Welkom ZWIB Belgie bvba

Over ons


Wij zijn ZWIB (Zorgeloos weer in bad), uw partner in het leveren en plaatsen van aangepaste instapbaden en badliften voor senioren. Naarmate we ouder worden, wordt in en uit een normaal bad stappen vaak moeilijker en moeilijker, alsook het overeind komen uit een liggende positie. Dit overschaduwt het plezier van de hele ervaring van het baden en dat is exact waar ZWIB met de ideale oplossing komt!

Onze instapbaden zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat u weer van uw bad kunt genieten. Dankzij een deur wordt in- en uitstappen weer kinderspel. Wij begeleiden u bij de installatie van begin tot einde, dus ook na verkoop blijven we u bijstaan bij eventuele problemen.

Klantgerichtheid, flexibiliteit en maatwerk zijn enkele kernwoorden waar ons bedrijf voor staat. Bij ons geniet u bovendien van persoonlijk advies en een maatoplossing, aangepast aan uw noden en wensen!

 

 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Hoe kiest u het geschikte instapbad? Er zijn echter veel factoren die u in acht moet nemen. Eerst en vooral moet u rekening houden met de fysieke gesteldheid van de personen (invalide, senior, slecht te been, relatief goede fysiek …) die het bad gaan benutten.

U zal de kans krijgen om een aantal aanpassingen/opties hieraan aan te passen en zo het juiste bad samen te stellen. Enkele voorbeelden zijn onder anderen:

 • De instaphoogte.
 • De mobiliteit van het instapbad.
 • Een badlift.
 • Een liggend of een zittend bad.
 • Extra steun, waaronder een hoofdkussen, vormgeving van het bad, etc.
 • Handgrepen.
 • Verstelbaarheid van de hoogte.
 • Luxueuze opties: whirlpoolfunctie & massagefunctie, automatische temperatuurregeling, een luxueuze afwerking badwand, verlichting, etc.

Investeren in een instapbad van ZWIB brengt tal van voordelen met zich mee. Zo geniet u bijvoorbeeld van een hogere veiligheidsnorm dan een standaard bad of douche.

Dit komt dankzij de talrijke veiligheidsaanpassingen, waaronder een lage instap, een anti-sliplaag, een goed bereikbare en hanteerbare douchekop, voldoende grip voor handen dankzij de aanwezige handvaten en nog veel meer.

Bovendien hebben we bij ZWIB onze eigen producten goed onder de knie en zijn zij ook op de hoogte van hoe een badkamer veilig ingericht moet worden als u minder mobiel wordt. Expertise en ervaring is dus zeker en vast aanwezig!

Maakt u zich zorgen over de soort en de grootte? Of het misschien wel in uw badkamer zal passen of bij het interieur? Gelukkig heeft u de keuze tussen een ruim aanbod instapbaden in alle vormen, kleuren en maten.

Hoe klein uw badkamer ook is, u kan de afmetingen altijd aanpassen! Zonder te moeten afdoen aan de inrichting van uw badkamer, wordt het mogelijk om een geschikt instapbad te plaatsen.

Wilt u een nieuw instapbad laten plaatsen, maar weet u niet goed hoe en wat? ZWIB staat voor u klaar. Kies voor een erkende installateur en verzeker uzelf van een correcte uitvoering en een uitstekende service. Via onze website kan u meteen een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u meteen in gang kan schieten.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

1 review van ZWIB Belgie bvba

Bobex Score : %

Koen S.

30/03/2018     Antwerpen


Project : Renovatie te Zandvliet
Review : Snel contact maar offerte blijft uit
Adres
ZWIB Belgie bvba
Kattendijkdok Westkaai 81
2000 Antwerpen, België
BTW: BE0688540642
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .