Banksys: overgenomen door Atos Wordline

Banksys werd opgericht in 1989, en in 2006 overgenomen door Atos Wordline. Atos Wordline, een bedrijf dat zich al sinds 1973 specialiseert in bankkaarttransacties, nam naast Banksys onder meer BCC (Bank Card Company), Equens, Paysquare en – meer recent – Axepta Italië over.

Atos Worldline is in zo’n 40 landen actief, zowel binnen als buiten Europa. Het bedrijf voorziet en ontwikkelt betaaloplossingen en staat, naar eigen zeggen, op de eerste rij in de digitale revolutie.

Betaalterminals huren of kopen bij Atos Worldline

Bij Wordline kunt u verschillende mobiele en vaste betaalterminals kopen of huren

Mobiele terminal Yoximo

Een mobiele betaalterminal neemt u probleemloos mee – bijvoorbeeld naar de tafel van een klant in uw horecazaak, op thuisbezoek bij een patiënt, of naar een handelsbeurs. De Yoximo terminal is compact, voorzien van een ingebouwde printer en een oplaadbare batterij die na een oplaadbeurt gemiddeld 300 transacties kan verwerken.

Yoximo kan verbonden worden met uw wifinetwerk, of voorzien worden van een ingebouwde simkaart met databundel zodat u het toestel kunt verbinden met het 4G-netwerk.

Een dame rekent af met haar bankkaart via een mobiele betaalterminal met ingebouwde printer, zoals verkrijgbaar bij Atos Wordline (overnemer van o.a. Banksys).

Prijs Yoximo

Hoeveel kost de Yoximo mobiele betaalterminal?

Model Aanschafprijs Huurprijs
Yoximo optie Wifiverbinding € 627 € 38,08 per maand
Yoximo optie Mobiel netwerk (4G) € 697 € 38.08 per maand
Betaalterminals vergelijken?Vergelijk prijzen, tarieven en modellen!

Toonbankterminal Yomani (met of zonder ingebouwde printer)

Een toonbankterminal of vaste betaalterminal krijgt een eigen plek op de toonbank in uw winkel, handelszaak of restaurant. Het toestel wordt op een draaiplaat gemonteerd waardoor zowel u als de klant comfortabel transacties kunnen afronden.

Yomani is verkrijgbaar met en zonder printer. Voor extra gebruikscomfort kan de betaalterminal voorzien worden van een handelaarsmodule. Zo hebben zowel u als de klant een eigen unit om de transactie mee te verrichten.

De Yomani terminal kunt u verbindingen met het wifinetwerk, of via een ethernetkabel aansluiten op uw modem.

Prijs Yomani

Hoeveel kost de Yomani toonbankterminal?

  Aanschafprijs optie Wifiverbinding Aanschafprijs optie Ethernetkabel Huurprijs optie Wifiverbinding Huurprijs optie Ethernetkabel
Yomani zonder printer € 596 € 559 N.v.t. N.v.t.
Yomani met printer € 671 € 634 € 27,69 per maand € 23,07 per maand
Yomani met printer en handelaarsmodume € 746 € 709 N.v.t. N.v.t.

Meer weten? Neem contact op met experts en vindt een betaaloplossing op maat

Klanten hebben steeds minder (vaak) cash geld op zak. Met een kwalitatieve betaalterminal op zak verzekert u dan ook dat elke klant comfortabel en veilig kan afrekenen in uw winkel.

Bent u op zoek naar een betaalterminal die past bij de noden en wensen van uw onderneming én uw cliënteel? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt gratis en volledig vrijblijvend advies van experts, informatie op maat, en 1 of meerdere offertes van geschikte aanbieders. Zo vindt u in een handomdraai een betaaloplossing op maat van uw onderneming!

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.