Marketing & prospectie

Gratis offertes

Maak uw keuze...

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
category-30025

Adressenbestand

U zoekt een adressenbestand van uw doelgroep? Ontvang gratis offertes en vergelijk prijzen voor een databank met uw prospects en klanten voor uw mailings.

Call center (in-, outbound)

Ontdek de prijzen van callcenters voor uw teleprospectie, afspraakplanning of telemarketing. Gratis offertes voor een callcenter, zowel inbound als outbound.

category-11451
category-11366

Databases

Vind snel de juiste database voor uw mailings. Ontvang gratis offertes van database leveranciers en vergelijk. Huur of koop de databank voor uw doelgroep.

Handelsinfo, bedrijfsrapporten

Twijfels over uw zakenpartner? Ontvang hier gratis offertes voor het opvragen van handelsinformatie. Vergelijk vrijblijvend offertes voor bedrijfsrapporten.

category-11994
category-100014

Overheidsopdrachten volgen

Wenst u deel te nemen aan publieke aanbestedingen of overheidsopdrachten? Wij houden u op de hoogte van de opdrachten in uw sector en uw regio.

Telemarketing

Ontvang snel offertes voor telemarketing via callcenters. Vergelijk tarieven voor uw telemarketing, teleprospectie, televerkoop of leadgeneratiecampagnes.

category-11105
category-11106

Teleprospectie & afspraakplanning

Vergelijk hier prijzen van callcenters voor uw teleprospectie, afspraakplanning of telemarketing. Snel offertes van een callcenter, zowel inbound als outbound.