Welke materialen voor een crepi gevel in landelijke stijl?

Voor een rustiek effect kan je op sommige plaatsen kiezen voor een bijzondere gevelbekleding zoals hout. Zo kan je een mooi contrast creëren, zeker als je een transparante crepi hebt laten aanbrengen.

Wil je de buitenkant van je landelijke woning afwerken? Veel mensen staan twijfelachtig tegenover witte crepi omdat ze menen dat vlekken zo sneller zichtbaar zijn. Door goed onderhoud en regelmatige reiniging van jouw buitengevel kan je dit probleem voorkomen. Bij veel huizen met rieten daken of historische gebouwen wordt gebruik gemaakt van witte crepi.

Crepi is bovendien een materiaal dat wordt gebruikt voor het bekleden van buitenmuren. Eigenlijk is het dus een buitenpleister.

Wat Crepi betreft kan je twee soorten onderscheiden: minerale pleister/ minerale crepi en crepi van synthetische sierpleister. Synthetische gevelpleister wordt ook wel siliconenpleister genoemd omdat deze variant zowel van natuurlijke materialen als van kunsthars en siliconen is gemaakt.

Laat je adviseren door een expert

Welke kleuren zijn kenmerkend voor een landelijke stijl?

Crepi is verkrijgbaar in honderden kleuren. Witte crepi past bij een rustieke woning bijvoorbeeld en is meer toepasselijk, maar je kan ook kiezen voor warmere tinten zoals beige, kastanjebruin of taupe.

Met een aanbod aan verschillende structurele toepassingen kan je met crepi unieke effecten bereiken. Zo kan je het materiaal helemaal naar jouw persoonlijke voorkeur bewerken.

Laat je inspireren

crepi gevel landelijk
Met crepi geef je jouw gevel een mooi egale afwerking. In combinatie met ramen en deuren, en de juiste dakbedekking creëer je op die manier een prachtige woonst in landelijke stijl.
crepi gevel
Crepi laat zich ook makkelijk combineren met uiteenlopende materialen, zoals hout, kunststof of steen. Landelijk of net een meer moderne uitstraling? Beide zijn mogelijk.
Crepi
Een egale, strakke look of liever een iets ruwere afwerking van je gevel? Beide kunnen met crepi! Vraag gerust info en advies aan een erkende gevelspecialist voor de ideale buitenmuur van jouw woning.

Interesse in een crepi gevel in landelijke stijl? Ontvang gratis en vrijblijvend offertes!

Vraag gratis en vrijblijvend offertes voor een crepi gevel in landelijke look via onderstaand formulier. Zo kan je de crepi prijs vergelijken met alternatieven, en op die manier de beste keuze maken.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type gevelrenovatie wenst u?
2*. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
3*. Wanneer wenst u de gevelwerken op te starten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Gevelwerken
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Gevelwerken