Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in NazarethDit is een prijsvergelijking met huidige leverancier. Graag de opties voor huur en aankoop. Zowel binnenlands als Europese post. Uitzonderlijk een post pakketje maar dit is via een speciaal etiket.
Multifunctionele printerMultifunctioneel toestel voor een zaak te LedeIk wens een multi. printer voor het bedrijf. Nu een gewone Canon, kleur, recto-verso, fotopapier lade mag erbij.
Multifunctionele printerAanvraag Multifunctionele printer te KapellenWij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een Multifunctionele printer. Wij gebruiken reeds een Multifunctionele printer en wensen een prijsvergelijking te doen. Opties die wij wensen zijn printen, scannen, etiquette afdrukken, Graag wensen wij een Multifunctionele printer met 4 lades.
Multifunctionele printerMultifunctioneel toestel voor een zaak te Sint-NiklaasIk wens een Multifunctionele printer voor mijn zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, kleur mag erbij, aansluiting zou er zijn.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in Oud-TurnhoutWe hebben voornamelijk gewone briefwisseling met 5-10 aangetekende zendingen. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf te TessenderloIk wens een frankeermachine voor het bedrijf. Nu heb ik een Pitney bowes, ook aangetekend en paketten, ook Europa en daarbuiten.
Kopieermachineskopieermachine voor een bedrijf in OlenIk zoek een offerte voor prijsvergelijking a4 kleur en multifunctioneel. Dit is een netwerkprinter. Graag zowel huur en aankoopofferte. Zeker 31-34 ppm..
Kopieermachineskopieermachine voor een bedrijf in Gent MariakerkeHet huidige toestel is enkel een kopieermachine maar we wensen nu voor vernieuwing een nieuwe multi functioneel toestel. Zeker met verkleinfunctie A3 naar A4. Graag zowel een huur en aankoop.
KopieermachinesMultifunctioneel toestel voor een zaak te LokerenIk wens een multifunctioneel toestel voor het bedrijf. Nu een simpel thuisgebruiktoestel. Goede feeder, recto-verso, kleur, en meerdere lades is belangrijk. Budget is te bekijken.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in KasterleeGraag zowel een huur als aankoopofferte voor een frankeermachine. De postbedeling bestaat uit brieven, soms aangetekend, en praktisch enkel binnenland.
Kopieermachineskopieermachine voor een vzw in AalstDit is voor een vzw. Momenteel hebben we een leasing contract met onderhoud. Dit is een alleenstaande printer, scanner en kopieertoestel. A3, rectro verso en kleur zeker nodig. Graag zowel een huur als aankoopofferte met contractvoorwaarden.
KopieermachinesAanvraag Kopieermachines te KoekelbergWij zijn op zoek naar huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine. Op dit moment gebruiken wij nog geen kopieermachine en dit mag een offerte zijn voor een draadloos systeem. Wij hebben geen andere opties nodig.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf te DiegemIk wens een frankeermachine voor het bedrijf. Geen paketten, soms aangetekend, ook in buitenland. Nu via externe firma.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in RumstOmdat ons huidig frankeertoestel defect is en we in het verleden reeds meermaals problemen hebben gehad met deze leverancier zoeken we nu een offerte ter prijsvergelijking met andere bedrijven. Voornamelijk binnenlandse post met occasioneel een aangetekende brief. Maximaal 20 stukken per dag.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in BrechtIk zoek een offerte voor ene frankeertoestel. Graag zowel een huur als aankoopofferte.+- 60 sstukken per maand.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in HasseltIk heb enkel binnenlandse post. Ik heb maandelijks wel enkele aangetekende zendingen. Per jaar zo'n 250 zendingen. Ik wens zowel een huur als aankoopofferte.
Multifunctionele printerKopieermachine voor een bedrijf in HeverleeIk zoek een automaat voor een kopieermachine die zal gebruikt worden voor 10 tot 500 kopie's per dag. We hebben onregelmatig gebruik want het wordt gebruikt door studeren studenten. Zeker moet dit toestel recto verso , een redelijk snelheid en ook moet dit toestel kunnen vergroten en verkleinen . Graag zowel een huur en aankoopofferte maar zowiezo met onderhoudscontract.
KopieermachinesMultifunctioneel toestel voor een zaak te WaanrodeIk wens een multifunctioneel toestel voor de zaak in opstart(eind september). Mag A3 lade, en recto-verso, ook kleur, huur/kopen mag beide in de offerte.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in OverpeltIk zoek een offerte voor een kopieermachine ter vervanging van een ouder toestel? Zeker nodig is kleur, A3, linken aan email, scnannen, kopiŽren en ook faxen. Graag ook een vergelijk tussen aankoop, huur en leasing al dan niet met onderhoudscontract.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf te IzegemIk wens een frankeermachine voor in het bedrijf. 600 per maand, geen pakjes of dergelijke, huur/kopen mag beide in de offerte.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Geen offerte ontvangen omdat het niet mogelijk is om de muren te isoleren (diepte ontoereikend)..."

H. Rasschaert

"Ik ben zeer tevreden over Bobex."

E. Van Wassenhove

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.