Betaalterminal

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Snel naar: Voordelen betaalterminal | Soorten betaalterminal | Prijs betaalterminal FAQ 


Waarom kiezen voor een betaalterminal?

Snelheid

Het gebeurt regelmatig dat klanten niet onmiddellijk de juiste munt terugvinden, of dat er niet voldoende geld in de kassa zit om een klant het correcte wisselgeld te geven. Daardoor loopt de wachttijd voor uw overige klanten die staan aan te schuiven op. Met een betaalterminal is de betaling al in enkele seconden voltooid.

Geen kans op verlies of diefstal

De kans op overvallen is reëel. Daarnaast moet cash ook altijd naar de bank gevoerd worden om het op de rekening te zetten. Tijdens zo’n rit kan er veel gebeuren. Om die reden is een betaalterminal de veiligste optie en bent u er zeker van dat er niets verloren gaat.

De klant is koning

Tegenwoordig kunt u bijna overal met de kaart betalen. Zaken die enkel cash aanvaarden, vormen de uitzondering. Klanten zijn daar dan ook niet op voorbereid. Vaak komen ze pas aan de kassa te weten dat betalen met de kaart niet mogelijk is. Wie dan niet genoeg cash op zak heeft, moet naar de bank hollen om cash af te halen. Dat is niet alleen vervelend voor de klant, maar ook voor u en de rest van de klanten in de wachtrij. Ga daarom op zoek naar de betaalterminal die bij u past en vraag snel een offerte aan. Betaalterminal nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Soorten betaalterminals: welke past het best bij mijn zaak?

Er zijn ondertussen al heel wat verschillende soorten betaalsystemen op de markt te vinden. Bij het maken van een beslissing moet u goed nadenken welke soort het best bij uw klant en zaak past.

Met een vaste betaalterminal blijft het toestel op de toonbank staan. De meeste zijn aangesloten op de internetverbinding. Overweeg daarbij of u naast bankkaarten ook Visa, Mastercard of American Express wil aanvaarden en of contactloos betalen mogelijk moet zijn.

Een draagbare betaalterminal werkt op dezelfde manier als een vaste, alleen kan dit toestel verplaatst worden naar verschillende plekken op de toonbank. Er kunnen transacties plaatsvinden zolang het toestel zich binnen het netwerk bevindt.

Voor wie regelmatig bij klanten thuis komt, is een mobiel toestel de ideale oplossing. Dat kan namelijk overal mee naartoe genomen worden omdat het kan verbonden worden met het GSM-netwerk. Een mobiele betaalterminal is ook handig om in een horecazaak mee aan tafel te kunnen betalen.

Meer en meer zaken ondersteunen tegenwoordig ook mobiele betaalapps zoals Payconiq, Bancontact of Android Pay.


Prijs betaalterminal: kopen of huren?

Wie wil investeren in zijn zaak, kan met het kopen van een betaalterminal niets verkeerds doen. Kan het er op dit moment echter nog niet vanaf? Dan is het ook mogelijk om een betaalterminal naar keuze te huren. U kiest zelf hoe lang u die nodig heeft. Vraag een op maat gemaakte offerte aan om te weten te komen hoeveel een terminal voor u zou kosten.

Soort betaalterminal Prijs 
Toonbankterminal huren Vanaf € 20 per maand
Mobiele betaalterminal huren Vanaf € 30 per maand
Toonbankterminal kopen Vanaf € 700 excl. installatie en abonnement
Mobiele betaalterminal huren Vanaf € 850 excl. installatie en abonnementBedankt voor de vlotte medewerking! Dankzij Bobex hebben we veel tijd bespaard in de zoektocht naar de juiste betaaloplossing voor onze zaak. Time is money!


E. Machielsen uit Beveren


Veelgestelde vragen over betaalterminals

De meeste providers vragen een maandelijkse bijdrage voor service en regelmatige systeemupdates. In ruil daarvoor krijgt u dagelijkse ondersteuning bij al uw technische vragen. Indien nodig, komen ze zelfs langs.

Nee, het is mogelijk dat er geen printer aanwezig is in het pakket dat u verkiest. Wie een printer wil, zal daarvoor meer geld moeten neerleggen.Wenst u een betaalterminal te kopen of te huren?

 

Vergelijk gratis offertes