De lucht-lucht warmtepompen van Mitsubishi electric (verwarming met airco) 

Lucht-lucht warmtepompen van Mitsubishi Electric bieden meer dan alleen koeling; ze werken ook als efficiënte verwarmingsoplossingen. In de verwarmingsmodus wordt het koelcircuit van een split-airconditioner geactiveerd, waardoor de airconditioner als verwarmingselement werkt.

Deze warmte wordt verspreid in de ruimte, zodat je tijdens tussenseizoenen comfortabel kunt verwarmen. De M-serie voor thuis en de Mr. Slim-serie voor middelgrote commerciële ruimtes bieden veelzijdige mogelijkheden. Voor complexe gebouwen kunnen City Multi VRF- en City Multi Hybrid VRF-systemen zelfs gelijktijdig koelen en verwarmen.

Met meer dan 90 jaar ervaring in airconditioningtechnologie is Mitsubishi Electric een toonaangevende fabrikant van warmtepompen en airconditioning met een hoog rendement. De VRF R2 en Zubadan technologieën staan bekend om hun uitzonderlijke efficiëntie in de industrie. Ontdek de voordelen en veelzijdigheid van lucht-lucht warmtepompen.

Enkele voordelen

Met een lucht/lucht warmtepomp geniet je van de beste aspecten van zowel een airconditioner als een warmtepomp. Deze moderne split airconditioner kan zowel koelen als verwarmen dankzij een schakelklep, waardoor je het hele jaar door comfortabel blijft.

Daarnaast heeft de lucht/lucht warmtepomp een aantal extra voordelen die je woonomgeving verbeteren. In de koelstand ontvochtigt het apparaat de ruimtes, wat schimmelgroei voorkomt en voor een gezondere atmosfeer zorgt. Het geïntegreerde luchtfilter houdt pollen, fijnstof en zelfs virussen buiten, wat de luchtkwaliteit verhoogt.

De MSZ-LN units uit de M-serie nemen het nog een stap verder met de innovatieve 3D i-see sensor. Deze slimme sensor detecteert de aanwezigheid van mensen in de ruimte en stuurt de luchtstroom zodanig dat er geen tocht ontstaat. Bovendien heeft een lucht/lucht-warmtepomp een modern en esthetisch design, waardoor je geen lompe radiatoren meer nodig hebt.

En laten we het grote voordeel niet vergeten: in de zomer geniet je van aangename koelte in huis. Ontdek zelf de veelzijdigheid en voordelen van een lucht/lucht warmtepomp.

deskundige installeert warmtepomp

Mitsubishi electric M-series (binnen- en buitenunit) 

Ontdek hieronder het breed scala Mitsubishi electric M-series:

1. Diamond wandunits 

Ontdek de opvallende kenmerken van de MSZ-LN Diamond wandunit. Deze unieke model combineert een prachtig design met innovatieve functies die zorgen voor ultiem comfort. 

Geniet van onafhankelijk werkende luchtuitblaaslamellen, waardoor de luchtstroom in verschillende richtingen gestuurd kan worden, wat een aangename verdeling van de ruimtelucht garandeert. 

Dankzij de geavanceerde 3D i-see sensor wordt automatisch het aantal en de positie van personen in de kamer gedetecteerd, waardoor tocht veroorzaakt door de airconditioner wordt voorkomen. Ervaar het comfort en de slimme functionaliteit van de MSZ-LN Diamond wandunit.

Interesse in een Mistubishi lucht-lucht warmtepomp?
Vul dan snel dit formulier in. Het is volledig gratis en vrijblijvend!
arrow-cta-box.pngOntvang offertes

2. Premium design wandunits 

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en innovatieve klimaattechnologie met de MSZ-EF premium design wandunit. Deze veelzijdige model voldoet aan de hoogste esthetische normen en is geschikt voor vrijwel elke ruimte. 

Kies uit zes verschillende vermogensgrootten, variërend van een koelvermogen tot 5,0 kW tot een verwarmingsvermogen tot 5,8 kW. Geniet van optimaal comfort en een verfijnd ontwerp met de MSZ-EF premium design wandunit.

3. Vloerunits 

De veelzijdige vloerunit kan eenvoudig aan de muur bij de vloer worden gemonteerd of vrijstaand worden opgesteld. Met een elegant ontwerp en bescheiden afmetingen past deze model perfect in elke ruimte. 

Ideaal voor ruimten met schuine plafonds of beperkte ruimte in de bovenste wandgedeelten. Het kan op pleisterwerk of half ingebouwd worden geïnstalleerd. Met een stille werking van slechts 19 dB(A) is dit apparaat een allround talent dat nauwelijks hoorbaar is tijdens gebruik.

Een Mitsubishi warmtepomp lucht lucht laten installeren? Ontvang gratis meerdere offertes 

Ben je geïnteresseerd in een Mitsubishi warmtepomp lucht lucht voor jouw woning? Hier kun je kosteloos en vrijblijvend offertes aanvragen, specifiek afgestemd op jouw situatie. Vergelijk prijzen en vind de ideale oplossing voor jouw behoeften.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waarom wenst u een warmtepomp?
2*. Welk type warmtepomp wenst u?
3*. Wat is uw geschat budget voor de warmtepompinstallatie?
4*. Wanneer wenst u de warmtepomp?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid

Veelgestelde vragen: 

Is lucht-lucht warmtepomp zuinig?

+
Een lucht-luchtwarmtepomp maakt gebruik van 75 procent hernieuwbare energie uit zijn omgeving en verbruikt slechts 25 procent elektriciteit.

Hoeveel kosten een lucht-lucht warmtepomp?

+
Voor een lucht-luchtwarmtepomp kun je rekenen op een prijs van ongeveer 4.500 tot 6.000 euro (geïnstalleerd, exclusief btw, met 1 buitenunit en twee binnenunits). Deze prijs omvat geen warmwaterproductie. Voor warmwaterproductie kan een aparte warmtepompboiler worden geïnstalleerd (vanaf 3.250 euro, geplaatst, exclusief btw).

Is lucht-lucht warmtepomp rendabel?

+
Hoewel een warmtepomp zeker rendabel is, moet je er rekening mee houden dat het een langetermijninvestering is. Het terugverdienen van een warmtepomp kan meer dan 10 jaar in beslag nemen. Voor de optimale rendabiliteit kies je een warmtepomp met een vermogen dat aansluit bij het energieverbruik van je huishouden.
Warmtepomp
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Warmtepomp