Zonnepanelen op roofing

De voordelen van zonnepanelen

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is uw (geschat) jaarlijks elektriciteitsverbruik?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Bent u ook geïnteresseerd in een thuisbatterij?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen op roofing: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen op roofing dak in Dilsen-Stokkem
Type dak: Plat roofingdak opp. 85m². Oriëntatie van het dak: Zuiden Verbruik: rond de 4000 kwh 4 personen. Nieuwbouw (ruwbouw ver af).
Zonnepanelen voor een aanbouw in Sint-Katelijne-Waver
Ik verbruik momenteel 4300 kWh en zou zonnepanelen willen plaatsen op het platte dak van de garage en de keuken, dit is een aanbouw. Op dit dak ligt een roofing laag van 15 jaar oud en een zonneboiler. Het dak van mijn woning zelf gaat niet gebruikt kunnen worden want dit bestaat uit asbestleien.
Zonnepanelen voor verbruik hybride en elektrische wagen | Tielt
We hebben een jaarlijks verbruik van 11000 kw. 4000 dag en rond de 7000 kw nacht (hybride wagen) Hierbij komt nog een tweede elektrische wagen. Plaatsing op een roofing dak. Gebouw van 2008. Achterkant is ZO georiënteerd. Eventueel ook opties voor batterij eventueel gecombineerd in omvormer.
Zonnepanelen op roofing | Kinrooi
Ik zou graag zonnepanelen installeren op een plat dak met roofing. Ik schat een verbruik van +-5000 kWh op jaarbasis. Maar er zou een elektrische wagen bijkomen, dus gelieve dit wel in rekening te nemen.
Extra zonnepanelen laten plaatsen op mijn garage
Achteraan heb ik een garage van 90m² met plat dak. 4 bewoners. Ik heb reeds 4700 kilowatt liggen maar wens er nog maximaal bij te plaatsen.
Zonnepanelen plaatsen op plat dak van garage
We willen zonnepaneeln plaatsen op onze garage en zoeken hiervoor offertes. Garage met plat roofingdak een oppervlakte van 80m². We wonen hier met 3 personen en hebben een verbruik van 5000 kwh. De woning is gebouwd in 1997, ik ben volgende week op reis, dus best daarna bellen.
Zonnepanelen op de garage plaatsen in Beerse
Ons huis is gebouwd in 2000, we wonen hier met 4 personen en zouden graag zo snel mogelijk zonnepanelen laten plaatsen op de garage.
Zonnepanelen voor een huis in Ninove
We hebben een huis dat in 1935 gebouwd is en willen hier zonnepanelen plaatsen. Er zijn 2 platte roofingdaken of garage met hellend dak kan, 4.000 kWh.
Zonnepanelen op roofing van garage in Beveren-Waas
Ik heb een plat roofingdak van de garage, opp. 32m². 2 personen +3200 kwh, huis van 1985.
Zonnepanelen op metalen dak of roofing?
Ik zou zonnepanelen wensen te plaatsen op het dak van een bijgebouw met metalen dak of een plat dak, bedekt met roofing. De roofing is 5 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen op daken met sandwichpanelen, Aalst
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een combinatie van een pannendak van het woonhuis (dit zou in de zomer veranderen in sandwichpanelen) en op twee achterbouwen waar reeds sandwichpanelen zijn, deze zijn licht hellend. Er is ook een deel roofing en epdm.
Zonnepanelen op plat roofing dak
Aanvraag voor zonnepanelen Op een plat dak . Dit is voor een woning van 1999 met nog het originele roofing dak. Gelieve me voor vrijdag te bellen want dan vertrekken we een week op vakantie.
Zonnepanelen op roofingdak van tuinhuis laten plaatsen
Ik wil zonnepanelen op mijn tuinhuis .
Nu plat roofingdak, frame ligt er nog op van vorige bewoners, ongeveer 20m² oppervlakte ter beschikking.
Zonnepanelen op een roofing dak
Ik zou offertes willen ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak bestaande uit roofing. Dit is voor een gebouw van 1974n maar het dak is 4 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen op roofing | Nijlen
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een roofing dak. De woning dateert uit de jaren 50, maar de roofing zelf is van de jaren 90.
Zonnepanelen plaatsen op roofing (regio Bierbeek)
Op mijn dak wil ik zonnepanelen plaatsen en dus ben ik nu op zoek naar offertes. Het is een plat roofingdak van 36m². Waar we panelen leggen, hangt af van de prijs.
Zonnepanelen op plat dak 40m² met roofing
Eigenaars, plat dak met roofing, +/- 40m² dakoppervlak, wij wensen zoveel mogelijk energie uit de panelen te halen.
Zonnepanelen op plat dak van 100m² (met roofing)
We willen zonnepanelen plaatsen op een plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak. Genoeg zonnepanelen plaatsen voor het verbruik van 2 personen.
Zonnepanelen op plat dak 100m² laten plaatsen (met roofing)
We willen zonnepanelen op ons dak. Het is een plat dak met roofing van ongeveer 100m². Graag genoeg zonnepanelen om een verbruik van 4 personen te dekken.
Zonnepanelen op roofing te Westerlo
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Ik heb een plat dak met roofing. Er staan wel 2 schoorstenen op.
Aanvraag zonnepanelen te Zoersel
Eigenaars, plat dak met roofing, wij hebben 2 koepels in het dak, +/- 120m², verbruik van 2personen.
zonnepanelen voor een woning in Diepenbeek
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor het verbruik van een gezin van twee kinderen en twee volwassennen. Ik heb zowel de mogelijkheid te bekijken voor een hellend dak en een plat dak. Deze zijn in roofing en dakpannen. De tuinkant is zuidwestelijk gericht. Geen idee van de oppervlakte.
zonnepanelen voor een woning in Kruibeke
We wensen de opties te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een garage van 9.40x3.60 m roofing dak. Deze staat op 4-5meter van de woning. +- 3500kw verbruik. De woning zelf staat er 80 jaar maar is 15 jaar geleden gerenoveerd.
Aanvraag zonnepanelen te Zwalm
Wij wensen offertes te verkrijgen voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een plat dak met roofing. Ons dak meet +/- 25m² in oppervlak, en hierop hebben wij geen dakkoepels of andere obstakels. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag Condensatieketel  te Merchtem
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en wensen zonnepanelen te plaatsen op het dak van onze garage. Het betreft een plat dak met roofing dat +/- 40m² in oppervlak meet en waarop zich geen obstakels bevinden (dakkoepels). Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Haal de zon in huis met zonnepanelen