Wat is Payone GmbH?

BS Payone is een Duits bedrijf, gezeteld in Frankfurt, dat zich specialiseert in betaaloplossingen. Het bedrijf helpt ondernemers zowel online als fysieke elektronische transacties te regelen. 

Payone verwerkt transacties via verschillende nationale en internationale betaalmethodes. Daarnaast biedt het bedrijf uitgebreid risicobeheer om wanbetalingen en fraude te voorkomen. 

Naast betaaloplossingen voor fysieke en online winkels biedt Payone haar klanten ook verschillende oplossingen voor facturatie, abonnementen, en schuldvorderingen. Payone werkt samen met heel wat bekende bedrijven, waaronder Zalando, Sony Music en Fujitsu

Login op het Payone portal en beheer uw transacties

Via het Payone customer platform behoudt u steeds het overzicht over uw transacties en Payone producten en diensten.

Payone aanbod

Payone biedt verschillende flexibele betaaloplossingen voor grote en kleine ondernemers. Een overzicht van het aanbod vindt u hieronder.

Betaaloplossingen voor winkels

Payone verhuurt en verkoopt verschillende vaste en mobiele betaalterminals. Bij Payone vindt u gegarandeerd een betaaloplossing die past bij uw noden of wensen: of u nu regelmatig verhandelt op beurzen, of nood hebt aan een vaste toonbankterminal voor uw handelszaak.

De betaalterminals kunnen uitgerust worden om betalingen te accepteren via zowel debietkaarten en kredietkaarten als mobiele applicaties.

Benieuwd naar het aanbod? Gebruik het formulier onderaan deze pagina en vergelijk volledig vrijblijvend prijzen en producten.

Vergelijk tarieven en bespaar!Krijg gratis en vrijblijvende offertes op maat.

Online betalingen

Payone helpt u bij het stroomlijnen van transacties binnen uw webshop. De Payone betaaloplossing voor online betalingen ondersteunt heel wat verschillende betaalmethodes: van Mastercard en Visa tot PayPal en Klarna. U integreert de betaaloplossing probleemloos in verschillende webshopplatforms zoals WooCommerce, Magento en shopware.

Omnichannel payment

De grens tussen online en fysieke betalingen overschrijden? Met de omnichannel payment betaaloplossingen van Payone is dat mogelijk. Zo biedt u elke klant de optie om veilig en comfortabel te betalen, waar u ook bent.

Online betalen en een bestelling ophalen in de winkel, in de winkel betalen en de bestelling naar de klant thuis verzenden, betalen via een applicatie, … de mogelijkheden voor uw klanten zijn eindeloos.

Benieuwd naar de opties? Gebruik het formulier onderaan deze pagina en ontvang informatie, advies en offertes op maat.

Een mannenhand met een digitale betaaloplossing rond een betaling af die werd uitgevoerd via een QR-code, die hij terugvond op de smartphone, vastgehouden door een dame met een groene trui.

Meer weten over de service van Payone? Stel uw vragen aan experts

Een winkel of webshop zonder ruim aanbod aan betaalmogelijkheden? Die is niet mee met z’n tijd. Met de stijgende vraag naar digitale en elektronische betaalopties, die bovendien betalingen via verschillende kaarten en mobiele applicaties accepteren, doet u er als ondernemer goed aan om mee te gaan met de tijd.

Interesse in de diensten en producten van Payone? Bent u op zoek naar de ideale betaaloplossing voor uw onderneming? Of heeft u nood aan advies van experts? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt gratis en volledig vrijblijvend advies van experts, een handig overzicht van geschikte producten en 1 of meerdere offertes op maat. Zo vindt u in een handomdraai de betaaloplossing die past bij uw onderneming!

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.