Garagepoort

Een nieuwe garagepoort plaatsen? Ontdek de mogelijkheden

Wenst u een nieuwe garagepoort te plaatsen? Afhankelijk van uw smaak en budget zijn verschillende toepassingen mogelijk. Zo kan u o.a. kiezen uit sectionale poorten en kantelpoorten.

Inbraakveilig
Huidige garagepoorten zijn moeilijk open te breken en houden inbrekers gewoonlijk op afstand.

Weinig onderhoud
Garagepoorten zijn duurzame producten en vragen weinig onderhoud. Het af en toe afwassen is namelijk genoeg.

Elegant en kwaliteitsvol
De beschikbare garagepoorten op de markt zijn groot en biedt voor ieder het gemak waar hij naar op zoek is.
Snel naar: Soorten garagepoorten


Hoe kies ik een garagepoort?


Nieuwe garagepoort? Maak een weloverwogen keuze


1. Bepaal uw stijl 

Een garagepoort moet uiteraard functioneel zijn, maar moet ook naadloos aanlsuiten bij de rest van uw huis. Het materiaal, de kleur, de stijl ... zorg ervoor dat het allemaal in de lijn van uw woning ligt. Vraag daarom eerst professioneel advies vooraleer u een garagepoort kiest.

2. Zoek een vakman
Het plaatsen van een nieuwe garagepoort is specialistenwerk. Doe dus beroep op een betrouwbare plaatser uit uw buurt. U bent zeker van een correcte plaatsing en krijgt persoonlijk advies, zodat u de beste poort voor uw garage neemt. 

3. Vergelijk prijzen!
Kantelpoort, sectionaalpoort of schuifpoort? Welke poort u ook kiest, u wilt altijd topkwaliteit krijgen aan een correcte prijs. Wij helpen u alvast met gratis offertes van plaatsers uit uw buurt. Vergelijk hun prijzen en kies de juiste garagepoort aan de laagste prijs!

 Garagepoort nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Soorten garagepoorten


Sectionale poorten

Sectionale poorten

Wie zijn garage op een stijlvol, veilig en eenvoudig wil sluiten, kiest voor een sectionale poort. Dit type poort bestaat uit horizontale lamellen die verbonden zijn met scharnieren en omhoog plooien. Een sectionaalpoort gaat dus altijd verticaal open, waardoor er praktisch geen ruimteverlies is.

Sectionaalpoorten zijn verkrijgbaar aan betaalbare prijzen in diverse stijlen, materialen en kleuren. Vaak zijn ze ook geautomatiseerd.

Bent u op zoek naar een sectionale poort? Vraag hier naar meer informatie of een offerte bij één van onze poortenspecialisten in uw regio!


Kantelpoorten

Kantelpoorten

Een kantelpoort bestaat doorgaans uit één stevig stuk. De poort draait meestal naar buiten, zodat ze langs de voorzijde uitsteekt bij het openen en sluiten. Dit zorgt voor meer binnenruimte, maar kan wel voorbijgangers hinderen. Er bestaan ook kantelpoorten die niet uitsteken, maar daardoor verliest u wel ruimte in de garage.

Een kantelpoort is vaak de meest budgetvriendelijke oplossing voor uw garage. Interesse? Vraag hier meer informatie of een offerte voor een kantelpoort!


Rolpoorten

Rolpoorten

Met een rolpoort zijn de mogelijkheden eindeloos. De poort werkt als een soort rolluik: de lamellen worden via zijgeleiders om een as gewikkeld bovenaan de garage. Ze nemen dus heel weinig ruimte in. Daarnaast zijn ze heel stevig en uitgerust met een ophefbeveiliging. Bij erg brede garages gebruikt men vaak een rolpoort.

Overweegt u een rolpoort? Wij brengen u in contact met plaatsers van rolpoorten uit uw regio!