Neem een moment voor uw gezondheid met vers fruit op kantoor

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Positieve en gezonde stimulans
Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Gevarieerd fruitaanbod
U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Verschillende mogelijkheden
Vraag vrijblijvend informatie over de mogelijkheden en levering van  fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.

Voordelen vers fruit op het werk

Vers fruit op uw werk, een heerlijk tussendoortje! Op deze pagina komt u alles te weten over vers fruit op kantoor: wat zijn de voordelen, de mogelijkheden en de kostprijs. Bovendien kan u hier ook gratis en vrijblijvende offertes aanvragen van ondernemingen die uw kantoor, school of andere plaats met plezier voorzien van vers fruit en meer!

Wat zijn de voordelen van vers fruit op kantoor?

Een verse fruitmand is een geweldig idee op eender welke plek. We geven u hier alle voordelen mee dat een fruitmand met zich meebrengt, en dat zijn er meer dan u denkt!

  • Help uw werknemers, collega’s of leerlingen hun concentratie te verbeteren! Vers fruit is heel gezond. Het zit boordevol vitamines en energie. Dankzij de fructose krijgt u zo een snelle energieboost. Tijdens een zware werkdag kan dat enorm veel deugd doen. Bij het minste energiedipje zitten uw werknemers of leerlingen weer boordevol energie. Fructose mag dan wel een snelle suiker zijn, het heeft geen negatieve invloed op de bloedsuikerspiegel. Op en top gezond dus!
  • Zorg voor minder ziekte onder uw werknemers of leerlingen! Personeelsleden die genoeg vitamines en vezels opnemen bouwen een hogere weerstand op. Het is een gezond alternatief voor de dagelijkse koffie van de koffiemachine. Een dagelijkse inname vers fruit verkleint het risico op onder meer hart- en vaatziekten, diabetes en kanker. Zo zijn uw werknemers niet alleen minder snel ziek maar ook minder lang ziek. En een weerbaar team maakt ook uw bedrijf weerbaar!
  • Geef uw werknemers extra motivatie! Een verse fruitmand verbetert het imago van uw bedrijf en geeft uw werknemers een mentale boost. Een verse fruitmand op kantoor toont dat ze werken in een bedrijf of omgeving dat er alles aan doet om het welzijn van zijn werknemers te verhogen. Dat kan niet anders dan uw werknemers motiveren, waardoor ze hun werk met meer plezier en meer concentratie doen. Een gelukkig team is extra productief!
  • Bouw aan een nog beter bedrijfsimago! Een verse fruitmand straalt goed af op het imago van het bedrijf. Laat uw werknemers weten dat ze in een modern, milieubewust bedrijf werken. Vers fruit van goede kwaliteit zal niet enkel de tevredenheid onder uw werknemers ten goede komen. Lopen er soms bezoekers, potentiële klanten of sollicitanten rond in uw bedrijf? De aanwezigheid van een verse fruitmand geeft het imago van uw bedrijf een extra boost. Extra aantrekkingskracht voor klanten en sollicitanten dus!
  • Investeer slim! Een fruitmand is volledig fiscaal aftrekbaar, voor de volle 100 procent. Fruit laten leveren valt onder dezelfde categorie als ‘snacks’ voor de belastingdienst. Fruit dat dient om genuttigd te worden tijdens de werkuren wordt niet als extra loon gezien. Zodus zijn de kosten van zowel het fruit als de levering zijn 100% aftrekbaar. Een kleine investering die loont!

Kies voor Belgisch en duurzaam fruit

Een fruitmand dient natuurlijk vers en duurzaam fruit te bezorgen om er alle bovenvermelde voordelen uit te kunnen halen. Kies daarom voor lokaal, Belgisch fruit, liefst seizoensgebonden. Dat is gezonder, goedkoper, beter voor het milieu én gevarieerder!

Bedrijven die samenwerken met lokale fruittelers kunnen u dagvers en kwaliteitsvol fruit leveren dat geen onnodig aantal kilometers heeft afgelegd. U kan de fruitmand uiteraard afstemmen aan de specifieke noden van uw bedrijf om voedselverspilling tegen te gaan. Wilt u graag van biologisch fruit genieten? Dat kan. Zo vervul al uw en uw werknemers hun wensen!

De klassieke fruitmand of toch iets meer?

U heeft natuurlijk enorm veel keuze bij het bestellen van een fruitmand. Of het nu gaat om de leveringsfrequentie of de inhoud, als klant bent u koning. Geef uw voorkeuren zeker mee bij de aanvraag van een offerte bij een fruitmandleverancier. De ideale mand staat op jou te wachten.

Zo kiest u of u maandelijks, tweewekelijks, wekelijks of vaker een fruitmand in ontvangst wil nemen als bedrijf of school. Natuurlijk kiest u hoeveel fruit u wilt ontvangen en ook over het soort fruit (appels, peren, vruchten, enz.) kan u vaak beslissen. Naast traditioneel fruit heeft u soms ook de mogelijkheid om smoothies of snackbars op basis van fruit te laten bezorgen. Fruitvarianten genoeg die in de smaak zullen vallen. Aan u de keuze of u ook daarvan wil genieten!

Leveranciers van fruitmanden bieden vaak meer aan dan enkel een standaard fruitmand. Geschenkmanden kunnen bij sommige leveranciers zonder problemen. Ideaal als gepast relatiegeschenk, maar ook bij andere gelegenheden. Is iemand van het personeel jarig? Wordt er iemand kersvers ouder? Of wordt er een personeelsdrink gehouden omdat iemand op pension vertrekt? Er bestaat een geschenkmand voor élke gelegenheid. U hoeft uw hoofd er niet over te breken, bestel gewoon snel, makkelijk en origineel de gepaste feestmand! Een artisanale confituur, een heerlijk fruitig drankje of een kwaliteitsvolle fles bubbels of wijn? Yes, yes, yes!

Smaakt het fruit nog lekkerder wanneer uw eerste fruitmand gratis wordt geleverd? Bij het bestellen van een fruitmand geniet u regelmatig van leuke promoties. Een gratis proefmand of een handige fruitblender bijvoorbeeld. Bekijk zeker de promoties, wie wil er nu zo’n aangename verassingen missen...

Lokaal, Belgisch fruit op kantoor

Een fruitmand voor elke sector

Wilt fruit laten leveren op uw bedrijf, school of andere plek? Geen probleem! Fruitkorfleveranciers leveren waar jij wenst. Vraag op deze pagina makkelijk een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Wekelijks fruit op kantoor: wat zijn de kosten?

Een belangrijke factor die meespeelt bij het al dan niet laten leveren van een fruitmand is natuurlijk de kostprijs. Gelukkig is ook deze factor zeer voordelig. Zeker wanneer je rekening houdt met alle voordelen die een verse fruitmand biedt, is een fruitmand de overweging waard. Hoe groter het aantal mensen die u pleziert met de fruitmand, hoe voordeliger een fruitmand wordt uiteraard. De extra kilo’s die u aan uw fruitmand toevoegt, maken uw mand enkel interessanter.

De uiteindelijke kostprijs is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Hou er dus rekening mee dat de leveringslocatie, kwaliteit en herkomst van het fruit en andere zaken zoals leuke extra’s meespelen in de uiteindelijke prijs. Ter referentie kan je op de volgende prijzen rekenen bij het bestellen van een mand.

Grootte van de fruitmand Kostprijs (inclusief btw)
3 kilogram tussen €18 en €25
5 kilogram tussen €25 en €30
8 kilogram tussen €30 en €35
11 kilogram tussen €35 en €40

Vergelijk verschillende fruitleveranciers

Er is heel wat variatie tussen verschillende fruitleveranciers voor uw kantoor, school of andere plek. De kwaliteit van het fruit, de leveringsmogelijkheden, leuke extra’s en promoties... ze verschillen allemaal per leverancier. Het is daarom een goed idee om verschillende fruitleveranciers met elkaar te vergelijken. Dat doe je best door het aanvragen van offertes van fruitleveranciers die jou kunnen leveren. Dat laat je toe werkelijk alles in acht te nemen voor je een keuze maakt.

Op deze pagina vraag je gemakkelijk en snel offertes aan van fruitleveranciers die in uw buurt leveren. De juiste mand voor uw noden biedt tal van voordelen: voor jou en uw werknemers hun gezondheid hun motivatie, het imago van uw bedrijf en vele andere. Twijfel dus niet en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

arrow
Beschrijf uw project
1*. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?
2*. Hoe regelmatig wenst u een fruitmand levering?
3. Beschrijving van uw project
4. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Bedrijven voor Vers fruit op kantoor