Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Particulier: Recevez rapidement des devis gratuitsParticulier-lavage de vitres

Recevez maintenant plusieurs devis: Lavage de vitresDemandez un devis-lavage de vitres

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Isolation murs creux
Anvers
Spouwmuurisolatie voor de regio Zandhoven
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren(sleutel heb ik, akte zal binnenkort getekend worden, bezoek kan nu al). Vrijstaand huis van 1975 ergens, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolation
Flandre occidentale
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren-Leie
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1944, diepte spouw onbekend(spouw zou er zijn), gevels niet bewerkt, opp. 110m².
Isolation murs creux
Anvers
Spouwmuurisolatie voor de regio Schriek
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1985, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +200m².
Isolation murs creux
Flandre orientale
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Niklaas
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van jaren 60, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. bijna 100m².
Isolation murs creux
Anvers
Spouwmuurisolatie voor de regio Deurne
Ik wil de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1954, diepte spouw onbekend(ik denk +4cm), gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Isolation
Flandre occidentale
Spouwmuurisolatie voor de regio Sijsele
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1996, diepte spouw 4,5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolation murs creux
Limbourg
Spouwmuurisolatie te Bree
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1955 en zoek offertes voor spouwmuursiolatie. Ik heb geen idee van een spouwdiepte. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Isolation murs creux
Limbourg
Spouwmuurisolatie voor de regio Zonhoven
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 150m².
Isolation
Flandre orientale
Buitenmuurisolatie voor in de regio Gent
Ik wil buitenmuurisolatie voor mijn prive. Rijhuis van voor 1885, enkel achtergevel, soort isolatie is te bekijken. Opp. +25m².
Isolation
Anvers
Isolatie binnenkant dak in de regio Brasschaat
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +70m², bouwjaar 1995.
Isolation murs creux
Flandre occidentale
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg wel, gevels niet bewerkt. Opp. +100m².
Isolation
Anvers
Kruipkelderisolatie in de regio Kalmthout
Ik wil de kruipkelder van mijn prive te laten isoleren. Hoogte 80-90cm, opp. 30m², kelder is droog, bouwjaar rond 1900. Liefst geen PUR.
Isolation du sol
Anvers
Vloerisolatie voor een woning te Geel
Beste, We zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 1966. We wensen onze kruipkelder van 100m² te isoleren. Deze is zeker een 60 a 70 cm hoog. Via een luik is deze te betreden. Kan u mij contacteren voor het maken van een offerte. Alvast bedankt.
Isolation murs creux
Limbourg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Diepenbeek.
Beste, Als eigenaar van een woning van 2000 zoeken wij een offerte voor muurisolatie. Geen idee wat de spouwdiepte is. We wensen een specialist over de vloer die ons advies kan geven om ons huis beter te isoleren. Mvg
Isolation murs creux
Flandre orientale
Spouwmuurisolatie voor de regio Gent
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis bouwjaar onbekend, diepte spouw onbekend, (spouw is er wel), opp. 80m², gevels niet bewerkt.
Isolation
Anvers
Isolatie buitenkant dak in de regio Oelegem
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via buitenkant, hellend dak met dakpannen, opp. 240m², huis van 1975.
Isolation
Brabant Flamand
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kampenhout
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn privewoning. Vrijstaand huis van 1950 ergens, opp. +100m², nog voor dit jaar.
Isolation murs creux
Anvers
Spouwmuurisolatie voor de regio Mol
Wij wensen spouwmuurisolatiewerken. Betreffende 129m² en spouw 6cm dik Voor onze privewoning (halfopen) het bouwjaar weet ik niet zeker maar in 1999 is de woning volledig gerenoveerd. De gevel is niet bewerkt, ook liefst voorkeur een voorkeur voor parels of wol.
Isolation murs creux
Flandre orientale
Spouwmuurisolatie te Maria Aalter
Beste Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1958. De buitenmuren zijn in naakte baksteen. Wij overwegen spouwmuurisolatie te plaatsen. Kan u mij contacteren voor het uitwerken van enkele mooie offertes. Alsvast bedankt.
Isolation murs creux
Flandre occidentale
Spouwmuurisolatie te Oostende
Beste, Wij zijn eigenaar van een woning van 1988. Dit is een vrijstaande woning. Naakte baksteen op de gevels. Nu wensen wij enkele plaatsbezoeken om offertes te vergelijken voor spouwmuurisolatie. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Isolation murs creux
Anvers
Spouwmuurisolatie te Brasschaat
Beste, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1971 in Brasschaat. Naakte baksteen op alle 4 gevels. 1 Verdiep en een geïsoleerde zolder. Kan u mij bellen voor een afspraak want ik ben opzoek naar een gedetailleerde offerte . Mvg, Mr. Ongena
Téléphonie mobile pour particuliers
Anvers
Mobiele telefonie voor een particulier in Hallaar
Deze gsm is volledig voor privégebruik. Dit houdt wel in dat ik op vrij regelmatige basis bel of sms naar en van het buitenland. Ik heb nu Telenet als provider voor een tarief van zo'n 40€ maandelijks. Ik zoek vooral een goedkoper tarief.
Téléphonie mobile pour particuliers
Anvers
Mobiele telefonie voor particulier uit Antwerpen
Ik ben in het bezit van een GSM toestel waarmee in tussen de 300 en 400 minuten bel per maand. Mijn huidig abonnement is bij proximus waar ik een pakket heb TV, Tel, internet en mobiel. Ik ben op zoek naar een abonnement waarmee ik veel kan bellen en veel op het internet kan zitten. Het versturen van berichten is niet zo belangrijk.
Téléphonie mobile pour particuliers
Brabant Flamand
Vergelijking mobiele tarieven voor een particulier uit Beersel
Momenteel betaal ik 8 euro per maand voor een abonnement bij Mobistar. Hiermee kan ik dan bellen en een paar sms sturen. Ik zou graag een vergelijking krijgen wat ik bij de ander operatoren kan krijgen welk misschien voordeliger is voor mij.
Lavage de vitres
Anvers
Particulier uit Lier is op zoek naar een ruiten wasser.
Ik wil mijn vijf ramen aan de voorzijde van het gebouw laten reinigen een keer per maand. Ik wil al wel vertellen dat in onze straat betalend parkeren is maar dat er voor de rest geen problemen zijn met parkeren in de loop van de dag. De ramen dienen alleen langs de buitenzijde gereinigd te worden
Mots clés:

 ,   ,   ,   ,   , 

Demandez un devis-lavage de vitres
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Satisfait."

K. Fossy

"Toujours aussi efficace"

C. Thiry


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.