Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Telecom & terminals

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in GentWe hebben reeds een kassasysteem en zoeken een betaalterminal voor zowel op de toog als in de zaak. Dit wordt een horecazaak start eind augustus.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in GentWe hebben reeds een kassasysteem en zoeken een betaalterminal voor zowel op de toog als in de zaak. Dit wordt een horecazaak die start eind augustus.
BetaalterminalMobiele betaalterminal voor een zaak in Kessel-LoIk zou graag een mobiele betaalterminal hebben voor mijn zaak als loodgieter.
Nu geen toestel, huur/kopen kan beide in de offerte, met banccontact enkel, best via GPRS.
BetaalterminalBetaalterminal horeca te BrakelIk wens een betaalterminal voor in de horeca. Restaurant. Wij hebben geen terminal. Het wordt een pop-up restaurant.
GSM abonnementen voor bedrijvenGSM-tarieven vergelijkingIk wil graag gsm-tarieven vergelijken. Het is voor 2 simkaarten. Ik werk nu met een herlaadkaart. Huidige operator is Proximus.
BetaalterminalBetaalterminal voor 3 winkels in NeerpeltMomenteel gebruiken we een betaalterminal van Atos Wordline. Omdat ik niet tevreden ben over de service zoek ik nu een offerte bij een nieuwe leverancier. Dit is voor drie voedingswinkels.
BetaalterminalToonbankterminal voor twee praktijken in GeraardsbergenIk wil een toonbankterminal voor mijn tandartspraktijk. Enkel Bancontact, wifi is hier. Ook graag een offerte voor de kinépraktijk van mijn man.
BetaalterminalMobiele terminal voor de markt in Sint-AmandsIk zoek een mobiele terminal voor op de markt. Graag offertes voor huren en kopen, Bancontact en maaltijdcheques, via sim-kaart/GPRS.
BetaalterminalToonbankterminal voor een winkel in RoeselareGraag een toonbankterminal voor mijn babyspeciaalzaak in Torhout. Enkel voor Bancontact. Wifi of kabel is er.
GSM abonnementen voor bedrijvenGSM-tarieven vergelijkenWe willen gsm-tarieven vergelijken voor 2 simkaarten. Huidige operator is nu Proximus. We betalen 50-80 euro per maand.
BetaalterminalBetaalterminal voor een horecazaak in GentWe zoeken een betaalterminal waarmee betaald kan worden naar twee verschillende rekeningnummers. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte.
BetaalterminalToonbankterminal voor een kapsalon te AntwerpenGraag een andere betaalterminal voor in het kapsalon. We werken nu via KBC. Offertes voor Bancontact enkel, huur/kopen mag beide in de offerte.
BetaalterminalBetaalterminal voor uitzendbureau | GentGraag huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, enkel voor bankkaarten. Dit is voor een uitzendbureau (studenten kopen materialen aan om hun studentenjobs te kunnen uitvoeren). Momenteel werken wij met cash geld maar dit is niet zo praktisch voor studenten.
BetaalterminalMobiele terminal voor een krantenwinkel (Merksem)Ik wil een andere mobiele terminal voor mijn krantenwinkel. Ik ben nu bij Payworld. Graag offertes voor enkel Bancontact, via wifi.
BetaalterminalToonbankterminal voor een school in ZeleWe zoeken 5 andere betaalterminals voor onze scholen (volwassenonderwijs). We zijn nu bij Atos. Graag offertes voor enkel Bancontact, kan zowel met wifi als kabel.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in ZwijndrechtDit is voor een bedrijf in oprichting, een broodjeszaak. We zouden starten binnen twee maanden. Graag een huurofferte. Toegang tot enkel internetlijn.
BetaalterminalBetaalterminal voor een koffiebar | KapellenGraag offertes voor het huren/kopen van een betaalterminal voor mijn koffiebar in opstart. Enkel Bancontact, wifi is er.
BetaalterminalToonbankterminal voor een kapsalon te HasseltIk wil een toonbankterminal voor mijn kapsalon. Graag huur- en aankoopoffertes, enkel Bancontact, liefst via wifi. Via e-mail voorstel aub.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in Sint-TruidenWe zijn actief als verhuurbedrijf van bestelwagens. We wensen een mobiele terminal die we ook op de baan kunnen gebruiken.We zijn gestart in januari. Gebruik van enkel bankkaarten.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in MerksemDit is voor een horecazaak. voetbalcafetaria . Aansluiting op internet. Momenteel een betaalterminal maar we zoeken andere leverancier.

Meer voorbeelden