Kantooruitrusting

Soortgelijke aanvragen: Kantooruitrusting

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
FrankeermachineHuren / aankopen frankeermachine voor in AntwerpenWenst huur -en aankoopoffertes voor een frankeermachine. Heeft momenteel geen frankeermachine. Het zou voor hoofdzakelijk binnenlandse post zijn die bestaat uit gewone - en aangetekende brieven.
KopieermachinesMultifuntionele printer gezocht te GeelGraag huur- en aankoopoffertes voor een kopieermachine. Nu hebben wij een toestel van Canon. Graag iets met bekabeling, opties die wij nodig hebben zijn printen, kopiëren, scannen, de printer moet op het netwerk kunnen (er moeten users op kunnen worden gezet), kleur (+/- 4000 pagina's) en zwart-wit (+/- 1000 pagina's), graag ook optie A3.
Multifunctionele printerMultifunctionele printer voor een bedrijf in WuustwezelGraag zowel huur- als aankoopoffertes voor een multifunctionele printer die verbinding kan maken met twee verschillende computers. Printen, scannen en faxen. Ter vervanging van defecte.
KopieermachinesKopieermachine voor een groothandel in Sint-Eloois-WinkelDit is voor een groothandel. Graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een alleenstaand toestel, om prijzen te vergelijken.
KopieermachinesKopieermachine voor een restaurant in NeveleVoor ons restaurant zoeken we een kopieermachine voor rekeningen, maar vooral voor menukaarten. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte.
FrankeermachineFrankeermachine te AartselaarIk zoek een frankeermachine voor mijn bedrijf. Wij versturen 1800 brieven op maandbasis.
KopieermachinesMultifunctioneel toestel voor onze zaak (Waregem)Voor in ons bedrijf zoeken we een ander printtoestel. We gebruiken momenteel een Canon met 5 lades, A4 en A3, kleur, recto-verso en fax. Graag zowel huur- als aankoopoffertes.
KopieermachinesMultifunctionele kopieermachine huren (Hoboken)Ik zoek een offerte voor de huur van een multifunctioneel toestel (printen, scannen en kopiëren). Ik schat voor zo'n 2000 afdrukken per maand. Nu hebben we een aangekochte printer maar we zoeken dus multifunctioneel toestel.
KopieermachinesMultifunctioneel kopieermachine voor een bedrijf in Wilrijk, AntwerpenWe zoeken een toestel voor kopiëren , printen en scannen. Alleenstaand toestel dat met verschillende computers. Graag een huur of leasing offerte. Nu een aangekocht toestel dat we wensen te vervangen.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in AntwerpenIk zoek naar een prijsvergelijking voor enkel kopieermachine. 50-100 kopies per dag. kopieren printen faxen en scannen. Graag een huurofferte.
KopieermachinesMultifunctionele printer voor een zaak in LeuvenWij zijn op zoek naar een nieuwe multifunctionale printer voor ons bedrijf. Vooral A3, kleur, recto-verso Misschien ook een onderhoudscontract. Aankoop/leasen kan beide in de offerte.
KopieermachinesKopieermachine topfeeder vervangenGraag huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine, wij gebruiken reeds een kopieermachine van TopFeeder, wij wensen enkel de optie "kopiëren", mag een vast toestel zijn (met bedrading).
OmslagvulmachineOmslagvulmachine voor basisschoolWij zijn op zoek naar een omslagvulmachine voor het kunnen klaarmaken van facturen die aan de kinderen van de school worden meegegeven. Dit is voor ongeveer 500 omslagen per maand. Wij hebben geen frankeermachine nodig want facturen worden aan kinderen zelf meegegeven.
KopieermachinesOfferte kopieermachine: kopiëren en scannenGraag huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine, wij gebruiken reeds een kopieermachine, graag kopiëren en scannen, graag met bedrading.
KopieermachinesKopieermachine voor een koffiebranderij in KruibekeVoor onze koffiebranderij zoeken we een kopieermachine voor de paperassen. We hebben twee computers die connectie moeten kunnen maken. Momenteel gebruiken we een professioneel tafelmodel maar deze voldoet niet en we hebben vaak problemen met de inkt. Graag zowel een offerte voor huur als een aankoopofferte met als functies scannen, kopiëren en printen.
KopieermachinesNieuwe kopieermachine wegens verhuis | BruggeWe zoeken een nieuwe multifunctionele kopieermachine, omdat we verhuizen. Aankoop- of leasingoffertes mogen allebei. We hebben geen fax nodig, maar wel een goede printer (kleur, recto-verso, meerdere lades) en graag ook een nietfunctie.
KopieermachinesKopieermachine voor een kledingzaal in schildeIk zoek een offerte voor een een kopieermachine voor in een kledingwinkel aan te sluiten aan de computer. Liefst een aankoopofferte.
KopieermachinesHuur of aankoop kopieermachines voor bedrijf in WaregemIk zou graag offertes vergelijken voor het huren of kopen van kopieermachines. We hebben al een kopieermachine, maar zouden prijzen willen vergelijken. We zoeken 2 toestellen waarop we ons kunnen aanmelden met een token en die geschikt zijn voor +/- 10.000 pagina's in zwart-wit en kleur. Dit mag met bedrading of draadloos.
KopieermachinesKopieerapparaat voor orthodoxe kerkVZW voor orthodoxe kerk. We hebben momenteel canon pc 760, die draait 20 jaar. Voor de boekhouding moeten we kosten maken. We hebben momenteel 2 toners liggen van een canon E20. We zoeken enkel een kopieerapparaat. ongeveer 100 kopies per maand
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in Sint AndriesWe zoeken een offerte voor een frankeermachine voor gewone brieven. Dit zijn zo'n 50 stuks per maand. Ene maand wat meer als andere. Enkel binneland. Graag zowel een huur als aankoopofferte.

Meer voorbeelden