Schuifraam vervangen

Waarom nieuwe ramen, deuren en beglazing plaatsen?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning. Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Schuifraam vervangen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Schuifraam voor een huis in Avelgem
Het glas in ons schuifraam is aan één zijde kapot. Maar we zouden graag offerte ontvangen om het raam volledig te vervangen, inclusief schuifsysteem, omdat het voorlopig niet meer openkan.
Schuifraam vervangen (glas + profiel)
Vervangen van 1 schuifraam (ongeveer 2x2 m groot). Is momenteel nog enkelglas en hout. Zowel profiel als glas moet vervangen worden. Raam bevindt zich op het gelijkvloers.
Schuifraam vervangen voor een woning in Lebbeke
We zoeken offertes voor het plaatsen van een pvc schuifraam. Het raam moet ongeveer 3 m lang zijn, de hoogte weet ik niet van buiten. Graag eerst plaatsbezoek vooraleer ik offertes ontvang.
Vervangen van een schuifraam in Kortrijk
De muur waar mijn houten schuifraam nu inzit wordt verlengd van 2,5m naar 3,5m. Dus ofwel zal ik dat schuifraam houden en moet er nog een extra deel bijkomen van ongeveer 1m breed. De andere optie is om een volledig nieuw schuifraam te laten plaatsen op de volledige breedte van de muur. Dit zal afhangen van de kostprijs. Ik heb momenteel geen voorkeur van materiaal indien het om een nieuw raam gaat. Als het een bijkomend stuk raam is bij de bestaande schuifdeur dan heb ik wel liefst hout. Indien u foto's wenst kan ik deze ook bezorgen. Alvast bedankt!
Schuifraam plaatsen | regio Zedelgem
Ik wil offertes voor het vervangen van twee schuifraam en een kleiner raam. De ramen moeten volledig vervangen worden in het kader van een verbouwing.
schuifraam vervangen voor een woning in Luik
Graag afspraak voor offerte, nog deze week indien mogelijk. Schuiframen met totale lengte van 10 meter Volledige raam , omkadering en glas. Geen idee van bouwjaar maar woning is 10 jaar geleden volledig gerenoveerd. MVG
Ramen en deuren vervangen in aluminium (Sint-Niklaas)
We zouden 1 groot schuifraam, 4 ramen op het gelijkvloers en 6 ramen op de tweede verdieping plus een zolderraam en een voordeur willen laten plaatsen. Liefst aluminium, heel donker grijs of zwart.
Voordeur en ramen vervangen, Wevelgem
Ik zoek offertes voor een nieuwe voordeur, en voor het vervangen van een schuifraam door twee vaste ramen. Ik zou ook graag mijn garagepoort vervangen, moesten jullie dit ook doen.
Vast raam vervangen door schuifraam - regio Sint-Niklaas
Dit is voor het vervangen van een vast raam door een schuifraam. Omkadering zou geplaatst moeten worden om toegang te krijgen op een plat dak dat nu niet bereikbaar is. Zal waarschijnlijk dus vanaf de binnenkant geplaatst moeten worden.
Ramen vervangen van een woning in Peer
1 vast raam: 3m breed x 2m40 hoog
1 schuifraam: 4m05 breed x 2m40 hoog
1 vast raam: 2m40 breed x 2m40 hoog
1 raam kantelend: 2m65 breed x 1m hoog
1 raam (opgedeeld in 2, waarvan 1 deel volledig open gedaan kan worden): 2m breed x 2m20 hoog
Ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit