Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welk type garagepoort wenst u (of heeft u)?
3*. Welk materiaal verkiest u voor de garagepoort?
4*. Wanneer wenst u het project op te starten?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Waaruit bestaat een offerte voor een garagepoort op maat?

Een offerte voor een garagepoort bestaat uit een aantal onderdelen die samen een compleet beeld geven van de kosten en specifieke details van het product. Deze onderdelen kunnen onder andere zijn:

  1. Productbeschrijving: Hierin wordt beschreven welk type garagepoort wordt aangeboden, welke afmetingen en kleur het heeft en welke materialen er gebruikt zijn.
  2. Prijsopgave: Hierin wordt de prijs van de garagepoort aangegeven, inclusief eventuele bijkomende kosten zoals transport, installatie en BTW.
  3. Leverings- en levertijd: Hierin wordt aangegeven wanneer de garagepoort geleverd kan worden en hoe lang de levertijd is.
  4. Garantie: Hierin wordt aangegeven hoe lang de garantie op de garagepoort is en welke dekking deze biedt.
  5. Installatie: Hierin wordt beschreven of de installatie van de garagepoort inbegrepen is in de prijs en wie hiervoor verantwoordelijk is.
  6. Betalingsvoorwaarden: Hierin worden de betalingsvoorwaarden beschreven, zoals de betalingstermijn en de manier waarop de betaling plaatsvindt.
  7. Contactgegevens: Hierin wordt vermeld hoe de klant contact op kan nemen met de leverancier voor vragen of eventuele problemen.
garagepoort op maat - vergelijk gratis offertes via bobex.be

Tips bij het vergelijken van garagepoort offertes

Bij het vergelijken van offertes voor een garagepoort is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

Tip 1: Vergelijk geen appelen met peren

Zorg dat de offertes vergelijkbaar zijn in termen van grootte, kleur, materiaal en extra opties. Een offerte zonder extra opties zal meer dan waarschijnlijk goedkoper zijn dan een offerte voor een volledig uitgeruste garagepoort, maar dat betekent niet dat dit de juiste keuze is.

Tip 2: Garantie

Vergelijk de garantieperiodes van de verschillende offertes en zorg dat deze voldoende lang zijn. Ga voor een garantie van minstens 5 jaar. Sommige installateurs bieden zelfs tot 10 jaar garantie. In sommige gevallen hangt dit samen met een onderhoudscontract.

Tip 3: Prijs

Vergelijk de prijzen van de verschillende offertes, maar kies niet zomaar de goedkoopste. De goedkoopste optie is vaak niet de meest kwalitatieve. Controleer bijvoorbeeld of de installatiekosten inbegrepen zijn. Anders sta je mogelijk voor een onaangename verrassing wanneer je de eindfactuur ontvangt.

Tip 4: Reputatie

Kijk naar de reputatie van de installateurs. Lees recensies van andere klanten.

Hoe kies ik een nieuwe garagepoort?

Er zijn een aantal dingen om in overweging te nemen bij het kiezen van een nieuwe garagepoort.

Type garagepoort 

Er zijn verschillende soorten garagepoorten beschikbaar, zoals sectionaalpoorten, opendraaiende poorten en schuifpoorten. Kies de stijl die het beste bij uw huis past.

Materiaal: hout, staal, aluminium, …

Garagepoorten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, staal, aluminium en kunststof. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen, dus kies het materiaal dat het beste bij uw wensen past.

Manuele of automatische garagepoort?

Overweeg of u wilt dat de garagepoort automatisch opent en sluit, of dat u liever een manuele poort heeft.

Een kwalitatieve én goedkope garagepoort gezocht?
Vul dan snel ons formulier in. Wij brengen je in contact met poortinstallateurs in jouw buurt. Vergelijk hun prijzen en vind de garagepoort met de beste prijs-kwaliteit!
arrow Ontvang offertes

Specifieke poorten op maat voor de garage

Sectionale poorten

De meeste garagepoorten die vandaag geplaatst worden, zijn sectionaalpoorten. Dit type poort dankt haar populariteit aan zijn gebruiksgemak, plaatsbesparend karakter en moderne look. Omdat sectionale poorten vrij zwaar zijn en al extra beveiliging, zijn de sectionale poort vaak elektrisch.

Dubbele garagepoort

Dubbele garagepoorten zijn perfect voor woningen met een brede garage waar er twee wagens tegelijkertijd kunnen parkeren. Ze zijn 5 tot 6 meter breed, waardoor ze erg zwaar zijn en dus altijd geautomatiseerd zijn met een krachtige motor. Het alternatief is twee afzonderlijke garagepoorten naast elkaar te plaatsen, maar dan zit je sowieso met een tussenpilaar.

Garagepoort met deur

Wil je snel in- en uit de garage kunnen lopen zonder steeds de hele poort te moeten openen? Of heb je een zeer smalle gevel? Dan valt een garagepoort met inloopdeur zeker te overwegen. Je combineert de voordelen van een garagepoort met een voordeur. Aan een garagepoort met deur hangt uiteraard wel een meerkost vast.

Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Veelgestelde vragen
Zodra u het formulier heeft ingevuld, bellen wij u op voor enkele bijkomende vragen. Zo kunnen we u matchen met de specialisten die het meest geschikt zijjn voor uw aanvraag. Vervolgens nemen deze specialisten contact met u op om een offerte op maat te kunnen opstellen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Tenslotte kunt u vergelijken en de beste specialist kiezen.
Nee, de offertes zijn volledig vrijblijvend. U bent dus zeker niet verplicht om een specialist te kiezen.
Veel van onze specialisten werken enkel in bepaalde regio's. We hebben uw adres dus nodig om u te kunnen matchen met de juiste specialisten. Bovendien moeten de specialisten vaak ter plaatse komen om een offerte te kunnen opmaken, dus is het handig als ze meteen over uw adres beschikken. Uw telefoonnummer hebben we nodig om u snel te kunnen contacteren zodat we uw aanvraag kunnen vervolledigen en doorsturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn enkel zichtbaar voor de specialisten met wie u gematcht wordt.
Wanneer het gaat om een renovatieproject komen onze specialisten bijna altijd ter plaatse. Dit is nodig om een correcte offerte op maat te kunnen opstellen, aangezien de prijs van een renovatieproject afhangt van een heleboel factoren.
Zodra wij u na uw w aanvraag ontvangen, bellen wij u op binnen de 48u. Op dat moment versturen wij uw aanvraag meteen naar de juiste specialisten die u ook binnen de 48u zullen contacteren voor een offerte.
Ja, al onze specialisten worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole vooraleer ze kunnen toetreden tot ons netwerk. Onze gebruikers kunnen de specialisten bovendien een review geven. Deze kunt u raadplegen om een nog betere keuze te maken. U kunt achteraf zelf ook de specialisten beoordelen. Met negatieve feedback gaan we meteen aan de slag om steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Construction worker
Ontvang offertes