Atag warmtepompboiler: modellen

Atag verwarming biedt verschillende warmtepompboilers aan. Hieronder zetten we de verschillende modellen op een rij.

Op zoek naar een specialist?
Kom snel in contact met 1 of meer installateurs

1. Atag Energion Nuos Plus: 200 liter of 250 liter

De Atag Energion Nuos Plus is een warmtepompboiler die zowel op buitenlucht als binnenlucht kan functioneren. Het toestel is compact, geluidsstil en heeft het A+ energielabel. Het kleine formaat zorgt ervoor dat het ook in kleine ruimtes past.

Verder haalt deze warmtepompboiler een watertemperatuur tot 62 graden Celsius. Het toestel is gebruiksvriendelijk en beschikt over vijf programma’s die je naar keuze kunt instellen. Zo is er bijvoorbeeld een vakantiemodus.

Het model vind je in twee volumes voor: 200 liter en 250 liter. Welk model van de twee je best kiest, is afhankelijk van het aantal mensen in je huishouden.

Specialist controleert warmtepompboiler

2. Atag Lydos Hybride: 100 liter

De Atag Lydos Hyrbide warmtepompboiler heeft een boilerinhoud van 100 liter. Dit toestel is compact, efficiënt en heeft door zijn kleinere boilerinhoud een lagere prijs dan de Energion Nuos Plus.

Juist daarom is deze warmtepompboiler ideaal voor kleinere huishoudens.

Kostprijs Atag warmtepompboiler

Hoeveel een Atag warmtepompboiler kost, hangt af van het model, de capaciteit van de boiler en de aansluitingskosten. Laat je het toestel door een specialist installeren? Hou dan ook rekening met de installatiekosten.

  • De Energion Nuos Plus 200 liter warmtepompboiler kost 3.999 euro.
  • De Energion Lydos Hybrid 100 liter heeft een prijskaartje van 1.949 euro.

Tip: druk de kosten met premies

De Vlaamse overheid en netbeheerde Fluvius bieden voor de plaatsing van een warmtepompboiler premies aan. Zo kom je onder meer in aanmerking voor Mijn VerbouwPremie. Meer info over het premiebedrag, de voorwaarden en de aanvraagprocedure vind je terug op de website van de Vlaamse overheid.

Daarnaast heb je recht op de EPC-labelpremie als je erin slaagt het EPC-label van je woning aanzienlijk te verbeteren. Welk label je precies moet halen en andere belangrijke voorwaarden lees je best na op de website van Fluvius. Je kunt de EPC-labelpremie combineren met Mijn VerbouwPremie.

Investeren in een warmtepompboiler van Atag?
Vind een erkend installateur bij jou in de buurt
arrow Ontvang offertes

Wat is de zuinigste Atag warmtepompboiler?

De Energion Nuon Plus is de zuinigste Atag warmtepompboiler met een jaarlijks verbruik van 749 kWh

Gemiddelde stroomverbruik warmtepompboiler

Een warmtepompboiler verbruikt gemiddeld zo’n 900 kWh aan stroom per jaar. Dit is minder dan een derde van wat een normale elektrische boiler verbruikt. Het betekent dat je jaarlijks een bedrag tussen de 90 en 270 euro aan stroom betaalt wanneer je een warmtepompboiler bezit.

atag warmtepompboiler

Meer weten? Vraag info, advies en prijzen aan specialisten

Door onderstaand offerteformulier in te vullen, kom je in contact met meerdere deskundigen in jouw regio. Zij bezorgen je gratis een vrijblijvende offerte. Zo kan je snel en eenvoudig meerdere professionals en hun tarieven tegelijk met elkaar vergelijken en uiteindelijk de voordeligste optie kiezen.

Bovendien beschikken specialisten over heel wat kennis en ervaring. Je kan erop vertrouwen dat ze jouw warmtepompboiler op een kwalitatieve en correcte manier plaatsen. Vul vandaag onderstaand offerteformulier in en ontvang de eerste offertes al binnen enkele dagen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Uit hoeveel mensen bestaat uw huishouden?
2. Wanneer wilt u de warmtepompboiler laten installeren?
3. Bijkomende informatie
4. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Veelgestelde vragen:

Heeft ieder huishouden baat bij een warmtepompboiler?

+
Als je een warmtepompboiler kunt veroorloven, is het zeker de moeite waard te investeren: je verbruikt een stuk minder stroom, je bespaart op je energiefactuur en je produceert sanitair warm water op een milieuvriendelijke manier.

Wanneer kies je voor een Ariston wartempompboiler?

+
Atag verwarming valt onder de Aritson Thermo Group. Hun warmtepompboilers zijn zuinig, compact en betaalbaar. Een Ariston warmtepompboiler aanschaffen, is geen slecht idee.
Warmtepompboiler
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.