Hoe werkt een betaalterminal huren of kopen bij CCV?

Wilt u een vaste of draadloze betaalterminal huren bij CCV? Dan heeft u meerdere opties. U kunt kiezen uit de verschillende vaste en draadloze betaalterminals die deze leverancier op de markt bracht. Alle CCV betaalterminals accepteren de meeste betaalmethoden en contactloze betalingen.

U kunt elk model zowel aanschaffen als huren. Naast de huur- of aanschafprijs betaalt u steeds een eenmalige installatiekost. Bepaalde modellen kunnen enkel door een technicus van CCV geïnstalleerd worden, andere modellen kunt u zelf installeren met behulp van de bijgeleverde installatiekit.

Bovenop de aanschafprijs of huur betaalt u een maandelijkse servicekost. Tot slot betaalt u voor elke transactie een vaste transactiekost. Verder in dit artikel ontdekt u meer over die extra kosten.

Transacties opvolgen? Dat kan via het MyCCV klantenportaal. U behoudt zo het overzicht op alle transacties die u via uw CCV terminals verricht.

Op zoek naar een betaalterminal?
Laat u adviseren door onze specialisten
arrow Ontvang offertes

Vaste CCV betaalterminals

Een vaste betaalterminal wordt ook wel eens een toonbankterminal genoemd. De terminal krijgt een vaste plek in uw zaak en kan vandaaruit bediend worden. CCV levert 2 modellen: CCV Budget en CCV Duo Base.

Contactloze betaling

CCV Budget

De vaste CCV Budget betaalterminal verbindt u via een ethernetkabel met het internet. Het compacte toestel beschikt over een touchscreen, ondersteunt alle betaalmethodes (ook contactloze betalingen) en is bijzonder gebruiksvriendelijk. De CCV Budget is voorzien van een ingebouwde printer.

Het model wordt ter plekke geïnstalleerd door een technicus. Er is geen plug & play optie voor dit toestel.

HuurKoop
CCV BudgetVanaf € 20,50 per maand€ 665

CCV Duo Base – kassagekoppelde betaalterminal

De CCV Duo Base bestaat uit een gewone, vaste betaalterminal en een handelaarsmodule of pinpad. Zo verlopen uw transacties nog vlotter. De handelaar geeft het bedrag in op de betaalterminal, en de klant rekent eenvoudig af via de pinpad.

U verbindt de CCV Duo Base via een ethernetkabel met het internet. Het grote touchscreen en de ingebouwde printer zorgen voor klantvriendelijke en vlotte transacties. De CCV Duo Base is ook uitgerust voor kassakoppeling. U installeert het toestel zelf met de handige installatiekit.

HuurKoop
CCV Duo BaseVanaf € 31,15 per maand€ 999

Mobiele CCV betaalterminals

Een mobiele betaalterminal kunt u naar hartenlust verplaatsen. Ideaal voor horecazaken die hun klanten aan tafel willen laten betalen, ondernemers die diensten aan huis verlenen, of handelaars die regelmatig op beurzen en markten staan. 

CCV heeft 2 mobiele modellen in de aanbieding: de CCV Compact A77 en de CCV Mobile A920.

CCV Compact A77

De CCV Compact A77 is compact, maar beschikt toch over een groot, gebruiksvriendelijk touchscreen. De mobiele betaalterminal switcht automatisch tussen het mobiel netwerk (4G) en een gekoppelde wifiverbinding, waardoor u steeds kunt rekenen op een stabiele verbinding.

Een CCV Compact A77 is niet voorzien van een ingebouwde printer, maar biedt wel de optie om betaalbewijzen via e-mail te verzenden. Dankzij plug & play installeert u het toestel probleemloos zelf.

HuurKoop
CCV Compact A77Vanaf € 17 per maand€ 445

CCV Mobile A920

De CCV Mobile A920 is compact en beschikt net als de Compact A77 over een groot, gebruiksvriendelijk touchscreen. Het toestel kan verbonden worden met een wifinetwerk of het mobiele netwerk (4G). De CCV Mobile A920 heeft een nog grotere batterijcapaciteit.

Een CCV Mobile A920 beschikt over een ingebouwde printer, maar biedt u ook de optie om betaalbewijzen per e-mail te verzenden. U kunt het toestel zelf installeren dankzij de plug & play levering.

HuurKoop
CCV Mobile A920Vanaf € 26 per maand€ 665

CCV betaalterminal: bijkomende kosten

Houd met volgende kosten rekening bij het huren of aanschaffen van een CCV betaalterminal.

Betaalterminal vergelijken

1. Servicekosten

CCV biedt twee verschillende formules aan. Het is niet mogelijk om een CCV betaalterminal te kopen of huren zonder serviceabonnement.

Koopt u een CCV terminal? Dan mag u het eerste jaar rekenen op gratis dienstverlening. Daarna wordt het serviceabonnement op jaarbasis aangerekend.

Huurt u de betaalterminal? Dan worden de servicekosten driemaandelijks gefactureerd. De eerste betaling gebeurt bij het begin van de huurperiode.

Basic formule

Voor 11,50 euro per maand mag u erop rekenen dat uw terminal mee is met de meest recente software updates. Bij technische problemen kunt u rekenen op dienstverlening binnen 2 werkdagen na het melden van het probleem.

Plus formule

Voor 18,50 euro per maand is uw betaalterminal steeds mee met de laatste software updates. U kunt rekenen op technische ondersteuning op locatie en via de telefoon binnen de 24 uur, en dat 7 dagen op 7.

2. Installatiekosten

De meeste CCV betaalterminals worden ‘plug & play’ geleverd, wat betekent dat u de toestellen zelf kunt installeren met de hulp van een installatiekit. Voor plug & play levering betaalt u 62 euro.

De CCV budget laat u installeren door een technicus. Daarvoor betaalt u 106 euro.

2. Transactiekosten

Op elke transactie die u verricht via de betaalterminal betaalt u een transactiekost. CCV biedt verschillende formules of transactiebundels aan. Hoe meer transacties uw betaalterminal maandelijks verwerkt, hoe lager het verschuldigde bedrag per transactie.

Tip: Bancontact transacties en transacties via Payconiq worden zonder transactiekosten verwerkt zolang het aangerekende bedrag kleiner is dan 5 euro.

Aantal transacties in de bundelPrijs per transactie
1 – 99 transacties € 0,24
100 – 199 transacties € 0,188
200 – 399 transacties€ 0,14
400 – 749 transacties€ 0,116
750 – 1.099 transacties€ 0,1
1.100 – 2.499 transacties€ 0,082
Vanaf 2.500 transacties€ 0,075 

Welke betaalterminal kiezen voor uw zaak? Vergelijk het aanbod en bespaar

Bent u op zoek naar een geschikte betaalterminal voor uw zaak? Wilt u meer weten over het aanbod van CCV? Of heeft u nood aan deskundig advies op maat? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt gratis en volledig vrijblijvende offertes op maat en persoonlijk advies van experts. Zo vindt u snel en eenvoudig de meest voordelige oplossing voor uw onderneming!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Ook interessant om te weten

Wat is de goedkoopste betaalterminal?

+
Er zijn veel verschillende mobiele betaalterminals op de markt. Welke de goedkoopste is voor uw zaak hangt af van verschillende factoren. Heeft u het meeste baat aan een huurmodel of koopt u er beter een? Vraag offertes aan en ontdek wat de voordeligste optie is voor u.

Hoe wordt de prijs van de transacties berekend?

+
De transactiekost is afhankelijk van uw contract. Het kan zijn dat u een vaste prijs betaalt, maar het kan ook een variabele kost zijn. De prijs is dan meestal afhankelijk van het aantal transacties.

Waarom is bancontact zo populair?

+
Zo goed als alle bankkaarten werken met het betaalschema bancontact. Geeft u klanten niet de mogelijkheid hiermee te betalen, dan zal dit vaak voor problemen zorgen. Het ondersteunt zowel betalingen met contact als contactloze betalingen. Het is daarnaast een voordelige betaaloplossing voor elke zaak.
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.