Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Designer: Recevez rapidement des devis gratuitsDesigner-conception logo ou charte graphique

Recevez maintenant plusieurs devis: Conception logo ou charte graphiqueDemandez un devis-conception logo ou charte graphique

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Conception logo ou charte graphique
Luxembourg (BE)
Logodesign voor dierenartspraktijk
Ik wens een logo laten ontwerpen voor mijn cabinet. Bobex kwaliteitscontrole:
Conception logo ou charte graphique
Anvers
Ontwerp logo zaak
Wij zouden graag een nieuw logo willen laten ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/04/2009: Deze klant is een call center. Bedankt voor uw summiere offerteopgave voor het ontwerpen van een logo.
Conception logo ou charte graphique
Anvers
Ontwerp huisstijl nieuw immo-kantoor
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het invullen van het totale plaatje: ontwikkelen huisstijl, drukwerk, ontwerp website, beheer en onderhoud website. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/04/2009: Deze klant is een nieuw immo-kantoor. Hij is dus op zoek naar een all-in oplossing, of toch iemand die alles coördineert mocht u niet alles zelf doen. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Conception logo ou charte graphique
Flandre orientale
Design van modern catchy logo
Voor ons bedrijf hebben wij een professioneel logo nodig. Wij hebben verschillende projecten lopen die elk hun eigen logo hebben. Ook hebben wij voor een project een klein logootje nodig zoals de logo's van Tommy Hilfiger, Nike. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/11/2008: De klant is op zoek naar een modern professioneel Web 2.0 logo bestaande uit gifgroene kleuren, er mag eventueel van afgeweken worden. Gelieve de offerte rechtstreeks naar het e-mailadres van de klant te sturen.
Conception logo ou charte graphique
Pas de région
Ontwerp van een logo en huisstijl
Wij zoeken iemand voor het ontwikkelen van een logo voor het bedrijf dat bruikbaar is voor verdere ontwikkeling van een huisstijl. Het logo moet toepasbaar zijn in een grafiek en in internet. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/11/2008: De klant wenst een nieuw ontwerp te laten ontwikkelen. De klant werkt met een PC en Macintosh. Het ontwerp zal naar instellingen en verenigingen gericht zijn.
Conception logo ou charte graphique
Bruxelles
Design logo et rédaction lettre prospection
La conception d'un logo original, classe, professionnel, sérieux. Accroche et compréhension immédiate. Nous rechercons aussi un copywriter qui pourrait nous écrire lettre de prospection. Commentaire Bobex 25/09/2008: client actif dans le transport & déménagement à Bruxelles.

Demandez un devis-conception logo ou charte graphique
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Très efficace ! J'ai reçu des offres concrètes avec contrats à la clé."

"Très satisafaisant, contacts faciles à mettre en place."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.