Badkamer renovatie

De voordelen van een nieuwe badkamer

Uw badkamer laten renoveren? Ontvang hier persoonlijk advies en offertes van professionals. Vergelijk het assortiment wastafels, douches, baden, tegels en badkamermeubelen. Van volledig ingerichte badkamers tot losse badkamerelementen, ontvang een voorstel van een badkamerspecialist uit uw regio. Offertes aanvragen

Ik wil een nieuwe badkamer

 
* 1. Welk badkamer project heeft u?
 
 
* 2. Welk type installaties of werken wenst u?
 
 
* 3. Wanneer wilt u van start gaan?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Badkamer renovatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Badkamerrenovatie voor een woning in Kruibeke
Ik wil de badkamer graag laten renoveren. Het betreft een appartement dat ik ga kopen. Ik heb vanaf december toegang tot de woning. Ik ben van plan een volledige renovatie van de badkamer te laten uitvoeren: nieuwe toestellen, vloer, kasten, muren opnieuw tegelen, ... Daarbovenop zou ik ook nog een aparte toilet in een aparte ruimte willen laten plaatsen.
Badkamerrenovatie voor een pand in Roeselare
We zouden graag de badkamer renoveren. Het bad, het lavabomeubel en de tegels moeten worden vervangen. De woning is meer dan 30 jaar oud.
Badkamerrenovatie voor een woning in Turnhout
Graag willen we de badkamer volledig laten renoveren. Het nodige materiaal heb ik al grotendeels gekocht. Ik zoek alleen nog iemand die me kan helpen met het sanitair, iemand om te tegelen en iemand om te vloeren.
Badkamerrenovatie voor een pand in Geel
We willen graag de badkamer renoveren in onze woning in Geel. De oude badkamer moet nog worden uitgebroken. Dan zouden we graag een volledig nieuwe plaatsen met een volledig nieuwe vloer en tegels. De woning is rond 1980 gebouwd.
Badkamerrenovatie voor een pand in Deurne
We zouden graag een volledig nieuwe badkamer plaatsen inclusief elektriciteit. We verkiezen een moderne, frisse look en de grootte van de badkamer zal ongeveer 2,5m op 2,5m zijn. Het betreft dus een complete badkamerrenovatie.
Badkamer renoveren in een pand te Mechelen
We zouden graag onze badkamer laten opknappen: de vloer- en wandtegels vervangen, een nieuw plafond plaatsen, de inloopdouche vervangen door een ligbad, en een nieuwe radiator plaatsen. We hebben een budget van 8000 euro. We verkiezen een moderne of landelijke stijl.
Badkamerrenovatie voor een pand in Leuven
We zijn op zoek naar een partrner die in onze studio de badkamer kan renoveren.
Volgende werken moeten uitgevoerd worden:
- verplaatsen van de bestaande ketel
- een hang-wc plaatsen
- badkamermeubel plaatsen
- oude zitbad uitbreken en douche plaatsen van 100x80 + wanden voorzien van Acrylplaten en plaatsen van douchedeur

Ik kan foto's van de huidige situatie doorgeven alsook een plan van hoe het moet worden.
Badkamerrenovatie voor een huis in Heist-op-den-Berg
Renovatie van een bestaande badkamer: nieuw sanitair en nieuwe badkamermeubelen, switch van bad naar douche of beide voorzien, graag de wasmachine en de droogkast en vooral een oplossing voor betere ventilatie bewerkstelligen.
Badkamer renovatie voor een woning in Sint Truiden
Ik heb geen idee in welke staat mijn huurder de badkamer op het einde van de maand zal achterlaten. Maar sowieso moeten er tegels tegen de muur gezet worden. De renovatie zal afhangen van de plaatsbeschrijving
Badkamerrenovatie voor huis in Deurne
inloopdouche plaatsen, spiegelkast installeren, nieuwe wc, electriciteit vernieuwen, nieuwe afvoerbuizen ( verstopt snel), wandtegels schilderen, deur dichtmaken en nieuwe deur plaatsen. Het betreft huurwoning met 3 units, andere badkamers dienen ook gerenoveerd te worden dus in de toekomst nog werk verzekerd.
Badkamer renovatie voor een woning in Middelkerke
Volledige renovatie van een bestaande badkamer: uitbreken van de huidige douchekabine, sanitair in orde brengen, herbetegelen, hervloeren, nieuwe badkamermeubels en verlichting.
Totaalrenovatie van de badkamer | Turnhout
Een totaalrenovatie van de huidige badkamer. Sanitair plaatsen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, plafond plaatsen, vloer / wanden plaatsen. Het gebouw is van de jaren 70.
Badkamer renovatie voor een woning in Boutersem
Beste, De badkamer is gedateerd, dus zou een volledige renovatie moeten zijn = plaatsing badkamer (bad, 2 lavabo's - hangend meubel, eventueel hangende kast en wc) pleister-, verf- en/of tegelwerk Ik kan uw foto's bezorging met de staat van de huidige badkamer + grondplan. We hebben het huis gekocht met het idee om deze door te verkopen, ons budget ligt rond de €5 000, max €7 000. Alvast bedankt
Badkamerrenovatie te Bierbeek
Ik zou graag mijn bestaande badkamer afbreken en een nieuwe plaatsen. Ik wil graag een dubbele wasbak, een ligbad en inloopdouche. Ook wil ik graag nieuwe tegels.
Volledige renovatie van de badkamer
Onze badkamer is naar schatting 9 m² groot en deze willen we volledig renoveren. Het gaat om de uitbraak van de huidige badkamer incl. tegels. In de nieuwe willen we een inloopdouche, een hangtoilet, een badkamermeubel met één wasbak, nieuwe tegels op de vloer en aan de muur. Graag zou ik ook een element in marmer hebben, bv in de douche of het tablet van de wastafel. Het kan ook gaan om vloer- en of wandtegels in wit marmer. Graag organiseer en beslis ik alles in maart. De uitvoer zou dan in augustus of september zijn.
Badkamerrenovatie voor huis in Leuven
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij renoveren onze volledige badkamer. Uitbraak, elektriciteit, sanitaire leidingen herleggen, plafond, deur en sanitair plaatsen doen we zelf. Heropbouw van de muren en tegelwerk (incl. waterdichting van de douchemuren) willen we graag uitbesteden. Vloer 5 m² tegels. Wanden in totaal ca. 20,5 m² Vloer en muren zijn volledig te betegelen. Alle gekozen tegels zijn 60x60cm. De douchehoek zal ook betegeld worden. En enkele kleinere zaken: een gat boren voor ventilatie en een kort stuk cv-leiding herleggen. Tegelwerk in de periode juni 2020. Kan u ons hiervoor een offerte opmaken of een afspraak maken om ter plaatse te komen kijken? || In welke stijl heb je interesse? Modern, klassiek || Welke werken moeten gebeuren? Vloer / wanden plaatsen
Badkamer renovatie voor een woning in Zottegem
Gewenste werken: uitbreken van bad en badkamermeubel met twee lavabo's, uitbreken toilet, plaatsen van douchecabine of inloopdouche, plaatsen van hangtoilet lavabo en badkamermeubel, vervangen elektriciteit (alle schakelaars). De woning is van 1977 en heeft nog zijn originele waterleidingen.
Badkamer renoveren in een pand te Halle
We hebben een nieuwe vloer, muur en plafond nodig. Er moeten ook een bad, lavabomeubel, wc en kasten geplaatst worden. Onze stijl is heel natuurlijk-zen.
Het huis is van de jaren 50.
Badkamer renovatie voor een huis in Asse
We willen graag onze hoofdbadkamer renoveren en dit zou ook een reorganisatie van de aangrenzende slaapkamer met zich meebrengen. We hebben al een loodgieter en een elektricien om het sanitair en elektrische werk te doen. We zijn op zoek naar een bedrijf dat voor de rest zou kunnen zorgen, namelijk de installatie van scheidingswanden, chape, tegels en afdekken.

Als alles goed gaat, zullen we na de badkamer ons terras ook laten renoveren.
Aannemer gezocht voor badkamer renovatie in Kaprijke
Wat moet er gebeuren?:
- Vochtige muur inspecteren en indien nodig bewerken
- Elektriciteit verplaatsen
- Water af- en aanvoer verplaatsen
- Doorsteek koud water naar wc (aangrenzend aan de badkamer)
- Vals plafond met ingewerkte verlichting en afzuigsysteem plaatsen
- Vloer betegelen (badkamer en aangrenzende slaapkamer) en wanden ook
- Plaatsen douche ...etc...
Pand van rond 2000.
Badkamer renoveren in een pand te Meulebeke
Volledige renovatie van de badkamer. Alles moet aangepakt worden: de vloer, het plafond, de muren en het sanitair. Voor de muren grote platen met zo weinig mogelijk voegen, een spanplafond, inloopdouche, bad en een dubbele lavabol zonder betegeling errond. Het huis is van 1999.
Totale badkamer renovatie voor een woning in Kruisem
Het gaat om een huis dat recent werd gekocht. We willen een totaalrenovatie van de badkamer. Er zijn nog geen materialen aanwezig. Er werd door de vorige eigenaars nog een nieuw toilet geplaatst, dus indien mogelijk hadden wij dit graag behouden. Het plafond werd bedekt met een eindlaag van isomo, en dit zouden we graag anders zien. Graag ook volledig nieuwe betegeling op de grond en tegen de muren. We zouden graag een inloopdouche willen (nu is dit een douchekabine), een wastafel met twee lavabo's inclusief kasten. Een bad is een pluspunt, maar geen must (gezien de huidige indeling lijkt het ons moeilijk om genoeg ruimte te vinden om een bad te plaatsen). Een bijkomende vraag is of het mogelijk zou zijn om de leidingen van het water en de elektriciteit door te trekken naar de zolderruimte. Het is namelijk op langere termijn de bedoeling om deze volledig te gaan inrichten. De huidige waterleidingen zijn van vorig jaar. De woning werd gebouwd in de jaren 40.
Badkamer renovatie voor een woning in Leuven
Na een lekdetectie is vastgesteld dat in ons appartement de douchebak niet voldoende ondersteund is. Daardoor lekt er water naar het appartement onder ons. Ter herstelling zou dus de douchebak ondersteund moeten worden en de kit voegen hersteld, tevens het douchscherm waterdicht worden gemaakt.
In principe zou dus volgende moeten gebeuren :

- Het plaatsen van stofwand en vloerbescherming.
- Het verwijderen van de bovenst rij tegels boven de douche kuip.
- Het verwijderen van het douchescherm en de douchekuip en deze terug plaatsen na de herstelling.
- Het bij bezetten aan het verwijderde tegelwerk.
- Het plaatsen en aansluiten van de douchekuip met voldoende ondersteuning.
- Het terug plaatsen de tegels
- Het afkitten van het douche gedeelte.
-Alternatief kan er ook een volledige nieuwe douchecabine geplaatst worden.

Betreffende een kleine douche (in kleine badkamer).
Kan u eventueel een offerte (een ruwe schatting, ik begrijp dat u dat voor een correcte prijs waarschijnlijk moet langskomen) emailen ?

Locatie van het appartement is Leuven.
Badkamerrenovatie in Sint-Niklaas
De bestaande badkamer dateert uit de jaren 70 en bevindt zich op het gelijkvloers. Momenteel beschikt ze over een WC, een bad en dubbele wastafek. Verder zijn er nog authenthieke ingebouwde kasten aanwezig die ik wens te behouden. Het opzet is om een low budget badkamer te installeren die enkele jaren kan meegaan om over 5 à 10-tal jaren het volledige huis te renoveren, waarbij de badkamer wellicht naar de bovenverdieping zal verhuizen.
In deze kleine badkamer had ik graag een inloopdouche, lavabo en WC gehad. Aangezien we te maken hebben met een oude badkamer, is er slechts 1 stopcontact aanwezig, ook de elektriciteit dient dus wat vernieuwd te worden.
Badkamer renovatie voor een woning in Gent
Het gaat om de volledige renovatie van een badkamer. Het is een kleine badkamer (6 m²) met daarin een douche, een lavabo en een warmwaterboiler. De bedoeling is een volledige renovatie te laten uitvoeren (uitbreken van huidig sanitair, opnieuw betegelen en plaatsen van nieuw sanitair). Ook het aanpalende toilet moet vervangen/gerenoveerd worden.
Plaats uw badkamer aan de laagste prijs