Voordelen van een betaalterminal via smartphone?

Een betaalterminal via smartphone is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote ondernemers. Dit apparaat biedt handelaars de mogelijkheid om hun klanten te laten betalen met kaart.

Dankzij de betaalterminal per smartphone verliest u dus zeker niet potentiële verkoop.

Het feit dat u niet langer een fysieke betaalterminal nodig hebt, biedt ook tal van voordelen.

Troef 1: Geschikt voor alle betaalkaarten

De mobiele telefoon kan makkelijk gekoppeld worden aan een betaalterminal. De mobiele betaalterminal is geschikt voor alle kaartbetalingen, waaronder Maestro, V PAY, MasterCard, American Express en VISA.

Troef 2: Eenvoudig te bedienen

De mobiele betaalterminal of applicatie zelf vraagt weinig technische kennis. Het is eenvoudig te bedienen. Een betaling uitvoeren met een draadloze betaalterminal via smartphone verloopt snel en makkelijk.

Troef 3: Goede beveiliging

Deze manier van betalen is veilig. De betalingen worden beveiligd volgens de meest strenge internationale normen en je kan ze op de voet volgen. De transacties worden online verwerkt, en de klant moet ze via een pincode ook nog eens bevestigen. De klant ontvangt per e-mail een betaalbewijs.

Betaalterminal gezocht?Vergelijk gratis offertes en bespaar!
contactloos betalen met gsm

Troef 4: Hygiënischer

Contactloos betalen is hygiënischer. Munten en bankbiljetten passeren door verschillende handen. Door digitaal te betalen hebt u dit probleem niet langer.

Troef 5: Handig

Het is een handige manier om als handelaar uw klant te laten betalen, aangezien vandaag niet iedereen standaard cash geld op zak heeft.

Troef 6: Altijd en overal

Met contactloos betalen kan u altijd en overal betalen. Waar u ook bent: thuis, bij klanten of ergens onderweg. In een winkel mobiel betalen is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest.

Een contactloze betaalterminal: wat kost dat?

Wanneer u een contactloze betaalterminal koopt, betaalt u enkel de aanschafkosten voor het apparaat. Er zijn geen maandelijkse kosten. Wel moet u rekening houden met de transactiekosten. In België geldt een vast transactietarief van 2,75 %.

De prijzen variëren tussen 20 en 250 euro. De prijzen zijn afhankelijk van het merk van het apparaat. Zo betaalt u bijvoorbeeld:

  • 20 euro voor de SumUP Air (SumUp accepteert alle betaalkaarten)
  • 70 euro voor de de myPOS GO
  • 200 euro voor de myPOS Slim
Contactloze betaalterminal kopen?Vergelijk prijzen en bespaar!

Wat nodig?

Contactloos betalen is snel en eenvoudig. Om er gebruik van te maken hebt u niet veel nodig.

Eerst download u de app via de Apple Store of Google Play Store. Vervolgens maakt u een account aan en verbind u de terminal via bluetooth met uw mobiele telefoon. De apparaten werken zowel samen met iOS als een Android besturingssysteem.

Indien een klant wil betalen voert u het bedrag in via de app. Vervolgens laat u de klant via de draadloze betaalterminal betalen. De betaling wordt geregistreerd en de app stuurt een betalingsbewijs naar de e-mail van de klant indien hij dit wenst.

betalen met smartphone

Meer weten? Vergelijk gratis advies en offertes

Contactloze betaalterminals zijn makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk. Bovendien is het een bewijs van uw klantvriendelijkheid om in dit gebruikscomfort te voorzien.

Wil u als ondernemer uw klanten de mogelijkheid geven om contactloos te betalen? Wil u geen potentiële verkoop verliezen? Ontvang dan gratis advies en vrijblijvende offertes op maat via ons offerteformulier. Vind zo de betaalterminal met de laagste transactiekosten.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.