LG Inverter warmtepompboiler

Warmtepompboilers winnen aan populariteit. De LG Inventor warmtepompboiler is een boiler van 200 of 270 liter die 75 % van zijn energie uit de buitenlucht haalt. Voor slechts 25 % van het dagelijks gebruik is elektriciteit nodig. Juist om die redenen draagt de LG Inventer warmtepompboiler het A+ energielabel. 

Uit analyses over de werking van de LG Inventor warmtepompboiler blijkt trouwens dat hij maar liefst 70 % efficiënter is dan een standaard elektrische boiler. Dat komt mee dankzij de Dual inventer compressor.  

Vakman controleert een warmtepompboiler

1. 200 liter

De boiler met een inhoud van 200 liter is ideaal voor een gezin van 4 tot 5 personen. Je hebt hiermee ruim genoeg water voor al je huisgenoten. 

2. 270 liter

Naast de 200 liter boiler heb je ook de LG Inventer warmtepompboiler met een inhoud van 270 liter. Die inhoud is ideaal voor een iets groter gezin van ongeveer 5 tot 6 personen. 

Kosten warmtepompboiler LG

De kosten voor een warmtepompboiler hangen af van een aantal factoren zoals merk een aanbieder. De gemiddelde prijs voor een warmtepompboiler is inclusief btw ongeveer zo’n 3500 euro.

De LG Inventer met een inhoud van 200 liter is beschikbaar vanaf 2.000 euro. Een stuk minder dan de gemiddelde prijs voor een warmtepompboiler. Voor een LG Inventer met een boilerinhoud van 270 liter betaal je 2.500 euro. 

Specialist nodig?
Vind de juiste vakman in jouw regio

Is een warmtepompboiler van LG rendabel?

Een LG warmtepompboiler is zeker rendabel. Als je bijvoorbeeld een warmtepompboiler van LG met een inhoud van 200 liter vergelijkt met een standaard elektrische boiler van 200 liter qua stroomkosten, dan zie je dat je voor de LG warmtepompboiler gemiddeld 350 euro per jaar betaalt aan stroomkosten. Voor een standaard elektrische boiler is dat makkelijk tot 1.400 euro per jaar! 

Rekening houdend met een verschil van bijna 1.000 euro per jaar, heb je jouw investering in een warmtepompboiler redelijk snel terugverdiend. Als je 2000 hebt betaald maak je dus na 2 jaar al winst op. 

Man controleert warmtepompboiler

Garantie

Wie voor een LG Inventer warmtepompboiler kiest, krijgt standaard 10 jaar garantie erbij. Dat komt omdat de kwaliteit van de warmtepompboiler zo hoog is dat LG de garantieperiode kan garanderen. Het is ook om de klant te overtuigen van de kwaliteit en om het vertrouwen te geven om een groter bedrag te investeren in een LG toestel. 

Vul gratis het offerteformulier in en ontvang offertes op maat van jouw woning

Interesse? Wil je graag bijkomende info? Of een offerte? Vul onderstaand formulier in en kom in contact met erkende installateurs in jouw regio voor info, advies en een offerte op maat.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Uit hoeveel mensen bestaat uw huishouden?
2. Wanneer wilt u de warmtepompboiler laten installeren?
3. Bijkomende informatie
4. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Ook interessant om te weten

Hieronder beantwoorden we enkele veel gestelde vragen.

Hoeveel liter moet een boiler met warmtepomp zijn voor 4 personen?

+
Een gezin met 4 personen zal genoeg hebben aan een warmtepompboiler met een inhoud van 200 liter. Hier geldt wel bij dat dit is bij normaal standaard gebruik.

Wat kost het plaatsen van een warmtepompboiler?

+
Het installeren van een warmtepompboiler is niet al te eenvoudig en kan dan ook beter door een ervaring specialist gedaan worden. De installatiekosten voor het installeren van zo’n warmtepompboiler door een specialist liggen ergens tussen de 500 en de 1000 euro.

Waar vind je de handleiding voor de LG thermodynamique?

+
De handleiding voor de LG thermodynamique kan je terugvinden op de officiële website van LG Electronics.
Warmtepompboiler
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.