Marketing & prospectie

Soortgelijke aanvragen: Marketing & prospectie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
DatabasesDatabase huren | NokereDatabase huren door een bedrijf dat zich specialiseert in de productie van aluminium- en kunststofprofielen (verwerkt in rolluiken, rolpoorten, screens, ...)
AdressenbestandDatabase uitbreiden (bedrijf in Gent)Onze doelgroep bestaat uit notarissen, advocaten, dokters specialisten en apothekers. Die willen we uitbreiden met nieuwe adressen in Vlaanderen. Wij willen bekend maken wat wij doen en wat wij voor hun kunnen betekenen.
DatabasesDatabase tandartsen | HammeGraag had ik een database met naam, adres, telefoonnummer en e-mail van alle tandartsen in Vlaanderen en eventueel bij uitbreiding België. Indien mogelijk ook specialiteit (orthodontist, endodontoloog, parodontoloog, mond-, kaak- en aangezichtschirurg...). Dit voor zowel een e-mail actie als mailing per post.
DatabasesDatabase voor een touroperator in TorhoutWe zoeken een database voor ons bedrijf, wjj zijn een touroperator, zowel B2C en B2B. We zoeken vooral jeugdhuizen/studentenclubs en jongeren tussen 17-28 jaar. Volleidg in Vlaanderen. Onze website is https://www.snowbite.be/
DatabasesHR Database | voor bedrijf in Sint-Martens-LatemIk zoek een database met namen en e-mailadressen van personeelsverantwoordelijken of HR managers, maakt niet welke sector, enkel private bedrijven in België. Dit is voor een klant van mij.
DatabasesDatabase in de bouwsector | HasseltWij willen een e-mailcampagne doen met een telefonische follow-up gericht naar elektriciens en ontwikkelaars van bouwprojecten (architecten, vastgoedontwikkelaars, bouwpromotoren,...). Dit is voor heel Limburg.
DatabasesDatabase voor een boekhoudingkantoorWe openen een nieuw boekhoudingkantoor in Pepingen en zoeken nu een offerte om een mailing te doen naar alle zelfstandige en kmo's in Pepingen en Halle. Liefst enkel Nederlandstalige bedrijven.
Call center (in-, outbound)Callcenter als helpdesk | IxellesWe zijn een project van de ACRB en zijn actief in het verhuren van rijschoolwagens aan particulieren. We zoeken nu een offerte voor een callcenter dat zou dienen als helpdesk, om alle problemen en vragen op te lossen. Liefst van 6 tot 22u als dat mogelijk is.
DatabasesDatabase voor teambuilding bedrijf in GentWe organiseren teambuildings voor bedrijven en zoeken een B2B database van kleine bedrijven. Dit is voor een mailingsactie. Regio Gent.
Call center (in-, outbound)Outbound callcenter ICT | WilrijkWij zijn actief in ICT-Ondersteuning en zijn op zoek naar een callcenter, graag enkel outbound. Het doel is cold calling omtrent (gratis) introductie GDPR voor kleine ondernemingen (max 40 werknemers), voor de hele regio Antwerpen.
DatabasesDatabase particulieren uit PajottenlandWe zoeken een database van particulieren uit het Pajottenland (tussen 25-65 jaar), koppels die samenwonen of trouwen, gezinnen die een bouwaanvraag gedaan hebben. Doel van de campagne: mailing uitsturen en telefonsche opvolging.
Adressenbestandadressenbestand voor een bedrijf in BrusselProductiebedrijven, feestzalen en showrooms in heel Belgie. Zowel Frans als Nederlandstalig. Dit is in kader van zowel een mailingsactie als call actie.
DatabasesAankoop database van webshops (Vilvoorde)Ik ben op zoek naar een adressenbestand van Belgische webshops (Frans- en Nederlandstalig). Ik hoop dat u mij hiervoor van dienst kan zijn.
Call center (in-, outbound)Helpdesk opdracht voor een callcenter | AsseWe zoeken een callcenter voor onze zaak, zowel inbound als outbound. Wij doen aan facility management, vooral in Nederland. Het gaat hoofdzakelijk om een helpdesk opdracht.
DatabasesDatabase voor enquêtes (Brussel)Graag een database met info over opleiding, inkomensschalen en leeftijd op Europees niveau. Dit is voor een klantenopdracht van ons. Bedoeling is enquêtes te laten doen.
DatabasesDatabase huren voor mailing | BooischotWe willen ons klantenbestand uitbreiden via een mailing. Dit kan gaan over garages, parking en voedingsbedrijven. Dit is voornamelijk in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Brussel.
DatabasesDatabase van kmo's rond Gentse Kanaalzone voor vastgoedkantoorIk zoek een database van alle kmo's in een straal van 15 à 20 km rond de Gentse Kanaalzone. Dit is voor een vastgoedkantoor. We willen een mailing actie doen voor een uitnodiging tot een nieuw bedrijfsterrein.
AdressenbestandGezocht: database van particulieren 50+Ik zoek offertes voor een adressenbestand. Wij willen enkele mailings doen. De doelgroep is Vlaamse particulieren van 50+.
Call center (in-, outbound)Callcenter voor lead generation te BrusselIk ben actief in de consulting in alles wat betreft datafiles. Het callcenter zou moeten werken voor een callactie om leads te generen. Doelgroep is voornamelijk bedrijven in heel België. Zowel Franstalig en Nederlandstalig.
Call center (in-, outbound)Inbound callcenter| MelseleWij zijn actief in magazijnsystemen (ook software) en zoeken een callcenter voor enkel inbound taken: afchecken wie de klant is, op een lijst nagaan of deze klant zijn van ons en nadien verderhelpen met technische vragen (helpdesk).

Meer voorbeelden