Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Incassobureau: Recevez rapidement des devis gratuitsIncassobureau-bureau de recouvrement

Recevez maintenant plusieurs devis: Bureau de recouvrementDemandez un devis-bureau de recouvrement

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Bureau de recouvrement
Hainaut
Incassobureau voor een bedrijf in Ghislenghien
Ik zoek een offerte voor een Incassobureau . voor onbetaalde facturen bij bedrijven in België en Frankrijk. De meeste bedrijven zijn actief . Nu lossen we deze zaken intern op per mail of telefoon; Soms ook aangetekende schrijven.
Bureau de recouvrement
Anvers
Aanvraag Incassobureau te Ravels
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Incassobureau. Wij doen de aanvraag omdat er onbetaalde facturen openstaan bij zowel particulieren als firma's (Belgische firma's die nog actief zijn). Het betreft maximaal €10000.
Recouvrement de créances
Pas de régionAanvraag Incasso te Limburg
Wij zoeken offertes voor een incassobureau voor openstaande facturen die tot op heden onbetaald blijven. Deze facturen staan open bij particulieren binnen België. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via schrijven, telefonisch en via e-mail te contacteren maar tevergeefs. De totaalsom bedraagt ongeveer €2000.
Bureau de recouvrement
Brabant Flamand
Aanvraag Incassobureau te Diest
Wij zijn op zoek naar offertes voor een incassobureau. Dit betreft onbetaalde facturen die openstaan bij bedrijven. Deze bedrijven zijn in België gevestigd en zijn nog steeds actief. Ik heb getracht hen te telefonisch, via e-mail en aangetekend schrijven te contacteren maar tevergeefs. De totaalsom die openstaat bij één van de bedrijven is €10000.
Bureau de recouvrement
Flandre orientale
Aanvraag Incassobureau te Oudenaarde
Wij zoeken offertes voor een incassobureau. Dit zou onbetaalde facturen betreffen (3 facturen) die openstaan bij (nog steeds actieve) bedrijven binnen de Belgische landsgrenzen. Ik heb reeds pogingen ondernomen om hem telefonisch, via aangetekend schrijven en via e-mail te benaderen maar zonder succes. De totaalsom die openstaat bij de bedrijven is €2137,34.
Bureau de recouvrement
Limbourg
Aanvraag Incassobureau te Ham
Wij zijn op zoek naar een offerte voor een incassobureau voor onbetaalde facturen die openstaan bij (nog steeds actieve) bedrijven binnen België. Ik heb hen gecontacteerd maar zonder enig gevolg. De totaalsom dat openstaat bij bedrijven bedraagt €500.
Bureau de recouvrement
Flandre occidentale
Aanvraag Incassobureau te Gistel
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incassobureau. De aanvraag dient voor 2 openstaande facturen die openstaan bij een (nog steeds actieve) vereniging binnen België. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail te benaderen.. De totaalsom van van de particulieren bedraagt ongeveer €1900 (wij hebben vroeger een tankstation uitgebaat, en de vereniging heeft hier nog een openstaande factuur van openstaan voor een bedrag van +/- €1000, en deze zelfde vereniging heeft nog een openstaande factuur voor drankaanbieding op een door ons georganiseerde evenement).
Bureau de recouvrement
Anvers
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Bureau de recouvrement
Brabant Flamand
Incassobureau voor een bedrijf in Leuven
Dit gaat over een tiental onbetaalde facturen. Deze staan open bij twee bedrijven gevestigd in België. Elk tussen de 4 tot 5 openstaande facturen en een vzw ,ook binnen België, met ; twee factuur. Totale som komt neer op 1250€. Omdat het de eerste keer is dat ik van een incasso gebruik zou maken, wens ik graag ook alle mogelijke informatie, mogelijkheden en tarieven.
Bureau de recouvrement
Anvers
Incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen
Dit gaat over het over brengen van onbetaalde facturen, of beter gezegd openstaande facturen die binnen een bepaalde termijn zouden moeten worden teruggevorderd. We zijn momenteel op de B2B markt actief binnen België. We hebben per maand n zo'n 300-400 facturen die buiten termijn vallen, uiteraard gaan deze niet allemaal naar het incassobureau. Momenteel werken we samen met een advocatenkantoor. Omdat we echter niet volledig tevreden meer zijn wensen we graag een marktonderzoek naar andere incassobureaus te openen.
Bureau de recouvrement
Limbourg
Incassobureau voor een bedrijf in Genk
Dit gaat over 1 bedrijf dat nu reeds 6 maanden te laat is met het betalen van 1 factuur. We wensen vooral te zien hoe dit precies in zijn werk gaat en waarop jullie factureren. Wijzelf zijn een bedrijf actief in de bouw, vaak in onderaanneming, we doen zaken in België zowel b2C als b2b en ook Nederland.
Bureau de recouvrement
Flandre orientale
Incassobureau gezocht voor bedrijf in Smetlede
Ik ben mijn volgend seizoen aan het voorbereiden. Nu ik weet ondertussen dat er een aantal nieuwe klanten gaan bijkomen. Ik ben dan op zoek naar een bedrijf die deze nieuwe klanten kan doorlichten om te kijken dat zijn financieel gezond zijn.
Recouvrement de créances
Flandre orientale
Incassobureau gezocht voor bedrijf in Geraardsbergen
Momenteel heb ik sinds meer dan een jaar twee openstaande facturen staan van 18000 euro. Het gaat enerzijds over een Spaans bedrijf en een particulier in België. Momenteel ben ik al in de weer met en advocaat maar ondertussen zou ik graag de druk op de ketel willen verhogen.
Bureau de recouvrement
Anvers
Incasso voor een bedrijf in Mechelen
Ik ben op zoek naar een prijsofferte voor een incassobureau. Ik wens deze in te schakelen voor het innen van openstaande facturen. Momenteel staan er een dikke 20 dossiers open. Ik doe zaken met zowel particulieren als bedrijven maar wel enkel binnen België. Totaalbedrag is ondertussen opgelopen tot meer dan 50.000€. Graag had ik een vrijblijvende offerte en verdere informatie gewenst. Gelieve mij zo laat mogelijk op te bellen.
Bureau de recouvrement
Flandre occidentale
Incasso voor een bedrijf in Oostende
Dit gaat over een zeer lang aanlopend dossier , sinds december 2012. Deze factuur staat open bij een Belgische particulier voor een bedrag van 540€. Graag had ik de mogelijkheden en verdere informatie bekeken om dit bedrag per incasso terug te vorderen.
Recouvrement de créances
Liège
Incasso voor een bedrijf in Hognoul
Over het algemeen hebben we weinig openstaande facturen maar sinds februari zijn we ons meer beginnen focussen op de buitenlandse markt waardoor facturen vaker onbetaald blijven. Zo is er een factuur van totaal 40.000 € bij een Italiaans bedrijf. Graag een offerte en verder informatie hoe hu hiermee te werk zou gaan.
Recouvrement de créances
Anvers
Incasso voor een bedrijf in Borsbeek
We hebben een boekhoudkantoor Klanten worden maandelijks of per kwartaal gefactureerd. betalingstermijn is 15 of 30 dagen. schrijven normaal een 40 tal herinneringen uit om de 2 weken. 99% van de achterstallige facturen zijn bedrijven. En dit enkel Belgische bedrijven. Nu sturen we de ergste gevallen door naar een advocaat , maar we zijn van mening dat een incasso bureau toch een meer professionele indruk geeft.
Bureau de recouvrement
Limbourg
Incassobureau voor een bedrijf in Zutendaal
Het gaat over een particulier die momenteel een factuur van 5700€ bij mij heeft. Zij had een lening lopen van bij Argenta die u overgeschakeld is naar de kbc. Momenteel heb ik al deurwaarders en advocaten geraadpleegd maar heb ik nog geen terugbetaling kunnen regelen. Graag had ik een offerte verkregen alsook informatie over hoe ik zekerheid kan krijgen dat ik mijn geld kan terugvorderen.
Bureau de recouvrement
Anvers
offerte voor crematorium te Wilrijk
Beste , Wij zijn een crematorium en hebben in totaal een 50tal facturen openstaan. De totale som van die openstaande facturen is 86 000 €. Nu zijn wij opzoek naar een partner die wij onder de arm kunnen nemen voor het terugvorderen van die openstaande posten. Jullie mogen mij steeds bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Veronique Maurissen
Recouvrement de créances
Flandre orientale
Incassobureau voor een landmeter in Brussel
Als accountancy bureau regel ik dit dossier voor een van mijn klanten. Deze heeft als beroep landmeter en heeft momenteel voor ongeveer 15.000 € aan openstaande facturen. Voornamelijk bij particulieren gevestigd in België. De klant wenst offertes op te vragen om hiermee een prijsvergelijking door te voeren met verschillende incassobureaus. Het gaat hier om een Franstalig dossier.
Recouvrement de créances
Flandre occidentale
Incassobureau voor een bedrijf in Boezingen
We maken momenteel gebruik van een advocaat om deze zaken te regelen. Maar omdat dit een zeer kostelijke en tijdrovende bezigheid is wou ik graag een prijsofferte voor een externe incassobureau vragen. Momenteel staat er een dikke 100.000€ aan onbetaalde facturen open. Ik had graag hiervoor een prijsvergelijking en praktische informatie ingewonnen. Deze wanbetalers zijn zowel bedrijven als particulieren. We doen bijna uitsluitend zaken op de Belgische markt, heel uitzonderlijk een Nederlands bedrijf.
Recouvrement de créances
Brabant Flamand
Incasso voor een bedrijf in Ternat
Normaal gezien geven we de facturen buiten termijn door naar onze advocaat. Omdat deze vrij duur en traag is wensen we nu echter een prijsvergelijking door te voeren. Momenteel staan en een 30 facturen open voor een totaal bedrag van 15.000-20.000 €. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven.
Recouvrement de créances
Anvers
Incassobureau voor een architectenbureau in berchem
Ik heb in totaal 3 facturen die nog betaald moeten worden bij twee verschillende bedrijven. Een bedrijf ,een Belgisch, heeft een totale schuld van een kleine 15000€ . Het andere ,Nederlandse bedrijf heeft voor 35000€ achterstaande rekeningen. Alle rekeningen zijn opgemaakt in 2011. Zou het ook mogelijk zijn om eventueel een lange termijncontract af te spreken voor wanneer er weer openstaande facturen blijven staan?
Bureau de recouvrement
Anvers
Incassobureau voor een zelfstandige in Antwerpen
Ik heb openstaande facturen bij een bedrijf. Het gaat hier over een totaal bedrag van 4300€ verdeeld over drie facturen. De oudste dateert van mei. Nu zou ik graag dit bedrag in incasso invorderen.
Recouvrement de créances
Anvers
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van incassobureaus. Ik heb zowel bedrijven als particulieren die hun facturen niet willen betalen. Totaalbedrag schat ik tussen de €30.000 en de €50.000,- Vriendelijk bedankt voor de offertes.

Incassobureau

 

Cas de soucis juridique ? Au bureau d'avocat !

Un crime ?  Au bureau de police !

Vos clients tardent à vous payer ? Au bureau de recouvrement !

Celle-ci est là pour résoudre vos soucis d'impayés. Professionnelle et capable de gérer de larges volumes, l'agence de recouvrement est la solution à vos problèmes. Sa réputation est une arme qui rend toutes initiatives plus sérieuses tout en préservant votre image de marque d'activités qui pourraient la nuire. Vous avez juste à spécifier les volumes, les délais, négocier le prix et vous serez débarrassé d'un poids gênant dans votre activité.

Quel bénéfice ?

Le coût vous revient moins cher que de devoir faire vous-même l'activité de recouvrement. Sachant que sa rémunération dépend de ses performances et sa réussite, la société de recouvrement se consacre au mieux à la récupération des créances et à leur remboursement.

Quand y avoir recours ?

A partir du moment où vous êtes confronté à des retards quotidiens, il est intéressant de faire appel aux services du bureau de recouvrement. En effet, l'accumulation des retards est négative et vous retarde dans vos propres paiements, et parfois entraine un coût invisible dans l'activité de votre entreprise en imposant une certaine « lenteur » de fonctionnement.

Comment faire appel à leur service ?

Avec l'interface Bobex, décrivez votre besoin, différents prestataires vous feront alors leur offre sur mesure.  

 


Mots clés:

 ,   , 

Demandez un devis-bureau de recouvrement
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Service fiable."

C. Van Der Elst

"Je connaissais pas ce système mais j'en suis contente."

N. Orban


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.