Wat is easy payments?

Easy payments werd in 1999 opgericht in Nederland en is sinds juli 2012 ook actief in België. Het bedrijf verkoopt en verhuurt betaalterminals en kassasystemen, biedt betaalsystemen aan voor webshops en specialiseert zich al sinds 2003 in transactieverwerking.

Easy payments aanbod

Easy payments biedt een breed gamma aan betaaloplossingen.

Betaalterminals

Een betaalterminal is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een moderne handelszaak. Easy payments verkoopt en verhuurt verschillende vaste en mobiele terminals. Een greep uit het aanbod:

CCV Budget: Toonbankterminal

De CCV Budget is verkrijgbaar vanaf 399 euro, een schappelijk tarief voor een kwalitatieve vaste betaalterminal. De toonbankterminal verbindt u met uw eigen wifinetwerk voor een stabiele en snelle internetverbinding. 

Benieuwd naar de andere vaste betaalterminals in het aanbod van easy payments? Gebruik het formulier onderaan deze pagina en ontvang gratis en volledig vrijblijvende prijsvoorstellen op maat.

PAX A77: Mobiele betaalterminal

Nood aan een betaalterminal die u overal mee naartoe neemt en toch altijd verbonden is met het internet? Dan is de PAX A77 een mooie optie. De moderne, mobiele betaalterminal verbindt u met het internet via de ingebouwde datachip, uw wifinetwerk, of een LAN-verbinding

De PAX A77 betaalterminal is verkrijgbaar vanaf 299 euro. Benieuwd naar andere mobiele betaalterminals? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en vergelijk snel en eenvoudig het aanbod.

Snel het aanbod vergelijken?Vergelijk offertes en vind de beste deal!

Kassasystemen

Easy payments biedt ook verschillende kassasystemen aan. Het aanbod beslaat onder meer verschillende elektronische kassasystemen, self-service kassa’s, en kassasystemen op maat. Benieuwd naar het aanbod en de prijzen? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Een uitgebreid kassasysteem met gebruiksvriendelijke touchscreens en betaalterminals, zoals verkrijgbaar bij easy payments.

Webshop betaalsystemen

Ook voor online retail heeft easy payments verschillende interessante betaaloplossingen in de aanbieding. Een overzicht met het aanbod:

Online plugins

Easy payments voorziet plugins voor verschillende e-commerce platforms, waaronder Magento en WooCommerce. Met de kant-en-klare plugins bereid jij jouw webshop snel en eenvoudig voor op het accepteren van online betalingen.

Hosted Solutions

Maakt u gebruik van een hosted solution of online webshopoplossing? Dan kunt u de payment gateway van easy payments probleemloos koppelen aan uw webshop. 

Oplossingen voor eigen servers

Maakt u geen gebruik van een online platform en host u uw website op uw eigen server of bent u op zoek naar een oplossing op maat? Ook dan kunt u terecht bij easy payments. Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina voor informatie, advies en offertes op maat.

Betaallinks

Wie geen webshop heeft, maar wel online betalingen wilt ontvangen, kan gebruik maken van de betaallinks van easy payments.

U geeft zelf het te betalen bedrag in, omschrijft de geleverde dienst of het product en de deadline voor de betaling. Vervolgens verzendt u de link naar de klant via e-mail, WhatsApp, of een ander kanaal naar keus. De klant klikt op de betaallink en wordt naar een betaalscherm gestuurd waar hij of zij de transactie kan afronden met een betaalmethode naar keus.

Vind een betaaloplossing die bij u past

Easy services

Een koffieautomaat of self-service tap kopen of huren, snel en eenvoudig een bestelsite op poten zetten, of op zoek naar een oplossing voor de ticketverkoop voor uw evenement? Ook dan heeft easy payments verschillende oplossingen in de aanbieding. Gebruik het formulier onderaan deze pagina voor informatie op maat.

Een dame gebruikt het touchscreen van een koffieautomaat om een kopje koffie te verkrijgen.

Reviews: Waarom wel of niet kiezen voor easy payments?

Een overzicht met de belangrijkste voordelen van een samenwerking met easy payments.

Scherpe tarieven voor transactieverwerking

Easy payments verwerkt uw transacties aan schappelijke prijzen en hanteert geen verborgen kosten. Ontvangt u graag een prijsvoorstel op maat? Gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

Veilig en vlot betalingen ontvangen

Easy payments gebruikt zowel geautomatiseerde controles als manuele interventies om uw elektronische transacties veilig te doen verlopen. Het Risk & Compliance team houdt zich bovendien voortdurend bezig met het voorkomen van fraude.

Zo weet u zeker dat uw betalingen veilig verwerkt worden, en het geld correct en tijdig op uw rekening verschijnt – ongeacht of uw klanten nu in uw winkel of online betaalden.

Ruim aanbod op maat

Easy payments biedt verschillende producten en diensten, en biedt u de mogelijkheid om een oplossing op maat samen te stellen.

Klantenservice

Werkt u samen met easy payments? Dan wordt u een aanspreekpunt toegewezen voor al uw vragen. 

Meer weten? Neem contact op en krijg gratis en vrijblijvend informatie en advies op maat!

Op zoek naar een betaaloplossing voor uw website, winkel of zaak? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt gratis en vrijblijvende offertes op maat en advies van specialisten. Zo vindt u snel en eenvoudig een betaaloplossing op maat van uw onderneming!

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.