Wat is Mollie?

Mollie is een fintech bedrijf dat in 2004 werd opgericht in Amsterdam. Het bedrijf specialiseerde zich al langer in online betalingen, maar bracht recent ook betaaloplossingen voor fysieke winkels op de markt. Daarnaast houdt het zich bezig met het flexibel financieren van ondernemingen.

Mollie Dashboard: Hoe werkt een betaling via Mollie? Hoe lang duurt een betaling?

Mollie biedt verschillende online en fysieke betaaloplossingen. Wanneer een klant betaalt, bijvoorbeeld in uw webshop of in uw fysieke winkel, komt dat bedrag in je saldo te staan op de Mollie Dashboard. Alle bedragen (dus zowel transacties die online als fysiek werden verricht) kunt u terugvinden in uw Mollie Dashboard. 

Het bedrag wordt vervolgens op uw eigen rekening geplaatst. U kunt zelf kiezen wanneer u die uitbetaling ontvangt. In het Dashboard kiest u zelf de uitbetalingsfrequentie en de betaaldatum. Wanneer dat precies kan, is afhankelijk van de verschillende betaalmethoden die uw klanten gebruiken. 

Opgelet: Uitbetaling gebeurt pas wanneer het saldo in uw Dashboard hoger is dan 5 euro (of het equivalent daarvan in uw gebruikte valuta).

Aanbod Mollie betaalterminals

Mollie verkoopt mobiele en ‘plug-in’ terminals. De terminals werden ontwikkeld door PAX technology en vormen een fysiek verlengstuk op het ruime gamma aan online betalingsoplossing dat Mollie aanbiedt. 

Mobiele betaalterminal

De mobiele terminals van Mollie zijn volledig draadloos. U kunt het toestel verbinden met een 4G-netwerk dankzij de ingebouwde simkaart.

Plug-in terminal

De Plug-in terminal integreert u vlot met de bestaande checkoutsystemen, kiosk of kassa in uw fysieke winkel.

Een kassa met geïntegreerde betaalterminal, een van de vele betaaloplossingen die Mollie aanbiedt.

Prijzen: Hoeveel kost werken met Mollie betaalterminals?

U betaalt een eenmalige kost van 350 euro (exclusief btw) voor uw Mollie betaalterminal. Daarnaast mag u rekenen op een kost van 10 euro per maand voor het gebruik van de 4G simkaart. Dat extra bedrag dekt ook de maandelijkse servicekosten.

Transactiekosten

Op elke betaling die u ontvangt via uw Mollie terminal betaalt u ook een transactiekost. Die zijn als volgt bepaald:

  • Betaling via debietkaart (Bancontact, Maestro of VPay): 0,15 euro + 0,20 procent van het betaalde bedrag.
  • Betaling via kredietkaart (Visa of Mastercard): 0,10 euro + 1,80 procent van het betaalde bedrag.
Betaaloplossing op maat?
Vergelijk het aanbod en bespaar!

Aanbod online betaaloplossingen

Naast fysieke betaaloplossingen heeft Mollie ook een breed aanbod aan online betaaloplossingen. U beheert alle fysieke en digitale transacties (bijvoorbeeld wanneer u zowel een fysieke als een online winkel heeft) op het Mollie Dashboard.

Kant-en-klare plugins

Met de kant-en-klare plugins biedt u uw klanten de mogelijkheid om veilig te betalen in uw webshop. De betaaloplossingen ondersteunen verschillende betaalmogelijkheden, gaande van krediet- en debietkaarten tot PayPal, Klarna, Giropay en cadeaukaarten. 

API

Met de gebruiksvriendelijke API (Application Programming Interface) van Mollie bouwt u zelf een veilige en functionele betaaloplossing voor uw online winkel.

Een dame verricht een veilige online transactie via haar laptop met behulp van haar smartphone.

Overig aanbod

Naast betaaloplossingen biedt Mollie ook oplossingen voor ondernemers die betaalverzoeken verzenden en bedrijven die met terugkerende betalingen werken. Denk bij dat laatste aan abonnementen en subscripties voor uw online platform.

Tot slot kunt u via Mollie Capital ook een lening (tot 250.000 euro) met flexibele aflossing aangaan voor uw onderneming. 

Interesse? Ontvang offertes op maat en krijg vrijblijvend advies

Met de juiste betaaloplossingen biedt u al uw klanten de mogelijkheid om veilig en eenvoudig af te rekenen voor uw diensten en producten. Bent u op zoek naar de ideale betaaloplossing voor uw onderneming? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt gratis en volledig vrijblijvend advies van experts, een overzicht van het aanbod en offertes op maat. Zo zet u de belangrijke eerste stap richting een betaaloplossing die écht past bij de noden en behoeftes van uw onderneming.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.