Wat is Payment Consulting?

Payment Consulting is een aanbieder van betaalterminals. Het bedrijf is gevestigd in Landen en werkt samen met Paynovate, Europabank, EMS, Elavon en CCV pay. Payment Consulting biedt haar betaalterminals aan in samenwerking met CCV, Ingenico en Loyaltek.

Het bedrijf verwerkt en verifieert transacties, adviseert bedrijven en biedt haar klanten inzicht in hun inkomstenstroom. Daarnaast verzorgt Payment Consulting beveiligde online transacties en transacties via de telefoon.

Voor wie?

Payment Consulting werkt samen met handelaars, kmo’s, ondernemers in de horeca en hospitality branches, en ondernemers die medische beroepen uitoefenen.

Aanbod Payment Consulting betaalterminals

Welke terminals vindt u in het aanbod van Payment Consulting?

1. Ingenico Desk 5000

De Ingenico Desk 5000 is een compacte maar vaste betaalterminal (ook wel toonbankterminal genoemd). Het toestel krijgt een vaste, eigen plek in uw handelszaak. Dankzij het kleinere formaat is deze toonbankterminal uitermate geschikt voor kleinere handelspanden of zaken met beperkte toonbankruimte. De ingebouwde ticketprinter maakt het mogelijk om elke klant een betaalbewijs te bezorgen.

2. Ingenico Move 5000

De Ingenico Move 5000 is een mobiele betaalterminal die u probleemloos verbindt met uw eigen wifinetwerk of het GPRS netwerk. Het model is compact, beschikt over een gebruiksvriendelijk touchscreen, en is voorzien van een ingebouwde ticketprinter. Ideaal voor handelaars op verplaatsing, horecazaken en ondernemers die diensten aan huis verlenen.

Prijzen voor betaalterminals vergelijken?Vraag vrijblijvend advies en gratis offertes op maat!

3. Ingenico Link 2500

De compacte, mobiele betaalterminal Ingenico Link 2500 biedt heel wat verbindingsopties. U verbindt deze mobiele betaalterminal met uw eigen wifinetwerk, bluetooth, 3G of het GPRS netwerk.

4. Loyaltek 9220

Loyaltek 9220 is een volledig draadloze, mobiele betaalterminal met een glashelder touchscreen. U verbindt het toestel vlot met uw eigen wifinetwerk, 3G of 4G. De intuïtieve interface zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor uzelf, uw personeel en uw cliënteel. Bovendien kunt u de Loyaltek 9220 eenvoudig integreren met een bestaand kassasysteem.

5. A77

De A77 is een mobiele terminal in zakformaat. U neemt het toestel probleemloos mee, waar u ook heen gaat. De terminal is bijzonder licht en compact, maar dankzij het grote touchscreen toch gebruiksvriendelijk. De A77 switcht automatisch tussen uw wifinetwerk en het 4G-netwerk, waardoor u steeds op een stabiele verbinding kunt rekenen.

Een vrouwenhand op het toetsenbord van een laptop rondt een online transactie af, beveiligd en verwerkt door Payment Consulting.

Overige service

Wat kunt u verwachten van een samenwerking met Payment Consulting?

Advies

Payment Consulting adviseert kleine en (middel)grote bedrijven.

Transactieverwerking

Payment Consulting zorgt voor een vlotte en veilige verwerking van al uw transacties.

Payment Consulting klantenportaal

Werkt u met een Payment Consulting betaaloplossing? Dan maakt u gratis gebruik van het online portaal. Het portaal biedt u de optie uw transacties te beheren en geeft u een duidelijk overzicht van uw verrichtingen.

E-Commerce

Payment Consulting biedt verschillende veilige online betaaloplossingen. De Payment Consulting e-Commerce Gateway ondersteunt betalingen via Bancontact, PayPal, kredietkaart, iDEAL en Klarna.

Helpdesk en technische ondersteuning

Vragen of problemen? Payment Consulting is 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar. Bij technische problemen wordt u gegarandeerd binnen het uur telefonisch bijgestaan. Gaat het om een defect? Dan garandeert Payment Consulting dat het toestel binnen de 48 uur wordt vervangen.

Nood aan advies op maat? Stel uw vragen en vergelijk het aanbod

Op zoek naar de ideale betaaloplossing voor uw onderneming? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt gratis en volledig vrijblijvend advies van experts en 1 of meerdere offertes op maat. Zo vindt u snel en eenvoudig een oplossing die bij u past!

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.