Personeel & welzijn

Soortgelijke aanvragen: Personeel & welzijn

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Prikklok of badge-lezerBadgesysteem toegangspasjes voor bedrijf te MerelbekeWij zoeken toegangspasjes, badge-lezer of sleutelhanger. Graag had ik een eerste offerte gehad om er met ons management een kostenplaatje op te kunnen plakken om dit systeem al dan niet te implementeren. Het betreft onze drankenhandel in Merelbeke. Wij zijn de laatste jaren sterk gegroeid en ons personeelsbestand is hierdoor ook toegenomen. Wij werken nu met 22 voltijdse werknemers waar wij geen zicht meer op hebben. We zouden graag met een badge systeem willen werken waarbij ieder personeelslid zijn of haar toegangsbadge heeft. Heel belangrijk voor ons is dat het systeem ook kan gebruikt worden voor het openen en sluiten van deuren, dat er een track en trace bij zit + badge in de camionettes en camions en dat er in ons magazijn een soort prikklok komt zodat wij een beter beeld kunnen krijgen over de gepresteerde uren van onze werknemers.
Vers fruit op kantoorVers fruit op kantoor in NielIk wil graag een prijsvergelijking houden voor een levering om de 14 dagen en een levering om de maand.
Vers fruit op kantoorVers fruit op kantoor in BrasschaatIk wil graag een wekelijkse levering van fruit op kantoor. Dit is voor 20 medewerkers.
Prikklok of badge-lezerPrikklok voor tijdsregistratie van arbeiders | ZedelgemWe zijn een garagebedrijf met een tiental mechaniekers. Ik zoek een tijdregistratiesysteem, vooral om de uren van het personeel uit te rekenen. Het moet een permanente oplossing zijn.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor nieuw keukenbedrijf met 2 bediendenVolgende week starten wij met een nieuw bedrijf in keukens. We zullen 2 bedienden hebben die op die datum starten en we willen hen maaltijdcheques geven. Graag een overzicht van de mogelijkheden en de kostprijs.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor transportbedrijfIk heb een transportbedrijf met 9 arbeiders in dienst. Ik zou maaltijdcheques willen geven aan 10 personen (1 zaakvoerder en 9 arbeiders). Iedereen werkt full time.
MaaltijdchequesChèques repas pour entreprise à Bruxelles 1080Devis pour l'octroi de chèques repas à deux collaborateurs. Vous pouvez nous joindre par téléphone. MERCI.
Levering fruitkorfFruitmand levering voor een zaak in LeuvenIk zoek een fruitmand voor de horecazaak die opent binnen 2 weken.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bedrijf in SchildeDit is voor een 165 mensen. Allemaal arbeiders en allemaal deeltiijds.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bvba in KortrijkDit is voor een bvba. We denken dat er op dit moment 13 personeelsleden zijn. Er zijn ook twee zelfstandige zaakvoerders. Alles voltijds bezetting.
Prikklok of badge-lezerBadgesysteem voor een bedrijf in RoeselareWe zoeken een badgesysteem voor een 20-tal medewerkers. Momenteel hebben we een gewone toegangsdeur met sleutel.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor opvangtehuis in KraainemIk zoek een fruitmandlevering voor onze VZW. Dit is een opvangtehuis met een 9-tal kinderen. Liefst contact via e-mail.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een VZW in KontichWe wensen een offerte voor de levering van een fruitmand voor de VZW. Dit is voor 6 tot 10 medewerkers, levering liefst op maandag. Graag contact via e-mail.
Vers fruit op kantoorFruitlevering voor een bedrijf in Groot-BijgaardenGraag een offerte voor wekelijkse levering van vers fruit. We zijn met een 30-tal mensen op kantoor.
Vers fruit op kantoorLevering fruitmand bij start up in RetieWe zoeken een offerte voor een 6-tal medewerkers. We zijn een start-up en willen graag vers fruit op kantoor.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te KnesselareVoor 2 medewerkers offerte aub, graag spoedig contact.
Vers fruit op kantoorFruit tijdens de vergaderingen (15-tal mensen)We zoeken een bedrijf dat ons wekelijks vers fruit kan leveren op kantoor. Het is voornamelijk voor tijdens de vergaderingen. In totaal werken er een 15-tal mensen in de firma.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een zaak in ZaventemGraag een offerte voor een fruitmand voor 5 medewerkers en 1 à 2 techniekers. Misschien om de 14 dagen.
Vers fruit op kantoorAanvraag Vers fruit op kantoor te Hamont-AchelWe willen fruit op kantoor voor een 30-40tal personen, geen leveranciers momenteel.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bvba in HeusdenWij willen graag maaltijdcheques voor een bedrijf dat gisteren is opgestart als bvba. Dit is voor 3 à 4 mensen; 2 zaakvoerders, een deeltijdse medewerker en een voltijdse medewerker.

Meer voorbeelden