Telecom & terminals

Soortgelijke aanvragen: Telecom & terminals

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalMobiele terminal voor een frituur | TorhoutIk zoek een mobiele terminal voor mijn frituur (mobiel).
Nu heb ik geen toestel, graag enkel voor bancontact, dit kan via een SIM-kaart.
BetaalterminalBetaalterminal voor een krantenwinkel in DuffelVoor in mijn krantenwinkel zoek ik een betaalterminal.
Bancontact en Visa, kan via wifi.
BetaalterminalBetaalterminal te AalterIk zoek huur- en aankoopoffertes voor een vaste betaalterminal, graag enkel voor bankkaarten. Momenteel hebben we geen betaalterminal.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bakkerij in LauweIk wil een offerte voor het plaatsen van een betaalterminal in een bakkerij. Wij hebben op dit moment nog geen terminal.
BetaalterminalBetaalterminal voor een B&B in WekenWe zoeken een betaalterminal om te gebruiken in onze B&B. Er is wifi voorzien. Momenteel hebben we een betaalterminal van Igenico.
BetaalterminalBetaalterminal in DendermondeWe zijn een koffiebar aan het oprichten en zouden graag prijzen voor betaalterminals vergelijken. Wij hebben al een BTW-nummer maar we gaan pas open in september.
BetaalterminalBetaalterminal via smartphone voor frituur | LembekeGraag offertes voor een betaalterminal via smartphone
Dit is voor een mobiel frietkraam: http://smulsnacks.be/
BetaalterminalBetaalterminal voor brasserie | MenenGraag advies en prijzen voor huren op lange termijn van betaalterminal (brasserie Dæfnis)
BetaalterminalMobiele betaalterminal huren op lange termijnIk zoek offertes voor een mobiele betaalterminal (huren op lange termijn) voor een webshop om (lokale) biologische/duurzaam geteelde producten aan te kopen.
BetaalterminalToonbankterminal voor een café in AntwerpenVoor mijn café ben ik op zoek naar een andere betaalterminal. Nu ben ik bij BS Payment. Ik zoek iets voor enkel Bancontact enkel, dit kan via kabel.
BetaalterminalMobiele terminal voor een brasserie in DeurneIk wil een mobiele terminal voor mijn brasserie. Nu heb ik geen toestel. Graag een terminal voor Bancontact en Visa. Dit kan via wifi.
BetaalterminalBetaalterminal voor een foodtruck - EssenWe zijn op zoek naar een mobiele betaalterminal om te huren voor één jaar. Dit is voor een foodtruck, dus voor gebruik op de baan.
BetaalterminalToonbankterminal voor een kapsalon in Kessel-LoGraag offertes voor een toonbankterminal voor in het kapsalon. Voor bancontact en misschien mastercard, aansluiting is voorzien. Nu werken we via Sum-up,
BetaalterminalBetaalterminal voor horecazaak | GenkGraag offertes voor een mobiele terminal voor een horecazaak. Wij zijn een startend bedrijf dus wij hebben nog geen terminal.
BetaalterminalToonbankterminal voor een zaak in HoogledeGraag offertes voor een toonbankterminal voor in de horecazaak. Het toestel moet enkel bancontact aanvaarden en er is wifi aanwezig voor de installatie.
Momenteel hebben we nog geen toestel.
BetaalterminalMobiele betaalterminal voor een taxibedrijf in AalstIk wens een mobiele terminal voor mijn taxibedrijf.
Nu hebben we nog geen toestel. De terminal moet zeker bancontact en eventueel ook visa aanvaarden. Het systeem kan werken via GPRS of via sim kaart.
BetaalterminalToonbankterminal voor een zaak in PutteIk wens een andere toonbankterminal voor in de zaak.
Nu zitten we bij Atos, maar ik zou graag wat kunnen vergelijken. Toestel moet enkel bancontact kunnen aanvaarden.
BetaalterminalBetaalterminal horeca | AntwerpenIk wil een offerte voor een betaalterminal. Dit is voor in de horeca. Wij hebben een oude terminal, maar die moeten wij inleveren want die is van de oude zaak.
BetaalterminalToonbankterminal (bancontact) voor een zaak in HouthalenWe zoeken een toonbankterminal voor in de zaak.
Momenteel hebben we nog geen toestel. De klanten moeten soweiso met bancontact kunnen betalen, eventueel ook met Visa. Er is wifi waarop de bancontact terminal kan aangesloten worden.
BetaalterminalBetaalterminal voor een tandartsenpraktijk in LeuvenToonbankterminal voor een tandartsenpraktijk. We zijn niet tevreden over onze huidige partners. Momenteel werken zowel mijn vader als ik op een locatie. We zouden graag twee betaalterminals hebben, en dit voor elk type betaalkaart. Aansluiting op vast internetlijn.

Meer voorbeelden