Warmtepompboiler Remeha: de Azorra Ace

Remeha heeft een reeks energiezuinige warmtepompboilers op de markt gebracht. Warmtepompboilers verwarmen je sanitair water met hernieuwbare energie: via warmte uit de buitenlucht of via de omgevingslucht. 

Die energiezuinige werking betekent niet enkel een verlaging van je energiefactuur. Ook zet je met een Remeha warmteboiler een belangrijke stap in de richting van een groenere toekomst. Bovendien betreft het een compact vloermodel dat perfect past in de gemiddelde gezinswoning.

Een monteur controleert de configuratie van een Remeha warmtepompboiler.

Prijs Azorra Ace 200 en 250

De Azorra Ace met een inhoud van 200 liter is verkrijgbaar voor gemiddeld 2.700 euro, inclusief btw. De iets grotere Azorra Ace met een inhoud van 250 liter is verkrijgbaar vanaf 2.900 euro, inclusief btw.

Offertes voor Remeha warmtepompboilers vergelijken?
Vind een erkend installateur in jouw regio
arrow-cta-box.pngOntvang offertes

Omgevingslucht of buitenlucht?

De Azorra Ace kan zowel restwarmte uit de omgevingslucht als uit de buitenlucht inzetten voor het opwarmen van je sanitair water. 

Hybride optie

De Azorra Ace H-modellen zijn hybride. Dat betekent dat de warmtepompboiler zowel restwarmte uit de lucht als warmte uit een verwarmingsketel, of warmte uit je thermische zonnepanelen kan gebruiken. 

De ‘all-electric‘ modellen zijn niet hybride. Warmte die niet uit de restlucht gehaald kan worden, wordt opgewekt met elektriciteit.

Inhoud van 200 of 250 liter?

Je hebt keuze uit een Azorra Ace met een watervolume van 200 en 250 liter.

Ideale inhoud boiler met warmtepomp voor 4 personen

Voor een gezin van 4 personen is een warmtepompboiler met een inhoud van 200 liter voldoende. Voor gezinnen met 6 personen wordt een inhoud van 250 liter aanbevolen.

Welke Remeha warmtepompboiler meest geschikt voor 2 personen?

Ook gezinnen met 2 personen kiezen best voor de Azorra Ace warmtepompboiler met een inhoud van 200 liter. 

Een witte Remeha warmtepompboiler in een badkamer naast een droogrek voor handdoeken. De badkamer is bekleed met witte tegels.

Warmtepompboiler Remeha goedkoper dan boiler op gas

Een warmtepompboiler gebruiken, is een stuk goedkoper dan verwarmen met een klassieke gasketel of elektrische boiler. 

Doordat een warmtepompboiler je sanitair water verwarmt met gratis restwarmte, verbruik je heel wat minder gas of elektriciteit. De Azorra Ace heeft bovendien een hoge COP (prestatiecoëfficiënt), wat resulteert in een hoog rendement. De boiler verbruikt tot 4 keer minder energie dan een gewone elektrische boiler.

Op die manier kan je zo’n 70 procent energie kunnen besparen. En, die energiebesparing vertaalt zich uiteraard in een lagere energierekening!

Meer weten?Stel je vragen aan erkende installateurs

Heeft een boiler met warmtepomp elektrische ondersteuning nodig?

Een warmtepompboiler haalt de nodige warmte uit de omgevings- en buitenlucht. Kan de warmtepompboiler niet voldoende restwarmte uit de lucht halen: heb je dan extra warm water nodig, of heb je water nodig met een hogere temperatuur?

In dat geval gebruikt de warmtepompboiler alsnog elektriciteit om het water bijkomend te verwarmen. Of om een grotere hoeveelheid water op te warmen.

De hybride modellen zullen echter, voor ze beroep doen op elektriciteit, gebruik maken van de warmte uit je thermische zonnepanelen of de warmte van je klassieke verwarmingsketel.

Een dameshand regelt de temperatuur van een witte Remeha warmtepompboiler.

Ontvang gratis offertes, vergelijk prijzen en bespaar kosten

Heb je extra vragen over de warmtepompboilers van Remeha? Of, ben je op zoek naar een geschikt model voor bij jou thuis? Vul onderstaand formulier in.

Ontvang via onderstaand formulier snel gratis vrijblijvende offertes op maat en advies van specialisten.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Uit hoeveel mensen bestaat uw huishouden?
2*. Wanneer wilt u de warmtepompboiler laten installeren?
3. Bijkomende informatie
4. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Warmtepompboiler
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.