Offerteaanvraag:
Dakwerken voor een woning in Wommelgem

Mijn dakbedekking is aan vervanging toe. Bij een grondige verbouwing, 17 jaar geleden, werd er een nieuw plat dak gelegd met nieuwe balken, isolatie, roofing en kiezel. Ondertussen werden de isolatienormen verstrengd en is de roofing ook versleten. Het gaat om een plat dak (om en bij de 100m²) op het eerste verdiep waar achteraf ook een installatie met drie reeksen zonnepanelen werd op geplaatst.Er zijn tevens 3 lichtkoepels in het plat dak. Er zou dus een dikkere isolatie en nieuwe roofing moeten worden gelegd en de zonnepanelen kunnen op het plat dak van de buren worden geplaatst tijdens de werken. We wensen ook de opties tebekijken om een groendak te plaatsen over een roofinglaag. Ook aan een vrijstaande muur zou een extra bescherming tegen slagregen moeten worden aangebracht (speciale verf, roofing, of een waterdichte synthetische tegel of wand,…). Kan ik er op rekenen dat U spoedig op locatie komt om een accurate prijsberekening te maken?

2160 (Antwerpen)

Zoektermen:  dak herstellen

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Antwerpen

Asbestdak met leien, +- 75 m². Graag omzetten naar een pannendak, hergebruik van 3 bestaande veluxen, afbraak van 2 schoorstenen inclusief verlenging van 1 dwarsbalk (zit in de schouw gemetst). Voor de dakbedekking hadden we graag leien.

Lees meer

Antwerpen

Een deel van mijn nokpannen zijn los gekomen en gevallen, Twee à drie nokpannen moeten vervangen worden.
Daarnaast is het smeerwerk aan de zijkant losgelaten en dient er wat reparatie gedaan te worden aan het metselwerk in de punt.
Ik zou ...

Lees meer

Antwerpen

Het betreft een vrijstaande woning van 1966 waarvan het dak ooit bewerkt werd in 1990. Het huis is langs elke zijde bereikbaar. Het gebouw is 12,5 m breed en 8 meter diep. Het dak zal dan ongeveer 156 m² zijn. We wilden eventueel graag zelf de verwij...

Lees meer