Wat is myPOS?

MyPOS werd in 2012 opgericht en zetelt sinds 2017 in Londen. Het bedrijf is actief in meer dan 30 Europese landen. Het bedrijf biedt verschillende fysieke en digitale oplossingen voor bedrijven met en zonder fysieke locaties. Zowel als uitbater van een fysieke winkel, webshop, horecazaak of praktijk kunt u gebruik maken van de myPOS betaaloplossingen.

Hoe werkt een myPOS pinautomaat?

Een betaling via een myPOS betaalterminal staat binnen de 3 seconden op uw myPOS handelaarsrekening

Aanbod betaaloplossingen

MyPOS verkoopt zowel mobiele betaalterminals (een fysiek apparaat waarmee u overal betalingen kunt ontvangen) als onbemande terminals (een fysiek apparaat dat ook zonder tussenkomst van uzelf of uw personeel gebruikt kan worden voor het aanvaarden van betalingen).

Geen fysieke winkel, en dus ook geen fysiek apparaat nodig? Met myPOS kunt u ook heel eenvoudig uw online betalingen stroomlijnen.

Een hand met een betaalkaart en een hand met een mobiele myPOS betaalterminal ontmoeten elkaar voor een okergele achtergrond.

Mobiele betaalterminals

Met een myPOS betaalterminal ontvangt u eenvoudig betalingen via bankkaarten, kredietkaarten en mobiele applicaties. MyPOS heeft verschillende mobiele betaalterminals in de aanbieding.

1. myPOS Slim

De myPOS Slim is een compacte, mobiele betaalterminal met geïntegreerde barcodescanner. Het apparaat ondersteunt verschillende handige applicaties waarmee u eenvoudig de voorraad van uw zaak beheert, of bijvoorbeeld taxiritten registreert. Het grote touchscreen maakt de terminal uitermate gebruiksvriendelijk en zorgt voor een overzichtelijk gebruik van de applicaties.

2. myPOS Carbon

Ook de myPOS Carbon is voorzien van een scanner. Daarnaast beschikt het toestel over een geïntegreerde thermische printer waarmee u klanten eenvoudig een papieren betaalbewijs bezorgt.

Net als de myPOS Slim ondersteunt de myPOS Carbon verschillende handige applicaties. Het toestel is bovendien water-, stof- en schokbestendig.

U verbindt het apparaat eenvoudig met uw wifinetwerk, het 3G-netwerk of Bluetooth.

De ideale betaaloplossing?
Vergelijk verschillende betaalterminals en offertes op maat.

3. myPOS Pro

De myPOS Pro is de nieuwe, verbeterde versie van de myPOS Carbon. Het apparaat heeft een snelle thermische printer en een batterij die, ook bij intensief gebruik, de hele dag meegaat.

4. myPOS Go 2

De myPOS Go 2 is een volledig mobiel en compact toestel. De terminal is niet voorzien van een ingebouwde ticketprinter, maar biedt u wel de mogelijkheid om een betaalbewijs per SMS of e-mail te verzenden.

Met de multi-gebruikersmodus volgt u de transacties van verschillende personeelsleden moeiteloos op. Het apparaat verbindt u probleemloos met het 4G-netwerk dankzij de ingebouwde simkaart.

5. myPOS Go Combo

Toch nood aan een ticketprinter, maar wilt u wel genieten van deflexibiliteit van de myPOS Go 2? Dan is de myPOS Go Combo het ideale pakket. Het pakket bestaat uit de myPOS Go 2 betaalterminal en een dockingstation dat zowel als oplaadstation als thermische printer fungeert.

Het dockingstation stelt u tevens in staat om de myPOS Go 2 te verbinden met uw kassasysteem.

Een dame bedient een kassasysteem met aangesloten betaalterminal.

Onbemande betaalterminals

Met de onbemande of onbewaakte betaalterminals van myPOS kunt u uw transacties automatiseren. De terminals moeten niet bediend worden door personeel. Klanten kunnen de transacties aan de onbemande betaalterminals zelf afronden.

De betaalterminals zijn vandalismebestendig. Ideaal voor bijvoorbeeld parkeergarages, winkels met zelfbediening en verkoopautomaten.

1. myPOS Mini

De myPOS mini is een compacte betaalterminal. Het toestel aanvaardt contactloze betalingen en is voorzien van aansluitingen waarmee u de transacties vanuit een extern apparaat kunt beheren.

2. myPOS Integra

Deze kant-en-klare terminal integreert u vlot in verschillende verkoopautomaten. Het grote touchscreen zorgt voor een klantvriendelijke ervaring. 

3. myPOS Kiosk

De myPOS Kiosk is een volledige zelfbedieningskassa met ingebouwde betaalterminal. Het toestel is voorzien van een thermische printer, fysieke en contactloze kaartlezer, en een krasbestendig touchscreen

U kunt de myPOS Kiosk eenvoudig aansluiten op externe apparaten en verbinden met de softwaresystemen die u reeds gebruikt.

Online betaaloplossingen

MyPOS biedt tot slot enkele online betaaloplossingen, waaronder een reeks kant-en-klare webshoppakketten. U betaalt voor deze dienst geen maandelijkse kosten. Wel betaalt u een vaste transactiekost wanneer u een product of dienst verkoopt via uw webshop. 

Geen website? Dan kunt u via de myPOS betaaltag of een myPOS betaalverzoek alsnog online betalingen ontvangen.

Een dame met een geel t-shirt gebruikt haar laptop en mobiele telefoon om een online transactie af te ronden.

Wat kost een terminal van myPOS?

Een overzicht met de prijzen voor de verschillende myPOS betaaloplossingen.

Type betaaloplossing Prijs exclusief btw
myPOS Slim € 219
myPOS Carbon € 229 (tijdelijk € 149)
myPOS Pro € 249
myPOS Go 2 € 79
myPOS Go Combo € 189
Onbemande betaalterminals Prijs op maat

Bij elke mobiele myPOS betaalterminal ontvangt u gratis een Europese simkaart met onbeperkte databundel. U krijgt ook toegang tot een zakelijk myPOS account, waarop u direct na een transactie wordt uitbetaald, en verschillende betaaltools en applicaties.

Daarbij ontvangt u gratis een Mastercard business card. Ook kunt u kosteloos terugvallen op de telefonische hulpdienst en mag u rekenen op gratis hulpverlening via e-mail.

Niet meer voor uw betaaloplossing betalen dan nodig?
Vergelijk dan snel en eenvoudig offertes en win advies in bij experts.
arrow Ontvang offertes

Bijkomende kosten

Bij de aanschaf van een myPOS betaalterminal komen geen vaste kosten kijken. U betaalt dus enkel voor de aanschaf van het apparaat. Let wel: u betaalt steeds een transactiekost.

Tip: Ontvangt u maandelijks meer dan 200 Bancontact transacties? Contacteer myPOS dan voor een transactietarief op maat.

Op elke betaling die u ontvangt met een betaalterminal betaalt u een transactiekost. De precieze tarieven zijn bij de meeste aanbieders afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. Bij myPOS worden die tarieven als volgt bepaald.

Betaalmethode Transactiekost
Belgische betaalkaart, bedrag kleiner dan € 10 € 0,08
Belgische betaalkaart, bedrag groter dan € 10 € 0,25
Belgische kredietkaart 1,69% + € 0,05
Belgische zakelijke kredietkaarten 2,50 % + € 0,05
Betaal- en kredietkaarten uit de Europese Economische Ruimte en het Verenigd Koninkrijk  1,69% + € 0,05
Zakelijke betaal- en kredietkaarten uit de Europese Economische Ruimte en het Verenigd Koninkrijk  2,50 % + € 0,05
American Express 2,45 % + € 0,05
Alle overige consumenten en zakelijke betaal- en kredietkaarten 2,85% + € 0,05

Opgelet: Bovenstaande tarieven zijn enkel van toepassing op betalingen die u ontvangt via uw myPOS mobiele betaalterminal. Voor de onbemande betaalterminals en de online betaaloplossingen gelden andere tarieven.

Meer weten over myPOS betaaloplossingen? Contacteer een expert!

De ideale betaaloplossing vinden, kan een lastige klus zijn. Wilt u snel en eenvoudig verschillende mogelijkheden vergelijken? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt gratis en volledig vrijblijvende offertes op maat, een overzicht van een aanbod dat bij uw noden en wensen past, en advies van experts. Zo kunt u heel gemakkelijk relevante tarieven, voorwaarden, producten en prijzen vergelijken!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.