Telecom & terminals

Soortgelijke aanvragen: Telecom & terminals

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in ArendonkIk wil een toonbankterminal voor in de garage. Nu geen toestel, bankcontact enkel, internet is er.
BetaalterminalMobiele betaalterminal voor horeca-zaak te WestendeWe zoeken offertes voor een mobiele terminal, wij hebben reeds een toestel en wensen een 2de toestel, enkel bankkaarten, voor een horeca-zaak.
BetaalterminalMobiele terminal voor kapper te Sint-AmandsbergHuur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, geen terminal momenteel, enkel bankkaarten.
BetaalterminalDraagbare betaalterminal voor dokterspraktijk in ZulteIk wens een offerte voor mobiele terminal. Het is voor een dokterspraktijk.
BetaalterminalBetaalterminal voor pop-up store in OlenWij hebben een pop up store. Wij hebben daarvoor een mobiele terminal nodig.
BetaalterminalMobiele terminal voor kwekerij in ZottegemIk wens een mobiele terminal voor de zaak (kwekerij). Nu geen toestel, bancontact enkel, wifi is hier.
BetaalterminalMobiele betaalterminal gezocht te AntwerpenAankoopoffertes voor een mobiele terminal, nu bij Atos, enkel bankkaarten graag.
BetaalterminalMobiele terminal voor een zaak in LebbekeIs voor onze nieuwe zaak, ook voor op verplaatsing. Nu geen toestel, bancontact en visa, via sim kaart/GPRS.
BetaalterminalBetaalterminal te BrusselHuuroffertes (lange termijn) voor een mobiele terminal, nu bij Atos, graag toestel dat alle kaarten aanvaard (bankkaarten, Visa en kredietkaarten).
BetaalterminalBetaalterminal voor bankkaarten te GentHuur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, geen terminal momenteel, enkel bankkaarten graag.
BetaalterminalAbonnement betaalterminal vergelijken te ZoerselHuur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, wij hebben al een terminal en wensen prijzen te vergelijken, enkel bankkaarten graag.
BetaalterminalMobiele betaalterminal voor nieuw restaurant centrum GentWij openen in het jaar een nieuw restaurant in Gent centrum. We zijn nu bezig met de verbouwingen van de zaak en zoeken een betaalterminal met een goede service. Van de andere handelzaken rondom ons hoorde ik dat het beter is te huren, want dan betere service. U kan met telefonisch bereiken in de namiddag of een email sturen.
BetaalterminalBetaalterminal voor een strijkatelier in BerchemIk ben op zoek naar een mobiele betaalterminal voor een strijkatelier. Hier zal wifi voorzien worden. Graag de opties voor zowel huur, aankoop als leasing.
BetaalterminalBetaalterminal voor krantenwinkel in MiddelkerkeIk zoek een nieuwe betaalterminal voor mijn krantenwinkel. Momenteel heb ik een toestel bij Keyware. ik zoek nu een offerte voor een huurcontract voor een mobiel toestel dat contactloos kan werken.
BetaalterminalBetaalterminal voor kermis | De KlingeIk zoek een betaalterminal voor een lunapark op kermissen. Graag een mobiele terminal. Er is geen wifi voorzien. Momenteel gebruik ik een systeem van Wordline maar ik wens nu prijzen te vergelijken met andere leveranciers.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in LierMobiele betaalterminal . Momenteel heb ik een verouderd toestel van Athos Worldline dat werkt op wifi. We gebruiken dit toestel in de zaak zelf.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in BoechoutDit is een handeslzaak, broodjeszaak. In de winkel is niets voorzien geen internet , telofoonlijn of wifi. We hebben een kassa.
BetaalterminalToonbankterminal voor een zaak in MerksemGraag een toonbankterminal voor de broodjeszaak die opent in september. Nu geen toestel, bancontact enkel, wifi zal er zijn. BTW in aanvraag.
BetaalterminalBetaalterminal voor een tandartsenpraktijk in KortrijkIk zoek een betaalterminal voor onze tandartsenpraktijk. De aansluiting kan zowel via wifi als op vaste internetkabels gebeuren. Momenteel gebruiken we een systeem van Six Payment, maar ik wens graag prijzen voor betaalterminals te vergelijken.
BetaalterminalBetaalterminal te DestelbergenIk ben opzoek naar een terminal voor een broodjeszaak. Wij hebben geen terminal op dit moment.

Meer voorbeelden