ATAG waterverzachter modellen

ATAG heeft 1 model waterverzachter: de Descale. Een standaard type waterontharder kan onmogelijk beantwoorden aan de behoeften van elk gezin. Daarom is dit model beschikbaar in 5 verschillende formaten.

Het getal in de productbenaming van de ATAG Descale slaat op de inhoud van de onthardingscilinder. Hoe groter het getal, hoe meer kalk het toestel op korte tijd uit het water kan halen.

We beginnen onze opsomming met het kleinste formaat in de serie en sluiten af met het toestel met de grootste cilinderinhoud.

Zoutvat van waterverzachter

1. ATAG Descale 5 

De kleinste, meest compacte ontharder van ATAG is de Descale 5. Zoals eerder gezegd, slaat de 5 hier op de grootte van de onthardingscilinder en dus de harsinhoud. Het compacte model is geschikt voor een huishouden van 1 tot maximaal 3 personen, afhankelijk van het waterverbruik.

Regeneratie duurt bij deze kleine waterontharder ongeveer 35 minuten. Het is daarmee de snelste van alle ATAG ontharders. 

De waterontharder vereist minimaal onderhoud, is functioneel en makkelijk te programmeren bia de display. Het is een waterontharder die bij uitstek geschikt is voor kleine woningen.

Een nadeel van de kleine onthardingscilinder is dat ze mogelijk niet in staat is heel hard water volledig te ontharden. 

Via het offerteformulier kan je gratis advies vragen aan erkende installateurs. Zij zijn op de hoogte over de specificaties van het toestel dat het beste bij jouw situatie past.

Ontdek welk formaat het beste past bij jouw huishouden
Ontvang gratis advies van experten in jouw buurt
arrow Ontvang offertes

2. ATAG Descale 10

De opvolger met een harscilinder met dubbel zo veel inhoud als de descale 5 is geschikt voor een gezin tussen 2 en 5 personen. Net als de vorige en alle volgende werd het toestel zo compact mogelijk ontworpen. Dit houdt in dat alle apparatuur zich in één behuizing bevindt.

Bij duo modellen staat het zoutvat los van de effectieve ontharder. 

3. ATAG Descale 15

De derde, en daarmee het middelste formaat, is een onthardingscilinder van 15 liter. Het toestel is geschikt voor een gezin van 3 met een wat hoger waterverbruik, maar kan tot 8 personen comfortabel van zacht water voorzien.

Ondanks de hoge capaciteit en het grote zoutvat (75 kg) is de ontharder nog steeds relatief compact met een hoogte van 119 cm, een breedte van 32 cm en een diepte van 50 cm.

4. ATAG Descale 20

De ATAG Descale 20 heeft dezelfde afmetingen als de hierboven beschreven Descale 15. De zoutbak kan opnieuw 75 kg zout houden. De regeneratie duurt bij deze ontharder 4 minuten langer dan bij de Descale 15.

Een gezin van 4 kan, indien het waterverbruik wat hoger dan gemiddeld ligt best kiezen voor dit formaat. Zuinige gezinnen van 4 hebben geen voordeel aan dit toestel met hogere capaciteit. Het is een ideaal toestel om hard water voor gezinnen tot 8 mensen om te zetten naar zacht water.

5. ATAG Descale 30

Het toestel is geschikt voor een gezin van 5 tot 10 personen. Het toestel vereist ondanks de grootte en de capaciteit een minimum aan onderhoud. Dat maakt het een interessante investering voor elk druk gezin.

Groot gezin van 9 personen

Overzicht: aankoopprijs ATAG waterontharders

Wanneer je interesse hebt in een waterontharder is het belangrijk een idee te hebben van de prijsklasse. Zo kan je een weloverwogen beslissing maken.

De aankoopprijs van een ATAG descale waterverzachter schommelt tussen 1.325 en 1.970 euro.

Model Richtprijs
ATAG Descale 5 1.325 euro
ATAG Descale 10 1.370 euro
ATAG Descale 15 1.515 euro
ATAG Descale 20 1.555 euro
ATAG Descale 30 1.970 euro

Vergelijk gratis offertes en bespaar kosten

Laat een Descale of andere waterverzachter in huis installeren en geniet dagelijk van de zichtbare voordelen van zacht water. Apparaten gaan langer mee, maar ook jouw huid en haar zullen je dankbaar zijn. Twijfel niet langer. Vraag offertes aan en ontvang gratis advies over de beschikbare waterontharders.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type dienst wenst u?
2*. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
3*. Welk type waterverzachter wenst u?
4*. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Waterverzachter