Badkamerrenovatie: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Nr.1 in België, al 21 jaar lang!

Badkamerrenovatie: Offertes aanvragen

Uw badkamer laten renoveren? Ontvang hier persoonlijk advies en offertes van professionals. Vergelijk het assortiment wastafels, douches, baden, tegels en badkamermeubelen. Van volledig ingerichte badkamers tot losse badkamerelementen, ontvang een voorstel van een badkamerspecialist uit uw regio.

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat is uw badkamer project?
 
 
* 2. Welke badkamer werken wilt u laten uitvoeren?
 
 
* 3. Wanneer wilt u het badkamer project opstarten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)
Foto's en bijlagen
Klik hier om foto's of bijlagen toe te voegen. U zal zo sneller reacties ontvangen.

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
Uitstekend

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Project Project
Beschrijf
uw project

Plaats hier uw project in één stap. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit uw regio.

Ontvang offertes en vergelijk!
Ontvang offertes en vergelijk!
Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren u en stellen een gratis offerte op. U vergelijkt rustig en u bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en <br>bespaar Kies en <br>bespaar
Kies en
bespaar

U kiest uiteraard volledig vrijblijvend. U kunt ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Wie droomt er niet van om een moderne badkamer te hebben met inloopdouche en ligbad? Helaas kan het renoveren van een badkamer ingewikkeld zijn als u niet weet waar u aan begint. Sanitair, douche, tegels etc. , de lijst wordt al snel lang. Veel van deze klussen worden vaak als tijdrovend en duur beschouwd. Geen paniek ! We zullen voor u alle verschillende renovatieklussen voor badkamers beschrijven. Tevens helpen we u om de beste offerte voor uw badkamerrenovatie te vinden die aan al uw wensen voldoet.

Waarom offertes voor badkamerrenovatie vergelijken?

Op onze site kunt u gratis en vrijblijvend verschillende professionele badkamerrenovatie offertes van bedrijven in uw omgeving vergelijken. Vooraf offertes aanvragen is van het grootste belang om uw budget goed te kunnen plannen.

Een schatting bepalen van het budget is essentieel om uw renovatieproject in detail te kunnen berekenen om een badkamer te bouwen die bij u past. U moet echter niet bij één offerte stoppen. Vergelijk verschillende offertes om de beste voor uw project te vinden.

Dankzij onze site vindt u de beste offerte, volledig aangepast aan uw eigen budget en uw ideeën.

Doe een beroep op professionals

Door offertes te vergelijken, kunt u vooral de verschillende diensten van professionals vergelijken. Hoewel voor sommige kleine klussen niet noodzakelijkerwijs de hulp van een vakman nodig is (schilderen, muurbekleding verwijderen, enz.), moet u voor grote klussen (bijvoorbeeld sanitair of elektriciteit) vakmensen inschakelen. Dit is de sleutel tot goed werk!

Maar één fout en uw badkamer kan ernstig beschadigd raken. Aarzel dus niet om meerdere offertes op onze site te bestuderen om de persoon te vinden die u nodig heeft.

Renovatieklussen voor uw badkamer

rénovation salle de bain

Het is belangrijk om precies te weten welke verschillende werkzaamheden er gedaan moeten worden voor de renovatie van een badkamer. Uw badkamer behoeft mogelijk slechts een paar kleine herstelling (het vervangen van een kraan, het vervangen van een paar tegels,...). In dit geval is het budget van deze kleine klusjes gemakkelijk te voorspellen. Maar wanneer u uw badkamer volledig wilt renoveren, is het benodigde budget niet hetzelfde. Uw renovatieproject moet daarom goed gedefinieerd zijn om een zo goed mogelijke offerte te verkrijgen.

Het is belangrijk dat u zich afvraagt hoe u uw badkamer wilt renoveren. Wilt u het gewoon een opknapbeurt geven, moderniseren of alles opnieuw doen van A tot Z? De prijs van dit renovaties worden meestal geschat tussen € 3.000 en € 15.000.

Prijzen kunnen snel oplopen, afhankelijk van de schaal van het werk, maar ook afhankelijk van de gekozen materialen en arbeid. Om u te helpen bij het maken van uw keuze, beschrijven we de verschillende klussen die u kunt overwegen, evenals hun gemiddelde kosten.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk, het wordt gevreesd door veel mensen. Dit werk kan variëren van een simpele kraanwissel tot de totale reparatie van leidingen. Misschien wilt u ook een nieuwe gootsteen of wasbak installeren. Dit zijn de prijsklassen waar u rekening mee moet houden:

  • Nieuw sanitair: tussen €80 en €150 per m²
  • Installatie van een wastafel of gootsteen: tussen €500 en €1.500
  • Verwijderen van oude items (bidet, wastafel, douche, bad): tussen €70 en €200

Opgemerkt moet worden dat dit werk over het algemeen de oproep van een loodgieter vereist. De facturatie van deze arbeid is niet te verwaarlozen aangezien een loodgieter gemiddeld tussen de €35 en €70 per uur factureert.

De reparatie van tegels en wandbekleding

Bij het renoveren van een badkamer gaat het meestal om een andere decoratie. Wie nieuwe decoratie zegt, zegt nieuwe tegels op de grond en nieuwe wandbekleding. Maar hoeveel kost het om de vloeren en muren van uw badkamer opnieuw te doen? Welnu, dat hangt af van het type coating dat u overweegt.

Zeer populair, tegels bieden een zeer breed scala aan vorm- en patroonkeuzes. De prijs varieert doorgaans tussen €40 en €60 per m². Merk op dat de installatie van wandtegels hogere kosten met zich meebrengt, gemiddeld tussen 40 en 90 € per m². Wil je een rustieke en luxueuzere badkamer? Kies dan voor de plaatsing van een speciaal badkamerparket. Dit kost u uiteraard meer.

Als u zuinig wilt zijn dan is er een vindingrijke en eenvoudigere oplossing. De bestaande tegels opnieuw schilderen. Het enige wat u hoeft te doen is een speciale badkamerpleister aanbrengen en een goed blik verf!

Sanitair: een must!

Les équipements sanitaires

Deze vraag is cruciaal. Waar kiest u voor? Een douche, een inloopdouche of een ligbad? Voor elk budget bestaat een oplossing!

  • Klassieke douches: deze flatpaneldouches, die doorgaans zijn uitgerust met een thermostaatkraan, zijn ideaal voor kleine badkamers. Reken op kosten tussen €500 tot €1000, afhankelijk van het gekozen model.
  • Inloopdouches: geweldig en modern in uw badkamer, deze douches zijn duurder. Bij bepaling van de kosten gaan we uit van het installeren van de douche door een aannemer. Inclusief nieuwe betegeling en vanaf de kale grond. Reken gemiddeld € 2.500 tot € 4.000.
  • Badkuipen: er is iets voor alle prijsklassen. Van de klassieke instapkuip tot de full-option whirlpool, reken op €400 tot €1.300 voor de installatie van uw nieuwe bad.

Verwarming

Les équipements sanitaires

De verwarming van de badkamer mag niet overgeslagen worden, vooral als uw badkamer er nog geen heeft. Deze kamer wordt namelijk beschouwd als een van de koudste in uw huis vanwege de hoge luchtvochtigheid. Om een warme en comfortabele badkamer te hebben is het is daarom raadzaam om uw verwarmingsoplossing te kiezen. Er zijn verschillende soorten verwarming mogelijk:

  • Klassieke radiatoren
  • Handdoekradiatoren die dienen als bijverwarming
  • Wandverwarming
  • Vloerverwarming, duurder om te installeren

Elk systeem heeft voor- en nadelen waarmee u rekening moet houden tijdens uw renovatie.

Afwerkingen

Dit omvat de verschillende meubels, spiegels en schilderijen om de badkamer goed af te werken. Deze fase mag niet worden verwaarloosd bij het plannen van uw budget als u een perfecte renovatie wenst!

Soortgelijke aanvragen: Badkamerrenovatie

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Badkamerrenovatie te Hemiksem

Antwerpen

Huidige badkamer aanpassen aan mijn handicap; een inloopdouche plaatsen, badkamermeubels plaatsen, eventueel plaats voor de wasmachine voorzien zodat er een tweede toilet kan komen waar nu de wasmachine staat.

Badkamerrenovatie in Laarne

Oost-Vlaanderen

Bestaande Badkamer wordt gestript (door ons in samenspraak met aannemer) en vervolgens wordt er een volledig nieuwe badkamer geïnstalleerd: bad, inloopdouche, toilet en meubel. Betegeling of vloer en wanden dienen ook vernieuwd te worden, alsook een ...

Badkamerrenovatie in Brugge

West-Vlaanderen

We wensen de huidige badkamer te renoveren met inloopdouche en lavabo en plaats voor wasmachine/droogkast. We wensen een naadloze oplossing. Het raam moet ook vervangen worden.

Plaats uw badkamer aan de laagste prijs