Betaalterminal kopen

Prijs betaalterminal kopen

Een betaalterminal kopen is een goede investering voor uw zaak. U moet er wel wat voor over hebben. De prijs voor een degelijke betaalterminal begint vanaf 500 euro. Afhankelijk van welke soort betaalterminal u verkiest, zal de prijs hoger of lager zijn. Een vast toestel is in het algemeen het goedkoopst, een mobiel is daarentegen het duurst.

Het voordeel van een mobiele betaalterminal is dat die beweegbaar is en overal mee naartoe genomen kan worden. Die flexibiliteit wordt extra aangerekend in de prijs.

Hoeveel kost een betaalterminal kopen?

Vaste betaalterminal: tussen € 300 en € 700
Mobiele betaalterminal: tussen € 400 en € 1.000

Er zijn verschillende leveranciers die betaalterminals aanbieden, de ene al wat goedkoper dan de andere. Ga daarom op zoek naar een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding en laat u niet te makkelijk verleiden door een hoger of lager bedrag.

Bovenop die prijs wordt het ook aangeraden om een serviceabonnement af te sluiten. Zo’n seviceabonnement is er al vanaf 20 euro per maand. Op termijn kan het voordelig zijn om een dergelijke service tot uw beschikking te hebben.

Let op: sinds de zomer van 2018 is het niet meer toegestaan om uw klanten extra kosten aan te rekenen voor het gebruik van een betaalterminal.

Prijs betaalterminal huren

Betaalterminal huren

Als start-up is een dergelijke grote aankoop niet altijd evident. Gelukkig is het ook mogelijk om betaalterminals te huren. Het voordeel van huren is dat u altijd technische hulp ter beschikking heeft indien nodig. Bovendien kan u zonder problemen uw oude apparaat omruilen als er nieuwere beschikbaar zijn.

Huren is al mogelijk vanaf gemiddeld 25 euro per maand. Net zoals bij een auto, zal de maandelijkse prijs van de betaalterminal hoger zijn hoe meer opties er op de terminal aanwezig zijn. Zo betaalt u meer bij toevoeging van een printer, contactloos betalen en de mogelijkheid tot draagbaarheid en/of mobiliteit.

Vraag een offerte voor een betaalterminal aan om te weten te komen hoeveel een betaalterminaal u zou kosten. Opnieuw is er een verschil in prijs tussen een vaste en een mobiele betaalterminal.

Hoeveel kost een betaalterminal huren?

Vaste betaalterminal: tussen € 10 en € 35 per maand
Mobiele betaalterminal: tussen € 25 en € 80 per maand

Mobiel betalen met smartphone

Tegenwoordig stellen klanten het ook op prijs als ze in uw zaak via smartphone kunnen betalen. Payconiq is bijvoorbeeld een handige app die dat mogelijk maakt. Het enige wat u moet doen, is bij het bedrijf een QR-code aanvragen. Het grote voordeel? Payconiq is volledig gratis! U betaalt zelfs geen abonnementskosten.


Wilt u een betaalterminal kopen of huren?

Vraag uw gratis offerte


Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.