Badkamerrenovatie: Bedrijven die actief zijn in West-Vlaanderen

Sanipo
100%
Processiestraat 94
8970 Waregem

Sanipo is een bedrijf afkomstig uit Waregem. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Verwarmingsketel, Badkamerrenovatie, Condensatieketel.

A.S. De Gregge
100%
Begijnhof 17
B-8377 Zuienkerke

Sinds 2014 bedient A.S De Gregge haar klanten door een breed scala aan diensten aan te bieden op het gebied van binnenhuisarchitectuur, die je nodig kunt hebben wanneer je jouw huis wilt renoveren. A.S De Gregge is gevestigd in Zuienkerke, België. Haar werkgebied best … (Lees meer)

Algemene tegelwerken Dylan Lierman
Wervikstraat 54
B-8980 Zonnebeke

Algemene tegelwerken Dylan Lierman is een bedrijf afkomstig uit Zonnebeke. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vloerwerken, Terrassen en opritten, Tegelwerken, Badkamerrenovatie.

Pro Projects
Provinciebaan 71
B-8880 Ledegem

Pro Projects is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp van wellnessruimten en de aanleg van zwembaden, jacuzzi’s en badkamers op maat. Ons ervaren team reist door heel Vlaanderen om onze klanten te helpen hun droom van een harmonieuze ontspanningsruimte in h … (Lees meer)

ZWIB Badkamers - Comfortdouches
100%
Brusselstraat 51
B-2018 Antwerpen

ZWIB Badkamers – Comfortdouches is een bedrijf afkomstig uit Antwerpen. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Badkamerrenovatie.

EK Projects
100%
Driesdreef 12
B-9030 Gent

EK Projects is een bedrijf gespecialiseerd in badkamerrenovaties en verhuizingen. Gevestigd in de havenstad Gent biedt dit bedrijf een waaier aan diensten aan. Het is voornamelijk actief in Oost-Vlaanderen, maar ook in West-Vlaanderen. De identiteit van dit jonge bedri … (Lees meer)

Dagmar Buysse
90%
Oudebareelstraat 26
9041 Gent

Dagmar Buysse is uw badkamerrenovatiespecialist. Per jaar renoveren we zo’n 450 badkamers. Elke badkamer is uniek: in samenspraak met de klant gaan we op zoek naar een oplossing op maat. We zorgen voor een opvolging van A tot Z, opmeting bij u thuis, gratis 3D-ontwerp, … (Lees meer)

Klusdienst Vesta
Ter Walle 15
B-9880 Aalter

Klusdienst Vesta is een bedrijf afkomstig uit Aalter. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Terrassen en opritten, Badkamerrenovatie.

Badkamerrenovatie
arrow
Beschrijf uw project
1*. Wat is uw badkamer project?
2*. Welke badkamer werken wilt u laten uitvoeren?
3*. Wanneer wilt u het badkamer project opstarten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Badkamerrenovatie: vind de juiste specialist in West-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Badkamerrenovatie die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Badkamerrenovatie