Personeel & welzijn

Soortgelijke aanvragen: Personeel & welzijn

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Vers fruit op kantoorVers fruit op kantoor in BrasschaatIk wil graag een wekelijkse levering van fruit op kantoor. Dit is voor 20 medewerkers.
Prikklok of badge-lezerPrikklok voor tijdsregistratie van arbeiders | ZedelgemWe zijn een garagebedrijf met een tiental mechaniekers. Ik zoek een tijdregistratiesysteem, vooral om de uren van het personeel uit te rekenen. Het moet een permanente oplossing zijn.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bedrijf in AntwerpenDit is voor een bvba. Hier zouden 3 mensen gebruik maken van de maaltijdcheques. De 3 medewerkers werken fulltime. Eventueel ook de opties bekijken voor 2 zelfstandige zaakvoerders.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor zelfstandige in MinderhoutIk ben zaakvoerster en bekijk de mogelijkheden om maaltijdcheques uit te keren. Kunt u mij enkele offertes opsturen? Bij voorbaat dank!
MaaltijdchequesOffertvergelijk maaltijdcheques KMOWe willen maaltijdcheques in ons bedrijf introduceren voor ons personeel. Graag overzicht van de voordelen voor onze KMO alsook een prijsofferte om dit op te starten en nadien te bestellen zonder veel rompslomp.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf in GrimbergenGraag een offerte voor fruitmaden voor 120 medewerkers op 3 locaties; 20 in Grimbergen, 40 in Waarloos en 60 in Zaventem.
MaaltijdchequesChèques repas pour entreprise à Bruxelles 1030Devis pour l'octroi de chèques repas à un indépendant et 4 ouvriers. Vous pouvez nous joindre par téléphone. MERCI.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor nieuw keukenbedrijf met 2 bediendenVolgende week starten wij met een nieuw bedrijf in keukens. We zullen 2 bedienden hebben die op die datum starten en we willen hen maaltijdcheques geven. Graag een overzicht van de mogelijkheden en de kostprijs.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor transportbedrijfIk heb een transportbedrijf met 9 arbeiders in dienst. Ik zou maaltijdcheques willen geven aan 10 personen (1 zaakvoerder en 9 arbeiders). Iedereen werkt full time.
MaaltijdchequesChèques repas pour entreprise à Bruxelles 1080Devis pour l'octroi de chèques repas à deux collaborateurs. Vous pouvez nous joindre par téléphone. MERCI.
Levering fruitkorfFruitmand levering voor een zaak in LeuvenIk zoek een fruitmand voor de horecazaak die opent binnen 2 weken.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bedrijf in SchildeDit is voor een 165 mensen. Allemaal arbeiders en allemaal deeltiijds.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bvba in KortrijkDit is voor een bvba. We denken dat er op dit moment 13 personeelsleden zijn. Er zijn ook twee zelfstandige zaakvoerders. Alles voltijds bezetting.
Prikklok of badge-lezerBadgesysteem voor een bedrijf in RoeselareWe zoeken een badgesysteem voor een 20-tal medewerkers. Momenteel hebben we een gewone toegangsdeur met sleutel.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor opvangtehuis in KraainemIk zoek een fruitmandlevering voor onze VZW. Dit is een opvangtehuis met een 9-tal kinderen. Liefst contact via e-mail.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een VZW in KontichWe wensen een offerte voor de levering van een fruitmand voor de VZW. Dit is voor 6 tot 10 medewerkers, levering liefst op maandag. Graag contact via e-mail.
Vers fruit op kantoorFruitlevering voor een bedrijf in Groot-BijgaardenGraag een offerte voor wekelijkse levering van vers fruit. We zijn met een 30-tal mensen op kantoor.
Vers fruit op kantoorLevering fruitmand bij start up in RetieWe zoeken een offerte voor een 6-tal medewerkers. We zijn een start-up en willen graag vers fruit op kantoor.
Maaltijdchequeselektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in Sint Katelijne waverDit is voor twee medewerkers en eventueel een jobstudent tijdens de vakantie. Voltijdse medewerkers.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te KnesselareVoor 2 medewerkers offerte aub, graag spoedig contact.

Meer voorbeelden