Vervangen ramen

Waarom nieuwe ramen, deuren en beglazing plaatsen?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning. Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vervangen ramen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ramen voor een huis te Zoersel
Voor onze woning in Zoersel zouden we graag een aantal ramen en deuren willen laten vervangen. Liefst kiezen we voor houten ramen en ook een houten deur. In totaal gaat het om 10 stuks.
Ramen vervangen van een huis in Ardooie
We zouden graag vier raamkozijnen laten vervangen: twee sets dubbele ramen van totaal 1.6m op 1.5m en twee enkele ramen van 0.84cm op 1.5m. Graag met een draaiknopsysteem met vliegenscherm in verwerkt, in PVC of aluminium.
Ramen vervangen voor een woning in Boechout
Ik zoek een offerte voor het vervangen van drie ramen. Dit zijn drie grote ramen die onderling nog eens verdeeld zijn in drie ruiten. Het betreft een woning uit de jaren 60.
Ramen vervangen in pvc | Merksplas
Ik ben op zoek naar een offerte voor het vervangen van 3 buitendeuren en 11 ramen. Dit het liefst allemaal in pvc.
Ramen en deuren vervangen in Merksplas
Ik ben op zoek naar een offerte voor het vervangen van 3 buitendeuren en 12 ramen. Dit het liefst allemaal in aluminium.
Houten ramen voor een woning in Zoersel
Ik zou graag houten ramen laten plaatsen in een renovatieproject. Het gaat om ongeveer 42m² raamoppervlakte waarvan 1 deur en 2 grote schuiframen. Alles is op het gelijkvloers en makkelijk bereikbaar.
Ramen voor een herenhuis | Brugge
Wij wonen in een herenhuis in Brugge. Voor een aantal ramen aan de voorzijde van het huis willen we nieuwe ramen plaatsen met hoogisolerend glas. Gezien de bescherming van de stad Brugge voor het uitzicht van de gevels, weten we niet wat onze mogelijkheden zijn. We zoeken dus leveranciers om offertes te vergelijken en om ons advies te geven wat betreft de mogelijkheden bij beschermde gevels.
Houten ramen vervangen voor een woning | Boom
We ontvangen graag offertes voor het vervangen van 3 ramen en de voordeur. Deze zijn in hout, we zouden graag pvc of aluminium willen.
Ramen vervangen voor een woning in Kapellen
Dit is voor een vrijstaande woning van 1968. Ik zoek een offerte voor een 7-tal ramen: een draai kiep raam, een schuifraam, een raam over de volledige lengte van de gevel, in de traphal en twee ramen in drie delen.
Ramen vervangen | Zonhoven
5 Ramen nodig voor achterbouw. vervangen van bestaande ramen. De maten zijn de volgende: 188,5cm*150m 2 vleugels met 1raam draaikip 195,5cm*150cm 2 vleugels met 1 raam draaikip 71cm*69cm vast 75cm*69cm kipraam 1 vleugel 73cm*131m 1 vleugel draaikip Graag prijsofferte aub
Ramen en deuren voor een herenhuis in Brugge
Voor ons herenhuis en bijbouw wil ik andere ramen en deuren. Het gaat al zeker om 2 ramen al en later nog meer. Graag in hout. Het pand dateert van begin 1900.
Ramen vervangen voor een woning in Sint-Amands
Gaat om 8 ramen boven en 3 grote ramen beneden. Zijn momenteel heel oude houten ramen, liefst alles vervangen naar pvc, eventueel ook de deuren. Gebouw van de jaren 30.
PVC ramen plaatsen te Evergem
Ik wil een offerte voor het plaatsen van 11 verschillende ramen in totaal. Deze moeten allemaal in PVC.
Raam vervangen voor een woning in Oostende
Beste, Ik ben op zoek naar een raam voor de woonkamer met volgende afmetingen : Breedte : 1365 mm Hoogte : 1445 mm Links = Draairaam Rechts = Draai-kip + 1 vliegenraam Zowel buiten als binnen zwart PVC Appartement op 4 de verdieping. Kunt u mij hier een offerte voor bezorgen?
PVC ramen voor een recent gekocht huis in Tervuren
Ik vraag offertes aan voor een huis dat ik heb gekocht, maar nog niet bewoon. In totaal gaat het om 9 ramen, liefst in PVC en in een moderne stijl. Is het mogelijk een offerte te ontvangen voor zowel witte ramen als ramen in lichtgrijs (buitenkant)? En dit in zowel HR+ als HR ++ glas? Voor het uitbreken van de ramen zouden we dit overwegen zelf te doen. De oude ramen mogen na de plaatsing van de nieuwe worden meegenomen indien mogelijk.
Buitendeur en 2 ramen vervangen (Hemiksem)
Ik zoek 1 buitendeur en 2 nieuwe ramen. De oude zijn meer dan 20 jaar oud en moeten vervangen worden door pvc exemplaren.
Zonwering voor een huis in Oostende
Wij hebben net een huis gekocht, hier zijn nog geen rolluiken of dergelijke voorzien.Wij hebben aan de voorzijde een zwarte/grijze garagepoort en voordeur, dus als het kan deze kleur te volgen zou dit leuk zijn. Het zou gaan over 3 ramen aan de voorzijde, een groot schuifraam, een deur en een kleiner raam aan de achterzijde. De afmetingen kan ik momenteel niet geven (niet thuis) maar kan deze later wel bezorgen indien nodig. De woning is meer dan 10 jaar oud.
Nieuwe ramen voor de regio Gent
Ik wens nieuwe ramen voor mijn woning. Oud herenhuis in stad Gent, +7 ramen, in alu, nu nog houten ramen.
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Tremelo
Ik zoek een offerte zoeken voor het vervangen van zowel ramen als deuren. Ik schat een 9-tal ramen op het benedenverdieping en 3 ramen op bovenverdieping. alsook een tot twee deuren. Momenteel houten ramen die we wensen te vervangen door pvc ramen
Ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit