Waterverzachters Van Marcke kopen: aanbod

Het assortiment waterverzachters van Van Marcke betreft de serie Aqua-O-Matic. Deze modellen focussen zich op eenvoud, efficiëntie en het zijn hoogwaardige toestellen op het vlak van waterverzachting. 

Aqua-O-Matic waterverzachter

De serie Aqua-O-Matic biedt een goed doordachte selectie van waterontharders. De twee modellen zijn ontworpen met specifieke huishoudelijke behoeften in het achterhoofd. Het ene model is op maat van een klein gezin, de andere voor een wat groter gezin. 

Waterontharder

Optie 1: Compact Eco Mini

De kleinste optie in de serie Aqua-O-Matic is de Compact Eco Mini. Het is een volumetrische waterontharder die voornamelijk focust op compactheid en efficiëntie. Het is een betaalbare optie voor gezinnen van 1 tot 2 personen met een richtprijs van 1.700 euro inclusief btw. 

De waterontharder is uitgerust met een verlichte display en heeft een droge zoutbak waar enkel tijdens de regeneratie water in komt. De speciale vorm van de zoutbak voorkomt aanklevend spoelzout en vermindert verlies ervan. 

Er is beveiliging tegen het overlopen van de zoutbak en het geeft een indicatie wanneer het bijgevuld moet worden. Er is daarnaast een beveiliging en alarm bij drukverlies. De betrouwbare waterontharder kan op afstand bediend worden dankzij de WIFI-module. Je kan de ontharder daarmee monitoren, en zelfs updaten.

Optie 2: Compact Eco Maxi

Grotere huishoudens die streven naar een doeltreffende waterverzachting. Net als de mini heeft deze waterontharder een ingebouwde verlichte display, beveiliging en duurzame bezouting tijdens regeneratie. 

De compact Eco Maxi onderscheidt zich van de Mini door zijn grotere capaciteit, geschikt voor 3 tot 5 personen, de hogere nominale druk en ruimere zoutbak.

De richtprijs voor deze grotere ontharder ligt op 1.825 euro inclusief btw.

Niet zeker welk formaat best bij jouw huishouden past?
Contacteer gratis ervaren vakmensen voor advies op maat
arrow Ontvang offertes

All-in waterontharder service van Van Marcke: voordelen

Fabrikanten streven er niet enkel naar om kwalitatieve waterontharders aan te bieden, maar ook klantvriendelijkheid staat voorop. Zo biedt Van Marcke installatie en opstart van jouw waterontharder, maar ook onderhoud en herstellingen als opvolging. 

Installatie en opstart na aankoop

Professionele installateurs staan klaar om je na aankoop op weg te helpen. Ze installeren het toestel bij jou thuis en zorgen dat je de werking ervan begrijpt. Ze programmeren de waterontharder zodat hij afgestemd staat op jouw waterverbruik en de waterhardheid van jouw regio.

Om een goede werking van de nieuwe waterontharder te garanderen laat je ze best altijd plaatsen door een ervaren installateur.

Tijdig onderhoud en herstellingen

De toewijding gaat bij Van Marcke, net zoals bij andere fabrikanten die in hun producten geloven, verder dan enkel de verkoop en installatie.

Je kan een eenmalig onderhoud aanvragen. Of je kan een onderhoudscontract aangaan. Die laatste zijn meestal het meest kostenbesparend. Zo ben je door het tijdige onderhoud op vaste tijdstippen zeker van een goede werking van de ontharder.

Bovendien kan je rekenen op een snelle herstelling bij eventuele defecten.

Specialist waterontharder

Bekom een prijs op maat van jouw situatie en budget: vergelijk gratis offertes

Overtuigd van de voordelen dat zacht water jouw huishouden kan bieden? Vraag via onderstaand formulier gratis naar offertes bij erkende installateurs. Ontvang naast offertes op maat ook gericht advies.

Laat een ontharder plaatsen door een installateur met vakkennis en je bent verzekerd van een optimale werking van jouw waterontharder. 

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type dienst wenst u?
2*. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
3*. Welk type waterverzachter wenst u?
4*. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid

Ook interessant om te weten

Hoeveel kost het jaarlijkse onderhoud van een waterverzachter?

+
Een waterverzachter heeft minstens jaarlijks een volledig onderhoud nodig. De kosten hiervoor liggen meestal tussen 50 en 150 euro. Correct en voldoende onderhoud helpt de levensduur verlengen en problemen tijdig opsporen. De kosten die je aan een installateur besteedt, haal je er daardoor al snel weer uit. 

Is zacht water drinkbaar?

+
Zacht water is zeker drinkbaar. Het wordt vaak als aangenaam ervaren wanneer kalk wordt verwijderd. In sommige gevallen moet met de lichte stijging van natrium in het water opgelet worden.
Bij bepaalde gezondheidsproblemen bespreek je jouw plannen voor een waterontharder en het drinken van zacht water best eerst met een arts.

Welke waterverzachter is het beste voor een gezin van 2 personen?

+
Zo goed als elke fabrikant van waterontharders heeft specifieke toestellen op de markt voor kleinere gezinnen. Bij een waterontharder geldt ‘hoe meer hoe beter’ zeker niet. Een ontharder die niet bij jouw waterverbruik past zal je veel onnodige kosten opleveren. Vraag hiervoor raad aan experten en bespaar kosten.

Wat kost een waterontharder?

+
De prijzen voor een waterontharder kunnen heel uiteenlopend zijn. Zo vind je modellen vanaf 500 euro. De meest kwalitatieve toestellen kosten rond de 2.000 euro.
Er zijn waterverzachters voor elk budget te vinden. Kijk wat het belangrijkste is voor jouw situatie, geef die vereisten door aan een expert en ontvang advies over waterontharders. Zo vind je al snel de perfecte ontzachter op maat van jouw situatie én budget.
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Waterverzachter