Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Personeel & welzijn

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
MaaltijdchequesChèques repas pour entreprise à Bruxelles 1080Devis pour l'octroi de chèques repas à deux collaborateurs. Vous pouvez nous joindre par téléphone. MERCI.
Levering fruitkorfFruitmand levering voor een zaak in LeuvenIk zoek een fruitmand voor de horecazaak die opent binnen 2 weken.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bedrijf in SchildeDit is voor een 165 mensen. Allemaal arbeiders en allemaal deeltiijds.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bvba in KortrijkDit is voor een bvba. We denken dat er op dit moment 13 personeelsleden zijn. Er zijn ook twee zelfstandige zaakvoerders. Alles voltijds bezetting.
Prikklok of badge-lezerBadgesysteem voor een bedrijf in RoeselareWe zoeken een badgesysteem voor een 20-tal medewerkers. Momenteel hebben we een gewone toegangsdeur met sleutel.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor opvangtehuis in KraainemIk zoek een fruitmandlevering voor onze VZW. Dit is een opvangtehuis met een 9-tal kinderen. Liefst contact via e-mail.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een VZW in KontichWe wensen een offerte voor de levering van een fruitmand voor de VZW. Dit is voor 6 tot 10 medewerkers, levering liefst op maandag. Graag contact via e-mail.
Vers fruit op kantoorFruitlevering voor een bedrijf in Groot-BijgaardenGraag een offerte voor wekelijkse levering van vers fruit. We zijn met een 30-tal mensen op kantoor.
Vers fruit op kantoorLevering fruitmand bij start up in RetieWe zoeken een offerte voor een 6-tal medewerkers. We zijn een start-up en willen graag vers fruit op kantoor.
Maaltijdchequeselektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in Sint Katelijne waverDit is voor twee medewerkers en eventueel een jobstudent tijdens de vakantie. Voltijdse medewerkers.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te KnesselareVoor 2 medewerkers offerte aub, graag spoedig contact.
Vers fruit op kantoorFruit tijdens de vergaderingen (15-tal mensen)We zoeken een bedrijf dat ons wekelijks vers fruit kan leveren op kantoor. Het is voornamelijk voor tijdens de vergaderingen. In totaal werken er een 15-tal mensen in de firma.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een zaak in ZaventemGraag een offerte voor een fruitmand voor 5 medewerkers en 1 à 2 techniekers. Misschien om de 14 dagen.
Vers fruit op kantoorAanvraag Vers fruit op kantoor te Hamont-AchelWe willen fruit op kantoor voor een 30-40tal personen, geen leveranciers momenteel.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bvba in HeusdenWij willen graag maaltijdcheques voor een bedrijf dat gisteren is opgestart als bvba. Dit is voor 3 à 4 mensen; 2 zaakvoerders, een deeltijdse medewerker en een voltijdse medewerker.
Vers fruit op kantoorFruitlevering voor een bedrijf in WetterenGraag een offerte voor zowel wekelijkse, tweewekelijkse als maandelijkse fruitleveringen voor 11 personen. Graag ook meer info over het type van fruit en de levering.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf in DilbeekDit is voor de levering voor een 35 medewerkers. Momenteel reeds een leverancier maar door te kleine porties zoeken we nu een nieuwe leveracniers.
MaaltijdchequesElektronische Maaltijdcheques voor een voor zaakvoerderIk ben een zelfstandige zaakvoerder en wil mezelf maaltijdcheques uitkeren. Graag elektronisch. Wat zijn de kosten?
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor zaakvoerder van BVBAIk wil maaltijdcheques aan mezelf als zaakvoerder van mijn BVBA geven. Wat zijn de kosten en voordelen? Graag een offerte en meer info.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques in een kmo | Gratis offertesIk ben op zoek naar gratis offertes voor maaltijdcheques. Het is voor een kmo van maximaal 5 werknemers. Momenteel hebben we nog geen maaltijdcheques.

Meer voorbeelden