Marketing & prospectie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Soortgelijke aanvragen: Marketing & prospectie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Teleprospectie & afspraakplanningCallcenter opdracht voor een bedrijf in GavereWij zijn een fietsmerk dat focust op zowel B2B (fietsclubs) als B2C. Graag willen we de B2B verder uitbouwen naar Corporate. We zijn dus op zoek naar een bureau dat voor ons afspraken inplant bij grote ondernemingen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde fietskledij voor hun werknemers, klanten... Dit in heel België en het mag ook in Nederland zijn.
Databases, gegevensbankenDatabase tandartsen | HammeGraag had ik een database met naam, adres, telefoonnummer en e-mail van alle tandartsen in Vlaanderen en eventueel bij uitbreiding België. Indien mogelijk ook specialiteit (orthodontist, endodontoloog, parodontoloog, mond-, kaak- en aangezichtschirurg...). Dit voor zowel een e-mail actie als mailing per post.
Databases, gegevensbankenDatabase van internationale bedrijvenWe zijn op zoek naar een database van internationale bedrijven waarvan het hoofdkantoor zich in België bevindt. Het moeten effectieve locaties in het buitenland zijn. Voor de contactpersoon graag de CFO/Finance Manager. Graag 2 aparte offertes met en zonder de optie 'contactpersoon'. In heel België.
Call center (in-, outbound)Callcenter opdracht voor een bedrijf in WommelgemWe zoeken een callcenter voor ons bedrijf voor het uitvoeren van promo calls (Nederlands en Frans). Nu doen we dit zelf. Enkel B2B.
Databases, gegevensbankenDatabase voor een touroperator in TorhoutWe zoeken een database voor ons bedrijf, wjj zijn een touroperator, zowel B2C en B2B. We zoeken vooral jeugdhuizen/studentenclubs en jongeren tussen 17-28 jaar. Volleidg in Vlaanderen. Onze website is https://www.snowbite.be/
Databases, gegevensbankenHR Database | voor bedrijf in Sint-Martens-LatemIk zoek een database met namen en e-mailadressen van personeelsverantwoordelijken of HR managers, maakt niet welke sector, enkel private bedrijven in België. Dit is voor een klant van mij.
Databases, gegevensbankenDatabase in de bouwsector | HasseltWij willen een e-mailcampagne doen met een telefonische follow-up gericht naar elektriciens en ontwikkelaars van bouwprojecten (architecten, vastgoedontwikkelaars, bouwpromotoren,...). Dit is voor heel Limburg.
Databases, gegevensbankenDatabase voor een bouwbedrijf in MarkeDit is voor een bouwbedrijf. We zoeken een offerte voor een database van schrijnwerkerbedrijven in het noorden van Frankrijk. Dit voor een mailingsactie.
Databases, gegevensbankenDatabase voor een boekhoudingkantoorWe openen een nieuw boekhoudingkantoor in Pepingen en zoeken nu een offerte om een mailing te doen naar alle zelfstandige en kmo's in Pepingen en Halle. Liefst enkel Nederlandstalige bedrijven.
Call center (in-, outbound)Callcenter als helpdesk | IxellesWe zijn een project van de ACRB en zijn actief in het verhuren van rijschoolwagens aan particulieren. We zoeken nu een offerte voor een callcenter dat zou dienen als helpdesk, om alle problemen en vragen op te lossen. Liefst van 6 tot 22u als dat mogelijk is.
Call center (in-, outbound)Callcenter voor een branding agency te AntwerpenIk zoek een callcenter (outbound) voor mijn branding agency. Zowel B2B als B2C, vooral Nederlandstalig. De bedoeling is om mijn klantenbestand te vergroten.
Databases, gegevensbankenDatabase voor teambuilding bedrijf in GentWe organiseren teambuildings voor bedrijven en zoeken een B2B database van kleine bedrijven. Dit is voor een mailingsactie. Regio Gent.
Databases, gegevensbankenDatabase voor marktonderzoek, bedrijf te GenkIk ben specifiek op zoek naar energie studiebureaus voor B2B. Dus geen algemene studiebureaus. Dit is voor heel België (Frans- en Nederlandstalig) Dit is in de eerste plaats voor een marktonderzoek.
Call center (in-, outbound)Outbound callcenter ICT | WilrijkWij zijn actief in ICT-Ondersteuning en zijn op zoek naar een callcenter, graag enkel outbound. Het doel is cold calling omtrent (gratis) introductie GDPR voor kleine ondernemingen (max 40 werknemers), voor de hele regio Antwerpen.
Databases, gegevensbankenDatabase particulieren uit PajottenlandWe zoeken een database van particulieren uit het Pajottenland (tussen 25-65 jaar), koppels die samenwonen of trouwen, gezinnen die een bouwaanvraag gedaan hebben. Doel van de campagne: mailing uitsturen en telefonsche opvolging.
Adressenbestandadressenbestand voor een bedrijf in BrusselProductiebedrijven, feestzalen en showrooms in heel Belgie. Zowel Frans als Nederlandstalig. Dit is in kader van zowel een mailingsactie als call actie.
Call center (in-, outbound)Callcenter voor een bedrijf in LeuvenSector: stock photo agencies. Hebben alternatieven voor de 2 groten in onze industrie: abo à la Shutter én beeld Getty kan goedkoper geleverd worden. Alleen: het is te weinig geweten. Maw: sterke outbound calls nodig. Hebben mensen in het team die de bezoeken doen. Wij zijn al hofleverancier van een aantal grote reclamebureaus en uitgeverijen. Maar kunnen en willen omzet met min. 50% verhogen. We zijn actief in principe over heel België of indien mogelijk enkel Nederland en Vlaanderen.
Databases, gegevensbankenAankoop database van webshops (Vilvoorde)Ik ben op zoek naar een adressenbestand van Belgische webshops (Frans- en Nederlandstalig). Ik hoop dat u mij hiervoor van dienst kan zijn.
Call center (in-, outbound)Helpdesk opdracht voor een callcenter | AsseWe zoeken een callcenter voor onze zaak, zowel inbound als outbound. Wij doen aan facility management, vooral in Nederland. Het gaat hoofdzakelijk om een helpdesk opdracht.
Call center (in-, outbound)Prijs callcenter in verzekeringssectorIk ben actief in de verzekeringssector en zoek een callcenter om afspraken in te plannen. Vooral in de medische sector wens ik contacten te leggen, meer bepaald bij de kleine kabinetten en de kmo's. Ik zou eerst wel enkele prijzen willen vergelijken.

Meer voorbeelden