Personeel & welzijn

Gratis offertes

Ik zoek...

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
category-10862

Cadeaucheques

Cadeaucheques voor uw werknemers? Vergelijk hier gratis offertes voor de beste cadeaucheques. Vul uw aanvraag in en ontvang volledig vrijblijvend offertes.

Ecocheques

Ecocheques zijn het beste extra-legaal voordeel voor uw werknemers. Wilt u ecocheques bestellen? Vergelijk hier gratis verschillende offertes en kies zelf.

category-10866
category-30028

Elektronische maaltijdcheques

Betaal minder belastingen met maaltijdcheques. Ontvang snel gratis offertes voor uw elektronische maaltijdcheques. Ontdek de voordelen van maaltijdcheques.

Levering fruitkorf

Wekelijkse of maandelijkse levering van een fruitkorf of fruitmand? Ontvang offertes en vergelijk de prijzen van Fruitsnacks en andere fruitkorf leveranciers.

category-30029
category-10864

Maaltijdcheques

Maaltijdcheques, het beste voordeel voor werknemers. Uw personeel met maaltijcheques betalen? Elektronische kaart, papieren versie? Vraag vrijblijvend offertes.

Prikklok of badge-lezer

Op zoek naar een prikklok of badge-lezer? Ontvang gratis offertes, vergelijk en kies de beste oplossing voor uw bedrijf. Makkelijk en volledig vrijblijvend.

category-11044
category-11264

Sociaal secretariaat

Vergelijk tarieven van sociale secretariaten. Ontvang offertes en kies voor een correcte loonadministratie van uw bedrijf. Snel en volledig vrijblijvend!

Vers fruit op kantoor

Vers fruit op het werk? Vraag een gratis proefmand aan en ontvang offertes voor fruit op het werk. Vergelijk prijzen voor regelmatige levering van vers fruit.

category-11285