Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf te StabroekWe zoeken een andere frankeermachine voor onze school. Nu een Neopost, ook aangetekend, geen paketten.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf te GeelWe wensen een frankeermachine voor ons bedrijf. Aantal is moeilijk te zeggen, we groeien momenteel, ook soms aangetekend en paketten, liefst om te huren.
KopieermachinesKopieermachine te Sint-NiklaasGraag een offerte voor een kopieermachine. Er wordt zowel kleur en zwart/wit geprint. We wensen zowel a4 als a3 formaat.
FrankeermachineMachine à affranchir pour entreprise à Bruxelles 1080- Entreprise à Bruxelles 1080. - Devis pour une machine à affranchir. - Nos envoies sont aléatoires, des fois nous avons trois courriers et des fois plus de vingt courriers. - Nous n'avons pas encore de machine à affranchir et désirons nous en équiper. - Contact par téléphone pour plus de renseignements. D'avance merci.
KopieermachinesKopieermachines voor een bedrijf in RoeselarePrinten , kopiëren en scannen. Alleenstaand toestellen met verscheidene beheerder. Rond de 50 afdrukken. Graag een een aankoop en huuroffertes. Dit is voor een verhuis in april naar een nieuw gebouw.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in RoeselareDit is voor frankeertoestel van binnenlands post. Bijna allemaal gewone brieven. gemiddeld een 10-tal per dag. Graag een huur en aankoop offerte.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in KapellenWe zoeken een offerte voor de aankoop van een frankeertoestel. Nu hebben we een aangekocht toestel van Francotyp. Vooral binnenlandse post en uitzonderlijk Europese post. Grootste deel ook gewone brieven.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in DeurnePrijsvergelijking voor een frankeertoestel met itumus. Voornamelijk aangetekende brieven en gewone brieven. Dit over heel Europa.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in OostendeDit is voor een prijsvergelijking met andere leveranciers. Nu ben ik bij francotyp. Ik zoek een offerte voor aankoop offerte. Ik heb regelmatig ook buitenlands post , alsook veel postpakketten en aangetekende brieven.
FrankeermachineAanvraag Frankeermachine te Heist-Op-Den-BergWij zoeken offertes (huur -en aankoop) voor een frankeermachine. Wij gebruiken reeds een frankeermachine en wensen prijzen te vergelijken. Wij behandelen binnenlandse post, bestaande uit gewone brieven en aangetekende zendingen.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in Wingeneik heb nu een Ricoh MPC2050. Ik zoek een vergelijkbaar multifunctioneel toestel met twee laden en faxmodule. Graag zowel een huur als aankoop offerte. +-500 zwart wit afdrukken en zo'n 300 kleur afdrukken per maand.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in BalenIk zoek een offerte voor een toestel dat moet kunnen kopiëren, scannen en printen. Het is voor drie computers op te laten printen. Drie schuiven nodig. Graag zowel een huurofferte. Enkel a4.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in RotselaarDit is voor een prijsvergelijking met huidige leverancier, dit is is itimnus. We hebben zowel binnenlands als buitenlands post. Enorm veel aangetekende brieven. Bij pieken kan dit 300-500 brieven per dag.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in Haach-WakkerzzlIk zoek een toestel dat kan kopiëren en printen. Liefst een alleenstaand model. Aansluiting van enkel een computer. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Vaak ook kopiëren van usb sticks en andere. A3 zeker nodig.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in BalenIk zoek een offerte voor een toestel dat moet kunnen kopiëren, scannen en printen. Het is voor drie computers op te laten printen. Drie schuiven nodig. Graag zowel een huurofferte. Enkel a4.
KopieermachinesMultifunctioneel toestel voor een zaak te LierIk wens een multi. kopieerapparaat voor het bedrijf. Liefst voor aankoop, +10000 kopies/prints per maand. Nu een Lexmark( via Digit-office), één lade, kleur, recto-verso.
FrankeermachineFrankeertoestel voor een bedrijf in AntwerpenNu gebruiken we een frankeertoestel na neo-post. Graag hadden we de voorwaarden bekeken van andere leveranciers; Praktisch enkel binnenlands post maar wel enorm veel aangetekende brieven. Graag een huurofferte .
KopieermachinesAanvraag Kopieermachines te DesselgamWij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen voor een kopieermachine. Momenteel gebruiken wij nog geen kopieermachine, en wij verkiezen een draadloos systeem. Wij wensen geen andere opties.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in KontichIk zoek een offerte voor huur of aankoop van een frankeertoestel. Grotendeels binnenlandse post maar ook Europese post. Af en toe aangetekende zendingen.
FrankeermachineAanvraag frankeermachine te HasseltGraag ontvangen wij offertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij nog geen frankeermachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen voornamelijk gewone brieven, en dit enkel als binnenlandse post.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is de eerste maal dat we Bobex gebruiken voor ons bedrijf. Ik moet zeggen dat we aangenaam ..."

P. Audenaerde

"Ideale service om op een snelle en eenvoudige manier offertes aan te vragen en zo een zicht te ..."

S. Heyse

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.