Prijzen betaalterminals vergelijken

De voordelen van een betaalterminal

Een betaalterminal is een must voor elke zichzelf respecterende handelszaak, want zo goed als iedereen betaalt vandaag met de bankkaart. Zorg er dus voor dat uw klanten snel en eenvoudig kunnen betalen met een betaalterminal.

Bij de keuze van een betaalterminal stelt u zich uiteraard enkele vragen. Welk type betaalterminal is het best voor mijn zaak? Koopt of huur ik best een toestel? Zijn er nog meer voordelen aan een betaalterminal? Vraag vrijblijvend advies aan onze betaalterminal leveranciers. Zij geven een antwoord op al uw vragen!

Ontvang tot 5 gratis offertes voor een betaalterminal & vergelijk! Door prijzen te vergelijken bespaart u tot 30% extra op uw betaalterminal. Deze dienst is gratis en geheel vrijblijvend.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
* 3. Wat wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijzen betaalterminals vergelijken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminals vergelijken: zorgverleners te Hamme
Dit is voor drie zorgverleners - twee praktijken - nu wisselen we dus over de twee toestellen (1 mobiel yoximo en 1 Verbonden aan smartphone) gekkenwerk om alles administratief uit elkaar te houden ( payconiq, B.C. app, ...). Kostprijs op smartphone duur - Yoximo werkt meer niet dan wel. Graag uw advies voor een betere oplossing
Mobiele betaalterminal huren of kopen
Graag offertes en prijzen vergelijken voor een mobiele betaalterminal + advies over beste keuze (kopen of huren)
Betaalterminal in Dendermonde
We zijn een koffiebar aan het oprichten en zouden graag prijzen voor betaalterminals vergelijken. Wij hebben al een BTW-nummer maar we gaan pas open in september.
Betaalterminal voor een tandartsenpraktijk in Leuven
Toonbankterminal voor een tandartsenpraktijk. We zijn niet tevreden over onze huidige partners. Momenteel werken zowel mijn vader als ik op een locatie. We zouden graag twee betaalterminals hebben, en dit voor elk type betaalkaart. Aansluiting op vast internetlijn.
Betaalterminal voor een strijkatelier in Berchem
Ik ben op zoek naar een mobiele betaalterminal voor een strijkatelier. Hier zal wifi voorzien worden. Graag de opties voor zowel huur, aankoop als leasing.
Betaalterminal voor kermis | De Klinge
Ik zoek een betaalterminal voor een lunapark op kermissen. Graag een mobiele terminal. Er is geen wifi voorzien. Momenteel gebruik ik een systeem van Wordline maar ik wens nu prijzen te vergelijken met andere leveranciers.
Betaalterminal voor een tandartsenpraktijk in Kortrijk
Ik zoek een betaalterminal voor onze tandartsenpraktijk. De aansluiting kan zowel via wifi als op vaste internetkabels gebeuren. Momenteel gebruiken we een systeem van Six Payment, maar ik wens graag prijzen voor betaalterminals te vergelijken.
Betaalterminal voor 3 winkels in Neerpelt
Momenteel gebruiken we een betaalterminal van Atos Wordline. Omdat ik niet tevreden ben over de service zoek ik nu een offerte bij een nieuwe leverancier. Dit is voor drie voedingswinkels.
Toonbankterminal voor een kapsalon in Mechelen
Ik zoek een andere toonbankterminal voor mijn kapsalon. Ik ben nu bij BS card. Ik zou graag huur- en aankoopoffertes ontvangen, enkel voor Bancontact. Het kan via de kabel. Liefst voorstellen sturen via e-mail.
Vergelijken mobiele en toonbankterminal (Willebroek)
Graag huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal en een mobiele terminal (wij wensen een vergelijking te maken), wij wensen deze met een kassasysteem aan te sluiten. Enkel bankkaarten, vaste en draadloze lijn zijn voorzien. Momenteel hebben wij een toestel van Sum-Up.
Betaalterminal babywinkel (Wevelgem)
Graag huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal. We zijn nu bij CCV en wensen te vergelijken. Enkel bankkaarten, vaste -en draadloze lijn zijn voorzien. Dit is voor een babyspeciaalzaak.
Prijsvergelijking betaalterminal voor bakkerij te Hoogstraten
Ik wil een betaalterminal voor in mijn bakkerij. Wij hebben op dit moment een terminal bij CCV, maar wensen een prijsvergelijking.
Nieuwe betaalterminal | Putte
Momenteel hebben we een betaalterminal van Ingenico. Omdat we echter zeer ontevreden zijn en omdat de betaalterminal constant uitvalt, zoeken we nu een nieuwe. Gebruik zowel in de zaak als gebruik bij levering.
Betaalterminal voor een bandenservice in Wuustwezel
Ik heb een bandenservice en wens een betaalterminal te plaatsen in de zaak zelf. Het gaat om een volledige nieuw project. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte. Opties voor mobiele terminal in de zaak.
Betaalterminals vergelijken voor kapsalon (Maasmechelen)
Ik wil een betaalterminal voor mijn kapsalon. Er is momenteel geen terminal aanwezig. Het is de eerste keer dat ik zoiets ga gebruiken, dus ik wil zoveel mogelijk vergelijken. Er is wifi aanwezig in de zaak.
Betaalterminal voor bed & breakfast in Brugge
In onze bed and breakfast hebben we op dit moment een betaalterminal van CCV. Wij wensen een prijsvergelijking te doen. We willen werken met Bancontact en kredietkaarten. Er is wifi aanwezig.
Mobiele terminal voor mijn slagerij in Staden
Ik zoek een andere mobiele terminal voor in de slagerij en voor op markten. Nu ben ik bij CCV. Graag offertes voor Bancontact, via sim-kaart of GPRS.
Mobiele terminal voor een garage in Waregem
Ik wil een andere betaalterminal voor mijn zaak (garage/depannage). Ik ben nu bij CCV. Graag offertes voor Bancontact en visa, kan via sim-kaart.
Toonbankterminal voor mijn kruidenierswinkel in Tienen
Ik wil een andere toonbankterminal voor mijn kruidenierswinkel. Ik ben nu bij Worldline. Graag offertes voor enkel Bancontact enkel, wifi is hier aanwezig.
Toonbankterminal voor een B&B te Genk
We zoeken een andere toonbankterminal voor in onze B&B. Nu zijn we bij Ingenico. Graag offertes voor een terminal die Bancontact, Visa en andere kaarten aanvaardt. Kan via kabel.
Betaalterminal voor een kledingzaak in Westende
We zoeken een betaalterminal voor onze kledingzaak. We zijn nu klant bij CCV, maar omdat we een nieuwe terminal zouden moeten aankopen willen we graag prijzen vergelijken met andere leveranciers.
Betaalterminal voor een broodjeszaak in Schoten
Dit is voor een broodjeszaak. Momenteel zijn we bij Worldine maar we wensen een prijsvergelijking te doen. Ik vermoed aansluiting op wifi.
Betaalterminal voor krantenwinkel
Ik wil een betaalterminal voor in een dagbladhandel. Wij hebben een betaalterminal maar we willen prijzen vergelijken en een goedkoper systeem kiezen.
Betaalterminal kledingwinkel, Aalter
Graag huuroffertes voor een mobiele terminal voor onze kledingwinkel. Wij gebruiken al een terminal en wensen prijzen te vergelijken, enkel bankkaarten graag. Wij wensen een toestel op korte termijn te huren.
Betaalterminal voor traiteurszaak te Rillaar
Graag huur- en aankoopoffertes voor een vaste en een mobiele betaalterminal, enkel voor bankkaarten. Wij hebben nu een toestel van CCV en wensen prijzen te vergelijken.
Vind de betaalterminal op maat van uw zaak