ruwbouw is af). De installatie moet verbruik van 2 personen dekken.
Extra zonnepanelen laten plaatsen op mijn garage
Achteraan heb ik een garage van 90m² met plat dak. 4 bewoners. Ik heb reeds 4700 kilowatt liggen maar wens er nog maximaal bij te plaatsen.
Zonnepanelen plaatsen op plat dak van garage
We willen zonnepaneeln plaatsen op onze garage en zoeken hiervoor offertes. Garage met plat roofingdak een oppervlakte van 80m². We wonen hier met 3 personen en hebben een verbruik van 5000 kwh. De woning is gebouwd in 1997, ik ben volgende week op reis, dus best daarna bellen.
Zonnepanelen op de garage plaatsen in Beerse
Ons huis is gebouwd in 2000, we wonen hier met 4 personen en zouden graag zo snel mogelijk zonnepanelen laten plaatsen op de garage.
Zonnepanelen voor een huis in Ninove
We hebben een huis dat in 1935 gebouwd is en willen hier zonnepanelen plaatsen. Er zijn 2 platte roofingdaken of garage met hellend dak kan, 4.000 kWh.
Zonnepanelen op roofing van garage in Beveren-Waas
Ik heb een plat roofingdak van de garage, opp. 32m². 2 personen +3200 kwh, huis van 1985.
Zonnepanelen op metalen dak of roofing?
Ik zou zonnepanelen wensen te plaatsen op het dak van een bijgebouw met metalen dak of een plat dak, bedekt met roofing. De roofing is 5 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen op plat dak plaatsen te Bornem
We hebben een plat dak met roofing en willen hierop zonnepanelen plaatsen. Wij kennen de grootte van het dak niet precies, indicatie verbruik: 3.750kWh.
Zonnepanelen op daken met sandwichpanelen, Aalst
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een combinatie van een pannendak van het woonhuis (dit zou in de zomer veranderen in sandwichpanelen) en op twee achterbouwen waar reeds sandwichpanelen zijn, deze zijn licht hellend. Er is ook een deel roofing en epdm.
Zonnepanelen op plat roofing dak
Aanvraag voor zonnepanelen Op een plat dak . Dit is voor een woning van 1999 met nog het originele roofing dak. Gelieve me voor vrijdag te bellen want dan vertrekken we een week op vakantie.
Zonnepanelen op roofingdak van tuinhuis laten plaatsen
Ik wil zonnepanelen op mijn tuinhuis .
Nu plat roofingdak, frame ligt er nog op van vorige bewoners, ongeveer 20m² oppervlakte ter beschikking.
Zonnepanelen op een roofing dak
Ik zou offertes willen ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak bestaande uit roofing. Dit is voor een gebouw van 1974n maar het dak is 4 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen op een huurwoning in Herk-de-Stad
Ik ben de opties aan het bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een licht hellend dak in roofing. Ik huur de woning, maar doe dit in opdracht van de eigenaar.
Zonnepanelen op roofing | Nijlen
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een roofing dak. De woning dateert uit de jaren 50, maar de roofing zelf is van de jaren 90.
Zonnepanelen plaatsen op roofing (regio Bierbeek)
Op mijn dak wil ik zonnepanelen plaatsen en dus ben ik nu op zoek naar offertes. Het is een plat roofingdak van 36m². Waar we panelen leggen, hangt af van de prijs.
Zonnepanelen op plat dak met roofing van nieuwbouw in Hove
Dit is voor het plaatsing op een plat dak van een nieuwbouw. De woning is opgeleverd in november dit jaar. Zonnepanelen zelf kunnen geplaatst worden op een roofing plat dak.
Zonnepanelen op plat dak en op carport
Aanvraag voor zonnepanelen Op een plat dak . De achterzijde van de woning is de zonnekant. Hier is een klein plat dak. Aan de wetskant is er een caport die ook eventueel kan gebruikt worden. Deze daken zijn gewoon roofing. De woning zelf is van 1943 maar de daken zijn geplaatst in begin jaren 2000 gezet.
Zonnepanelen op plat dak 40m² met roofing
Eigenaars, plat dak met roofing, +/- 40m² dakoppervlak, wij wensen zoveel mogelijk energie uit de panelen te halen.
Zonnepanelen op plat dak van 100m² (met roofing)
We willen zonnepanelen plaatsen op een plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak. Genoeg zonnepanelen plaatsen voor het verbruik van 2 personen.
Zonnepanelen op plat dak met roofing
Ik wil zonnepanelen voor op de woning. Plat roofingdak, opp. 100m², 6000 kwh, bouwjaar 2010. Wanneer is nog open.
Zonnepanelen op roofingdak (plat dak) prijsopgave
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen offertes.
De woning heeft een plat roofingdak en dat is zuidgericht. De oppervlakte is 55m² en het huis is gebouwd in 1960. We wonen hier met 3 personen.
Zonnepanelen op plat dak 100m² laten plaatsen (met roofing)
We willen zonnepanelen op ons dak. Het is een plat dak met roofing van ongeveer 100m². Graag genoeg zonnepanelen om een verbruik van 4 personen te dekken.
Zonnepanelen op roofing te Westerlo
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Ik heb een plat dak met roofing. Er staan wel 2 schoorstenen op.
Aanvraag zonnepanelen te Zoersel
Eigenaars, plat dak met roofing, wij hebben 2 koepels in het dak, +/- 120m², verbruik van 2personen.

De beste zonnepanelen in 2019: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2019 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen