Schoonmaak & milieu

Ik zoek deze schoonmaakdienst...

Soortgelijke aanvragen: Schoonmaak & milieu

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SchoonmaakdienstenSchoonmaakfirma voor een zaak in ArdooieIk zoek een schoonmaakfirma voor ons bedrijf. De oppervlakte bedraagt 10 m x 20 m. Tot nu toe hadden we iemand in de firma zelf.
Ruiten wassenRamen wassen voor een appartement | PutteDit is voor een appartement op de eerste verdieping. Een 8-tal ramen en ook de schutsels op de terrassen moeten worden schoongemaakt.
SchoonmaakdienstenSchoonmaakfirma voor op werven (Dessel)We zoeken een schoonmaakfirma voor op onze werven. Op verschillende locaties zou er ongeveer 2x per maand een grote opkuis op de werf gehouden moeten worden.
SchoonmaakdienstenSchoonmaakfirma voor een apotheek | KortrijkWe zoeken een schoonmaakbedrijf om onze ramen te wassen. Dit is voor een apotheek met meerdere verdiepingen, minstens 10 ramen.
SchoonmaakdienstenSchoonmaakdiensten voor kunstgalerij | KnokkeIk wil offertes ontvangen voor het schoonmaken van een kunstgalerij. Graag 1 keer per week, op vrijdagvoormiddag. Het gaat in totaal om ongeveer 300 m². Het belangrijkste is dat de vloeren grondig gepoetst worden.
SchoonmaakdienstenSchoonmaakbedrijf om wekelijks kantoorruimtes in Bree te poetsenWij zijn op zoek naar offertes van schoonmaakbedrijven. Onze kantoorruimtes (vloer, ramen, sanitair) zouden wekelijks schoongemaakt moeten worden.
SchoonmaakdienstenSchoonmaak van een appartementsgebouw, Sint-NiklaasVoor de gemeenschappelijk delen op drie verdiepingen in een appartementsgebouw zijn we op zoek naar een schoonmaakdienst. We voorzien zelf geen schoonmaakmateriaal. Ikzelf ben één van de bewoners en ben toegeschreven als contactpersoon als u een afspraak ter plaatsen wenst te maken.
SchoonmaakdienstenAanvraag Schoonmaakdiensten te IeperWij wensen offertes te ontvangen voor schoonmaakdiensten, wij wensen 2 loodsen te laten schoonmaken, het betreft de muren, het plafond en de ramen, deze 2 loodsen zijn zeer oud en er zijn veel spinnenwebben en stof, wij wensen deze éénmalig te laten schoonmaken, het betreft een oppervlakte van 18mx70m (x2 voor de 2 loodsen).
SchoonmaakdienstenSchoonmaakbedrijf voor in de regio TienenIk wil een schoonmaakfirma voor ons fitnesscentrum. Nu geen firma,, opp. +700m², ook sanitaire ruimtes, bureau, trainingsruimte.
SchoonmaakdienstenSchoonmaakfirma voor een bedrijf te GijzenzeleIk zoek een schoonmaakfirma voor ons kantoor. Totaal een 400m² (gelijkvloers en 1 ste verdiep), vergaderruimte, kantoren en keuken. Materiaal kan voorzien worden.
Ruiten wassenLogopediste uit Geel is op zoek naar een ruiten wasserIk zoek iemand om maandelijks de ruiten van mijn praktijk te wassen.
Ruiten wassenruiten wasser voor woning in OostendeHet betreft 2 ramen op een (hoog) eerste verdiep.
Ruiten wassenruiten wasser voor woning in BoutersemTweemaandelijks de ruiten aan de buitenkant wassen in kerkom bij boutersem
Ruiten wassenruiten wasser voor woning in Mere1 ste en 2de verdieping van bel-etage woning nabij mettewieboulevard.
Ruiten wassenRuiten wasser voor woning in LennikEnkel de buitenkant, elke 2 maand
Ruiten wassenRuiten wasser voor woning in ZottegemBeste, Ik zou graag een offerte ontvangen voor het afwassen van dak van veranda + 12 ramen van veranda(veranda = ongeveer 7m op 3 meter). Dank bij voorbaat voor uw antwoord. Mvg Katleen
Ruiten wassenParticulier uit Lier is op zoek naar een ruiten wasser.Ik wil mijn vijf ramen aan de voorzijde van het gebouw laten reinigen een keer per maand. Ik wil al wel vertellen dat in onze straat betalend parkeren is maar dat er voor de rest geen problemen zijn met parkeren in de loop van de dag. De ramen dienen alleen langs de buitenzijde gereinigd te worden
Ruiten wassenParticulier uit Lierde zoekt een ruiten wasserWe hebben een open bebouwing waarvan onze ramen een keer onderhanden moeten genomen worden. Het juiste aantal ramen kan ik niet vertellen daar ik niet weet dat ramen die verdeeld zijn in stukken als een raam of meerdere ramen geteld worden. Twee ramen bevinden zich op de verdieping. De reiniging is enkel voorzien voor de buitenzijde.
Ruiten wassenParticulier uit Kastel is op zoek naar ruiten wasser.Wij zijn op zoek naar een ruiten wasser voor drie ramen op de gelijkvloers en 5 ramen op de bovenverdieping. De ramen moeten alleen aan de buitenzijde gereinigd worden. We vertrekken op vakantie op 2 september graag hadden wij voordien informatie gekregen.
Ruiten wassenParticulier uit Gent is op zoek naar een ruiten wasserBetreft een appartement op zes verdieping. Ruiten heel gemakkelijk vanop terras te kuisen.

Meer voorbeelden