Bedrijven die actief zijn in Oost-Vlaanderen

Payment Solutions
70%
Kerkstraat 43
9406 Ninove

Heb je de indruk dat de tijd rijp is om te moderniseren op het vlak van betaaltechnologie om te vermijden dat je op den duur achter de feiten aan zal hollen? Dan kan het zeker geen kwaad om je oor te luister te leggen bij Payment Solutions, aangezien wij gespecialiseerd … (Lees meer)

EMS (Online Merchant Services)
67%
Weverij 7bus /0002
B-9890 Gavere

Wij zijn EMS (European Merchant Services B.V.), uw expert voor betaaloplossingen.
Bent u een handelaar of ondernemer? Heeft u een winkel en/of webwinkel? Zoek dan niet verder! Wij zorgen voor betaalsystemen zodat uw klanten kunnen betalen zonder zor … (Lees meer)

Keyware
76%
Ikaroslaan 24
B-1930 Zaventem

Heb je het gevoel dat je niet langer achterop kan blijven hinken op het gebied van betaaltechnologie en je dringend met je tijd mee moet gaan? Dan doe je er goed aan om deskundige hulp van Keyware in te schakelen, aangezien wij gespecialiseerd zijn in betaalterminals! O … (Lees meer)

Horetec
Mispelstraat 107
B-9100 Sint-Niklaas

Met de kaart betalen is niets nieuws. De meeste klanten geven hier zelfs de voorkeur aan. Om in te spelen op de behoeftes van uw klanten is het als zaakvoerden dus belangrijk een betaalterminal aan te schaffen. En niet enkel voor uw klanten maar ook voor uzelf.

Ingenico Payment Services
95%
Leaonardo da Vincilaan 3
B-1930 Zaventem

Ingenico Payment Services (IPS)  biedt verkopers een uitgebreid pakket veilige en gecentraliseerde diensten aan. Dankzij een gecentraliseerde betaaloplossing bent u verzekerd van een volledige controle en end-to-end-beveiliging van uw transacties. Dankzij Ingenico Paym … (Lees meer)

Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4*. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .privacy charter
Betaalterminal: vind de juiste specialist in Oost-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Betaalterminal die actief zijn in uw regio.

Recente aanvragen voor Betaalterminal in Oost-Vlaanderen

Betaalterminal voor een bakkerij in Aalter
Aalter - Oost-Vlaanderen

Ik zoek een nieuwe betaalterminal voor mijn bakkerszaak. Dit is voor gebruik in de zaak en op de markt. Momenteel hebben we al een betaalterminal, ma... Lees meer

Betaalterminal voor een fietshersteldienst | Merelbeke
Merelbeke - Oost-Vlaanderen

Ik zoek een betaalterminal voor mijn een hersteldienst van fietsen. Enkel voor gebruik in de zaak. Alles qua internet en wifi is voorzien voor de aans... Lees meer

Betaalterminal bedrijven in andere regio's