Telecom & terminals

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

Stel uw vraag

Beschrijf uw project. Op basis van uw beschrijving gaan wij aan de slag.

Wij zoeken

Wij contacteren u, en zoeken de beste professionals voor uw aanvraag.

U vergelijkt

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig gratis en vrijblijvend.

Soortgelijke aanvragen: Telecom & terminals

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in LierMobiele betaalterminal . Momenteel heb ik een verouderd toestel van Athos Worldline dat werkt op wifi. We gebruiken dit toestel in de zaak zelf.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in BoechoutDit is een handeslzaak, broodjeszaak. In de winkel is niets voorzien geen internet , telofoonlijn of wifi. We hebben een kassa.
BetaalterminalToonbankterminal voor een zaak in MerksemGraag een toonbankterminal voor de broodjeszaak die opent in september. Nu geen toestel, bancontact enkel, wifi zal er zijn. BTW in aanvraag.
BetaalterminalBetaalterminal voor een tandartsenpraktijk in KortrijkIk zoek een betaalterminal voor onze tandartsenpraktijk. De aansluiting kan zowel via wifi als op vaste internetkabels gebeuren. Momenteel gebruiken we een systeem van Six Payment, maar ik wens graag prijzen voor betaalterminals te vergelijken.
BetaalterminalBetaalterminal te DestelbergenIk ben opzoek naar een terminal voor een broodjeszaak. Wij hebben geen terminal op dit moment.
BetaalterminalHuur of aankoop mobiele betaalterminal te RekemHuur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal, wij gebruiken nog geen betaalterminal, wij starten een kapperszaak op, wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
BetaalterminalBetaalterminal voor hengelsportzaak in SchelleIk start een hengelsportzaak en ben hiervoor op zoek naar een betaalterminal (enkel bancontact is voldoende). Mijn keuze is nog niet gemaakt tussen vast of mobiel, graag advies hierover.
BetaalterminalBetaalterminal voor regionaal ziekenhuisIk wens een offerte voor een betaalterminal. Dit is voor in een ziekenhuis.
BetaalterminalBetaalterminal te DiestIk ben traiteur en wil een betaalterminal voor in mijn winkel, liefst een mobiele betaalterminal zonder draad.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in BrechtIk ben actief in de montage van trekhaken en start een nieuw pand op 2 januari in Brecht. Gebruik enkele in de zaak zelf aansluiting in wifi.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in GentWe hebben reeds een kassasysteem en zoeken een betaalterminal voor zowel op de toog als in de zaak. Dit wordt een horecazaak die start eind augustus.
BetaalterminalMobiele betaalterminal voor een zaak in Kessel-LoIk zou graag een mobiele betaalterminal hebben voor mijn zaak als loodgieter.
Nu geen toestel, huur/kopen kan beide in de offerte, met banccontact enkel, best via GPRS.
BetaalterminalBetaalterminal horeca te BrakelIk wens een betaalterminal voor in de horeca. Restaurant. Wij hebben geen terminal. Het wordt een pop-up restaurant.
GSM abonnementen voor bedrijvenGSM-tarieven vergelijkingIk wil graag gsm-tarieven vergelijken. Het is voor 2 simkaarten. Ik werk nu met een herlaadkaart. Huidige operator is Proximus.
BetaalterminalBetaalterminal voor 3 winkels in NeerpeltMomenteel gebruiken we een betaalterminal van Atos Wordline. Omdat ik niet tevreden ben over de service zoek ik nu een offerte bij een nieuwe leverancier. Dit is voor drie voedingswinkels.
BetaalterminalToonbankterminal voor twee praktijken in GeraardsbergenIk wil een toonbankterminal voor mijn tandartspraktijk. Enkel Bancontact, wifi is hier. Ook graag een offerte voor de kinépraktijk van mijn man.
BetaalterminalMobiele terminal voor de markt in Sint-AmandsIk zoek een mobiele terminal voor op de markt. Graag offertes voor huren en kopen, Bancontact en maaltijdcheques, via sim-kaart/GPRS.
BetaalterminalToonbankterminal voor een winkel in RoeselareGraag een toonbankterminal voor mijn babyspeciaalzaak in Torhout. Enkel voor Bancontact. Wifi of kabel is er.
GSM abonnementen voor bedrijvenGSM-tarieven vergelijkenWe willen gsm-tarieven vergelijken voor 2 simkaarten. Huidige operator is nu Proximus. We betalen 50-80 euro per maand.
BetaalterminalBetaalterminal voor een horecazaak in GentWe zoeken een betaalterminal waarmee betaald kan worden naar twee verschillende rekeningnummers. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte.

Meer voorbeelden