Telecom & terminals

Soortgelijke aanvragen: Telecom & terminals

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalMobiele terminal voor een brasserie in DeurneIk wil een mobiele terminal voor mijn brasserie. Nu heb ik geen toestel. Graag een terminal voor Bancontact en Visa. Dit kan via wifi.
BetaalterminalBetaalterminal voor een foodtruck - EssenWe zijn op zoek naar een mobiele betaalterminal om te huren voor één jaar. Dit is voor een foodtruck, dus voor gebruik op de baan.
BetaalterminalToonbankterminal voor een kapsalon in Kessel-LoGraag offertes voor een toonbankterminal voor in het kapsalon. Voor bancontact en misschien mastercard, aansluiting is voorzien. Nu werken we via Sum-up,
BetaalterminalBetaalterminal voor horecazaak | GenkGraag offertes voor een mobiele terminal voor een horecazaak. Wij zijn een startend bedrijf dus wij hebben nog geen terminal.
BetaalterminalToonbankterminal voor een zaak in HoogledeGraag offertes voor een toonbankterminal voor in de horecazaak. Het toestel moet enkel bancontact aanvaarden en er is wifi aanwezig voor de installatie.
Momenteel hebben we nog geen toestel.
BetaalterminalMobiele betaalterminal voor een taxibedrijf in AalstIk wens een mobiele terminal voor mijn taxibedrijf.
Nu hebben we nog geen toestel. De terminal moet zeker bancontact en eventueel ook visa aanvaarden. Het systeem kan werken via GPRS of via sim kaart.
BetaalterminalToonbankterminal voor een zaak in PutteIk wens een andere toonbankterminal voor in de zaak.
Nu zitten we bij Atos, maar ik zou graag wat kunnen vergelijken. Toestel moet enkel bancontact kunnen aanvaarden.
BetaalterminalBetaalterminal horeca | AntwerpenIk wil een offerte voor een betaalterminal. Dit is voor in de horeca. Wij hebben een oude terminal, maar die moeten wij inleveren want die is van de oude zaak.
BetaalterminalToonbankterminal (bancontact) voor een zaak in HouthalenWe zoeken een toonbankterminal voor in de zaak.
Momenteel hebben we nog geen toestel. De klanten moeten soweiso met bancontact kunnen betalen, eventueel ook met Visa. Er is wifi waarop de bancontact terminal kan aangesloten worden.
BetaalterminalBetaalterminal voor een tandartsenpraktijk in LeuvenToonbankterminal voor een tandartsenpraktijk. We zijn niet tevreden over onze huidige partners. Momenteel werken zowel mijn vader als ik op een locatie. We zouden graag twee betaalterminals hebben, en dit voor elk type betaalkaart. Aansluiting op vast internetlijn.
BetaalterminalBancontact terminal voor sushi take away (Brasschaat)Graag een bancontact terminal voor onze Sushi Take Away.
Zijn een nieuwe zaak, dus hebben nog geen toestel. Terminal moet enkel bancontact aanvaarden. Toestel kan via de wifi of met de kabel werken.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in ArendonkIk wil een toonbankterminal voor in de garage. Nu geen toestel, bankcontact enkel, internet is er.
BetaalterminalMobiele betaalterminal voor horeca-zaak te WestendeWe zoeken offertes voor een mobiele terminal, wij hebben reeds een toestel en wensen een 2de toestel, enkel bankkaarten, voor een horeca-zaak.
BetaalterminalMobiele terminal voor kapper te Sint-AmandsbergHuur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, geen terminal momenteel, enkel bankkaarten.
BetaalterminalDraagbare betaalterminal voor dokterspraktijk in ZulteIk wens een offerte voor mobiele terminal. Het is voor een dokterspraktijk.
BetaalterminalBetaalterminal voor pop-up store in OlenWij hebben een pop up store. Wij hebben daarvoor een mobiele terminal nodig.
BetaalterminalAbonnement betaalterminal vergelijken te ZoerselHuur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, wij hebben al een terminal en wensen prijzen te vergelijken, enkel bankkaarten graag.
BetaalterminalMobiele betaalterminal voor nieuw restaurant centrum GentWij openen in het jaar een nieuw restaurant in Gent centrum. We zijn nu bezig met de verbouwingen van de zaak en zoeken een betaalterminal met een goede service. Van de andere handelzaken rondom ons hoorde ik dat het beter is te huren, want dan betere service. U kan met telefonisch bereiken in de namiddag of een email sturen.
BetaalterminalBetaalterminal voor een strijkatelier in BerchemIk ben op zoek naar een mobiele betaalterminal voor een strijkatelier. Hier zal wifi voorzien worden. Graag de opties voor zowel huur, aankoop als leasing.
BetaalterminalBetaalterminal voor kermis | De KlingeIk zoek een betaalterminal voor een lunapark op kermissen. Graag een mobiele terminal. Er is geen wifi voorzien. Momenteel gebruik ik een systeem van Wordline maar ik wens nu prijzen te vergelijken met andere leveranciers.

Meer voorbeelden