Enkele voorbeelden gevelrenovatie met crepi

Op onderstaande afbeeldingen zie je enkele voorbeelden van het voor en na reinigen/herstellen van crepi:

Crepi voor en na

Op bovenstaande afbeelding zien we wat een verschil een laagje verf kan maken.

crepi gevel voor en na

Je crepi reinigen is soms al voldoende, zo geef je je gevel een nieuwe kans.

voor en na herstellen

Op bovenstaande afbeelding zie je het resultaat van een gevelrenovatie met crepi.

Wat zijn de voordelen van crepi aanbrengen?

1. Esthetisch

Een witte crepi gevel zorgt voor de perfecte afwerking tot in het kleinste detail. Als je sierpleister als gevelmateriaal gebruikt, krijg je een mooie, egale en correcte uitvoering.

2. Bestand tegen weersinvloeden

Sierpleister werkt optimaal onder alle weersomstandigheden. Het biedt extra vocht- en windbescherming. Een goede bescherming is belangrijk. Want als jouw buitenmuren niet voldoende worden beschermd, kan vocht jouw huis binnendringen, met alle nefaste gevolgen.

Schimmelvorming kan bijvoorbeeld optreden als er optrekkend vocht in jouw huis binnenkomt. Dit kan schadelijk zijn voor je huis en je persoonlijke gezondheid. Extra bescherming is dus geen overbodige luxe!

3. Budgetvriendelijk

Buiten het feit dat crepi gevels mooi zijn, is het ook heel betaalbaar. Zo geniet je van een rijke uitstraling voor een budgetvriendelijke prijs.

4. Keuzemogelijkheden

Een ander voordeel van crepi is dat het in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar is. Je kan je creativiteit de vrije loop laten. Door het brede assortiment is sierpleister perfect voor elke woning!

Crepi voor en na renovatie

Na verloop van tijd, moet de buitenkant van de sierpleister mogelijk opnieuw worden afgewerkt. Sommige aannemers bieden gratis reparaties aan indien de garantie nog niet is verlopen. Meestal krijg je 10 jaar sierpleistergarantie. Als jouw oude gevelbekleding zijn uiterlijk heeft verloren en dringend hersteld moet worden, kan je gelukkig veel zelf doen!

Wees voorzichtig, want als je vochtproblemen hebt, moet je die eerst aanpakken. Anders heeft het geen zin om je sierpleister te herstellen. Je kunt vocht bestrijden door een waterdichtmakende laag aan te brengen op de onderkant van de muur.

Als schoonmaken geen zin heeft en je buitenkant niet ernstig beschadigd is, kun je ervoor kiezen om sierpleister te schilderen. Er bestaan diverse speciale soorten verven en materialen op de markt.

Heb je grote scheuren in jouw sierpleister? Dan is kalei misschien wel de oplossing! Kalei is ideaal voor het wegwerken van oneffenheden.

Op zoek naar een specialist?
Vraag hier uw offertes!

Crepi voor en na reiniging

Als je van plan bent om de crepi zelf schoon te maken, zorg er dan voor dat je dit altijd met zorg doet.

Als je niet voorzichtig bent en je doet iets verkeerd, dan kan je iets beschadigen. Soms is het beter om een ​​professional te vragen om de crepi schoon te maken.

De gebruikte reinigingsmethode is afhankelijk van het type sierpleister op de gevel. Weet wel dat minerale sierpleister gevoeliger is. Voor minerale crepi kun je geen hogedrukspuit gebruiken omdat je anders de buitenkant beschadigt.

In de meeste gevallen is het jaarlijks afspuiten van de buitenmuur met een tuinslang een effectieve manier om je crepi gevel schoon te houden.

Als je synthetische pleister of siliconen crepi gevelbekleding hebt, kan je die met een hogedrukreiniger wassen. Let op de hoeveelheid druk. Hiervoor wordt lage druk aanbevolen. Maak het zelf niet schoon met azijn of zoutzuur. Gips is een kalkproduct dat slecht reageert op zouten en zuren.

Een vakman kan jouw muren op een professionele en grondige manier reinigen.

Interesse? Vind specialisten in jouw regio en ontvang offertes op maat

Vraag gratis naar vrijblijvende offertes voor het plaatsen, reinigen of herstellen van crepi via onderstaand formulier. Zo kan je eenvoudig prijzen vergelijken en de beste oplossing voor jouw gevel kiezen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type gevelrenovatie wenst u?
2*. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
3*. Wanneer wenst u de gevelwerken op te starten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Gevelrenovatie
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Gevelrenovatie