Heb je al gehoord van Bayard?

De waterontharder van Bayard vindt zijn oorsprong in België. Met meer dan 52 jaar ervaring is Bayard uitgegroeid tot een van de meest waardevolle fabrikanten van waterontharders ter wereld. Al meer dan 50 jaar hebben de waterexperts van Bayard een reputatie opgebouwd in de markt.

Al jaren zorgen hun oplossingen voor zacht water van hoge kwaliteit. Bayard waterontharders beschermen de boilers, waterleidingen en kranen van meer dan 50.000 Belgische woningen.

Bayard waterverzachters: wat maakt hen uniek?

Een van de kenmerken van het watervachter merk Bayard-ontharders is het relatief lage verbruik van water en zout. Daarnaast zijn de waterontharders van Bayard zeer milieuvriendelijk. De Bayard waterontharder werkt mechanisch en er zijn veel huishoudelijke waterontharders om uit te kiezen zoals: Onega, Tenero, Minima, Escosoft en Morava.

Prijs Bayard waterverzachter

Wil je een Bayard waterontharder kopen? De prijs van Bayard waterontharders is afhankelijk van de grootte van het huishouden en de hoeveelheid zacht water die wordt gebruikt. Met een elektrische waterontharder heb je meer keuze door elektrische bediening. Houd er wel rekening mee dat elektrische apparaten meer stroomkosten met zich meebrengen.

Daarom zijn elektrische waterontharders meestal duurder dan mechanisch gestuurde modellen. Ook het zoutverbruik van de waterontharder heeft invloed op de prijs. Hoewel de functie van zoutkorrels dezelfde is, is blokzout duurder dan korrelzout. Het bijvullen met blokzout is namelijk makkelijker en minder tijdrovend.

Contacteer vrijblijvend experten
Ontvang offertes en vergelijk de prijzen

Verschillende types waterverzachter

De waterverzachters van Bayard zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Sommige systemen bestaan ​​uit losse modules, terwijl je bij andere systemen kunt kiezen voor een compact model met alle componenten geïnstalleerd onder één behuizing die geschikt zijn voor huishoudelijk gebruik.

Bayard produceert elektrische en hydraulische modellen. Hieronder bespreken we de verschillende types Bayard waterverzachters:

Waterverzachter compact

Onega

Het pronkstuk van Bayard waterontharder is Onega. De hoge hoed springt in het oog door de frisse en moderne uitstraling. De unieke opening zorgt ervoor dat je makkelijk zout kan bijvullen.

Onega verbruikt minder water en zout dan traditionele waterontharders. De Onega waterontharder heeft 9 verschillende installatierichtingen. Bovendien werkt deze Bayard waterontharder zonder stroom.

Om Bayard ONEGA te kunnen plaatsen dien je in de buurt te zorgen voor een plaats met een afvoerleiding. Sommige modellen kan je plaatsen in keukenkasten, (kleine) bergingen, kelders, garages …

Afhankelijk van de grootte van Bayard ONEGA zal de installateur de waterontharder plaatsen. Je kunt ook zelf een nieuwe Bayard ONEGA installeren, maar je moet wel het installatieproces begrijpen. Door een onjuiste installatie kan de garantie komen te vervallen. Wil je een waterontharder kopen? Schakel bij voorkeur altijd een professional in.

Intresse in een waterverzachter?
Contacteer een professional en krijg gratis advies op maat
arrow Ontvang offertes

Tenera

Het compacte model onder de waterontharder van Bayard is Tenera. Alle componenten van deze waterontharder zitten in één behuizing. Tenera gebruikt 230 volt elektriciteit, waterdruk of batterijstroom.

Minima

Bayard’s Minima is een compacte simplex waterontharder om onthard water te verkrijgen. Vergeleken met duo modellen bevinden alle onderdelen zich in één behuizing. Dit model is geschikt voor waterdruk, daardoor zijn 230 Volt aansluitingen of batterijen niet nodig.

Ecosoft

Ecosoft heeft geen elektriciteitsbron nodig om te werken en is een extreem compact duplexmodel. De waterontharder is geschikt voor zoutblokken en heeft een afneembare zouttank. Met Ecosoft beschik je altijd over zacht water.

Morava

Als je ecologie nastreeft, kun je kiezen voor de Morava-ontharder. Dit is een 100 % ecologisch model dat 24/7 zacht water levert. Het apparaat is eenvoudig bij te vullen met een uitneembaar zoutreservoir. Dit duplexmodel werkt zonder stroom.

Bayard waterontharder onderhoud

Elke Bayard-waterontharder moet regelmatig worden onderhouden om een ​​goede werking te garanderen. Tijdens elke inspectie en onderhoud van de Bayard-waterontharder moet de waterverzachter installateur of technicus meerdere belangrijke punten van de apparatuur controleren.

De onderhoudsprijs van Bayard waterontharders verschilt per installateur. We raden je aan om via onze offerteformulier een offerte aan te vragen en de onderhoudsprijzen van Bayard apparatuur te vergelijken.

waterverzachter

Reviews: waarom kiezen voor Bayard?

“Bayard is één van de beste waterverzachters van 2021. Wanneer je net een gloednieuwe badkamer hebt geïnstalleerd, zie je meteen witte vlekken op de tegels en badkamervoorzieningen. Met Bayard waterverzachter kun je vervelende kalkaanslag voorkomen. Bespaar je zo een hoop schrobben.”

“Kalk kan ook leiden tot verstopping van leidingen en kalkaanslag op badkamertegels, douchewanden en kranen. Met de waterontharder van Bayard voorkom je kalkaanslag en maak je van harde water zacht water.”

Interesse in Bayard of andere waterverzachters? Vergelijk offertes en vraag advies

Een Bayard waterontharder is een goed apparaat voor huishoudelijk gebruik. Wil je een waterontharder kopen? Laat je adviseren door erkende vakmannen met de nodige kennis en ervaring met Bayard waterverzachters. Vergelijk via ons formulier gratis vrijblijvende offertes van Bayard en andere waterverzachter merken op basis van prijs en onderhoud om de beste keuze te maken. Zacht water is zeker de moeite waard.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type dienst wenst u?
2*. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
3*. Welk type waterverzachter wenst u?
4*. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid

Ook interessant om te weten

Wat kost de beste waterontharder?

+
Afhankelijk van het gekozen type, de capaciteit en de functies kunnen de kosten variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s. De duurste waterverzachters op de markt is niet altijd de beste. Welke ontharder je best kiest hangt af van een aantal persoonlijke factoren. Vraag daarom voor jouw aankoop advies aan een expert. 

Hoe lang gaat een waterontkalker mee?

+
Gemiddeld gaat een verzachter 10 tot 20 jaar mee. Maar de levensduur van een waterverzachter is sterk afhankelijk van de kwaliteit, het onderhoud en hoe hoog jouw waterverbruik is. Om een langere levensduur te garanderen onderwerp je de waterverzachter best regelmatig aan onderhoud. Het apparaat zal dan wel tientallen jaren kunnen meegaan. 

Wat is een goede en betaalbare waterontharder?

+
Verzachters hoeven niet duur te zijn. Er zijn voldoende apparaten op de markt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je zal bij iedere fabrikant wat betalen afhankelijk van de capaciteit en het soort waterverzachter. Vul het offerteformulier in en krijg offertes op maat van uw budget.

Waar kan je een Bayard waterverzachter kopen?

+
Online kan je makkelijk een Bayard verzachter vinden. Kan je niet kiezen of wil je graag assistentie? Contacteer dan onze experten en krijg advies op maat. Zij geven de exacte prijs die je mag verwachten en als extra voordeel helpen ze met de installatie. 
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Waterverzachter