WAOW: betaaloplossing door MPS

WAOW is een product van Mobile Payment Solutions, een bedrijf onder leiding van ondernemer Jan Harboort. Het fintech bedrijf ontwikkelt betaalsystemen en legt de focus op de ervaring van de gebruiker.

Hoe werkt WAOW?

De opvallende, groene terminals van WAOW zijn erg gebruiksvriendelijk dankzij hun grote touchscreen. Een Waow betaamterminal accepteert betalingen met een bankkaart en betalingen via de WAOW-app.

Registreren op WAOW-app

Klanten betalen heel eenvoudig met hun bankkaart of via de mobiele WAOW-applicatie. De app is volledig gratis, veilig en gebruiksvriendelijk.

Betaalterminal kopen of huren

WAOW biedt handelaars de optie om een betaalterminal te kopen of te huren. Benieuwd naar de prijzen? Gebruik het formulier onderaan deze pagina en ontvang offertes op maat.

Een dame met rode jas rekent eenvoudig af met haar smartphone via een digitale betaalterminal in een gezellige koffiezaak.

Waarom kiezen voor WAOW?

Gebruik maken van WAOW heeft tal van voordelen voor zowel consumenten als handelaars.

1. Kostenbesparing

Het leven is al duur genoeg, en als handelaar geldt dat dubbel. WAOW maakt daarom korte metten met torenhoge transactiekosten. Meer weten? Contacteer een expert voor advies en tarieven op maat.

Snel en eenvoudig prijzen vergelijken?Vul het formulier in en ontvang offertes en advies op maat!

2. Snelle transacties

Transacties die u ontvangt via een WAOW-betaalterminal worden snel verwerkt

3. Advertenties op terminal

Adverteren op uw WAOW-betaalterminal? Geen probleem! U kiest uit verschillende interessante advertentieformules. Meer weten? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina. Een expert helpt u bij het vinden van de ideale oplossing.

4. Onderhoudsvriendelijk design

Het effen design en het grote touchscreen maakt de WAOW-terminals niet enkel gebruiksvriendelijk, maar ook enorm onderhoudsvriendelijk.

5. Minstens 2% korting en exclusieve WAOWdeals voor de klant

Ook voor de klant is het gebruik van een WAOW-betaalterminal interessant. Wie de WAOW-applicatie downloadt en zich op de website registreert, geniet een korting van minstens 2 procent op elke aankoop bij handelaars met een WAOW-betaalterminal.

Opgelet: De korting geldt enkel voor klanten die zich registreerden op de website van WAOW.

6. Exclusieve deals en overzicht WAOW-handelaars

Naast die korting kunnen klanten via de mobiele applicatie exclusieve deals ontdekken. Ze vinden daar ook een overzicht met lokale handelaars die een WAOW-betaalterminal gebruiken. Zo verhoogt u als handelaar meteen ook uw zichtbaarheid.

Meer weten? Neem contact op met een expert en vind de ideale betaaloplossing voor uw onderneming

De ene betaaloplossing is de andere niet. Wat werkt voor een kleine handelszaak, is vaak niet de beste optie voor een groot bedrijf. Het vinden van de juiste betaalterminal is dan ook maatwerk. Bent u op zoek naar de meest geschikte betaalterminal voor uw onderneming, en dat met de interessantste voorwaarden én de voordeligste tarieven? Vul dan onderstaand formulier in.

U ontvangt gratis en volledig vrijblijvend advies van specialisten, en een of meerdere offertes op maat. Zo kunt u snel en eenvoudig producten, kosten en voorwaarden vergelijken en vindt u in een handomdraai de ideale oplossing op maat van uw onderneming of bedrijf.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.