Kantooruitrusting

Soortgelijke aanvragen: Kantooruitrusting

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
FrankeermachineHuren / aankopen frankeermachine voor in AntwerpenWenst huur -en aankoopoffertes voor een frankeermachine. Heeft momenteel geen frankeermachine. Het zou voor hoofdzakelijk binnenlandse post zijn die bestaat uit gewone - en aangetekende brieven.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijfAlleen per mail contact graag huur offertes per maand +/- 2000 post BE en NL normale brieven
KopieermachinesMultifuntionele printer gezocht te GeelGraag huur- en aankoopoffertes voor een kopieermachine. Nu hebben wij een toestel van Canon. Graag iets met bekabeling, opties die wij nodig hebben zijn printen, kopiëren, scannen, de printer moet op het netwerk kunnen (er moeten users op kunnen worden gezet), kleur (+/- 4000 pagina's) en zwart-wit (+/- 1000 pagina's), graag ook optie A3.
Multifunctionele printerMultifunctionele printer voor een bedrijf in WuustwezelGraag zowel huur- als aankoopoffertes voor een multifunctionele printer die verbinding kan maken met twee verschillende computers. Printen, scannen en faxen. Ter vervanging van defecte.
KopieermachinesKopieermachine voor een groothandel in Sint-Eloois-WinkelDit is voor een groothandel. Graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een alleenstaand toestel, om prijzen te vergelijken.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijfGraag ontvang ik huur- en aankoopoffertes voor een frankeermachine, voornamelijk voor binnenlandse post (20% buitenlands). Het gaat om normale post en aangetekende brieven.
KopieermachinesKopieermachine voor een restaurant in NeveleVoor ons restaurant zoeken we een kopieermachine voor rekeningen, maar vooral voor menukaarten. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte.
FrankeermachineFrankeermachine te AartselaarIk zoek een frankeermachine voor mijn bedrijf. Wij versturen 1800 brieven op maandbasis.
KopieermachinesKopieermachine voor bouwbedrijfWij zoeken een toestel voor meerdere bureaus. De kopieermachine moet ook A3 kunnen printen en kopiëren. Dit is voor een werf van drie jaar. Zowel huren als kopen van een kopieermachine willen we overwegen.
FrankeermachineFrankeermachine te AntwerpenIk wens offertes voor een frankeermachine. Dagelijks zenden wij ongeveer 10 brieven uit.
KopieermachinesKopieermachine te ErembodegemIk zou graag offertes vergelijken voor een kopieermachine voor mijn bedrijf. Ik maak ongeveer 1000 afdrukken per dag, voornamelijk in zwart/wit.
KopieermachinesMultifunctioneel toestel voor onze zaak (Waregem)Voor in ons bedrijf zoeken we een ander printtoestel. We gebruiken momenteel een Canon met 5 lades, A4 en A3, kleur, recto-verso en fax. Graag zowel huur- als aankoopoffertes.
KopieermachinesMultifunctionele kopieermachine huren (Hoboken)Ik zoek een offerte voor de huur van een multifunctioneel toestel (printen, scannen en kopiëren). Ik schat voor zo'n 2000 afdrukken per maand. Nu hebben we een aangekochte printer maar we zoeken dus multifunctioneel toestel.
KopieermachinesMultifunctioneel kopieermachine voor een bedrijf in Wilrijk, AntwerpenWe zoeken een toestel voor kopiëren , printen en scannen. Alleenstaand toestel dat met verschillende computers. Graag een huur of leasing offerte. Nu een aangekocht toestel dat we wensen te vervangen.
KopieermachinesKopieermachine voor een bedrijf in AntwerpenIk zoek naar een prijsvergelijking voor enkel kopieermachine. 50-100 kopies per dag. kopieren printen faxen en scannen. Graag een huurofferte.
FrankeermachineFrankeermachines vergelijken | Bedrijf te NeeroeterenWe zoeken een offerte voor een frankeermachine voor ons bedrijf. Nu hebben we een Francotyp-Postalia, maar we zouden graag eens vergelijken.
KopieermachinesMultifunctionele printer voor een zaak in LeuvenWij zijn op zoek naar een nieuwe multifunctionale printer voor ons bedrijf. Vooral A3, kleur, recto-verso Misschien ook een onderhoudscontract. Aankoop/leasen kan beide in de offerte.
FrankeermachineFrankeermachine te HarelbekeIk zoek een frankeermachine voor mijn zaak. Ik stuur per week 150 brieven uit.
KopieermachinesKopieermachine topfeeder vervangenGraag huur -en aankoopoffertes voor een kopieermachine, wij gebruiken reeds een kopieermachine van TopFeeder, wij wensen enkel de optie "kopiëren", mag een vast toestel zijn (met bedrading).
OmslagvulmachineOmslagvulmachine voor basisschoolWij zijn op zoek naar een omslagvulmachine voor het kunnen klaarmaken van facturen die aan de kinderen van de school worden meegegeven. Dit is voor ongeveer 500 omslagen per maand. Wij hebben geen frankeermachine nodig want facturen worden aan kinderen zelf meegegeven.

Meer voorbeelden