Internet & webdesign

Gratis offertes

Ik zoek een expert voor...

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
category-30115

Facebook advertenties

Adverteren op Facebook, dat is nieuwe klanten én naambekendheid verwerven. Vergelijk gratis offertes voor advertenties op Facebook (SEA) en groei nog sterker.

Internet reclame / E-mailing

Op zoek naar nieuwe klanten? Vind hier gratis offertes voor e-mailmarketing. Vergelijk de prijzen voor internetreclame en kies de marketingoplossing op uw maat.

category-11979
category-30014

SEA (zoekmachine adverteren)

Adverteer op zoekmachines en zie de klanten binnenstromen. Ontvang vrijblijvende offertes voor SEA en vergelijk prijzen voor het adverteren op zoekmachines.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Adverteer op zoekmachines en zie de klanten binnenstromen. Ontvang vrijblijvende offertes voor SEA en vergelijk prijzen voor het adverteren op zoekmachines.

category-11398
category-11394

Webdesign (website design)

Steekt uw zaak nog niet in een digitaal jasje? Met een eigen webiste bereikt u nog meer klanten. Vraag vrijblijvend offertes aan en kies de beste webdesigner.

Webshops of webwinkels

Stort u in e-commerce en zie uw omzet exponentieel stijgen. Ontdek snel de prijzen voor e-business webdesign en vergelijk gratis offertes van webdesigners.

category-11395

ISP
Een Internet Service Provider levert u verschillende met het Internet verbonden diensten. Een cruciaal onderdeel hiervan is het verlenen van een Internettoegang. Dit is de eerste stap die u, als bedrijf, moet ondernemen eenmaal beslist werd om zich op het Internet te begeven. Internet Access Providers (I.A.P.) zijn die dienstverleners die enkel toegang verschaffen tot het World Wide Web. Een I.S.P. en een I.A.P. onderscheiden zich met betrekking tot de bijkomende diensten die een I.S.P. verschaft, zoals een e-mail adres, opslagruimte voor uw web site of toegang tot de nieuwsgroepen. Algemeen genomen zijn I.S.P. niet verbonden met de backbone en huren zij toegang aan een I.A.P. Het is evenwel mogelijk dat zij over een verbinding met de backbone beschikken.
Er bestaan verschillende soorten providers naargelang de gewenste snelheid van de verbinding en de gewenste diensten.

Hosting
De dag van vandaag bevatten websites meer informatie dan in de beginjaren, denk maar aan de multimedia toepassingen. Een website bestond vroeger enkel uit tekst, terwijl men er nu ook beelden, video's en animaties kan terugvinden.
De inhoud van een site moet worden opgeslagen op een webserver. Deze server kan zich in uw bedrijf of bij uw web hoster bevinden. Indien u een beroep doet op een web hoster worden de voordelen u onmiddellijk duidelijk. Hij houdt zich namelijk bezig met het opslaan van gegevens, de veiligheid, de monitoring en de bandbreedte van de site. U hoeft daarvoor dan geen (dure) specialisten meer in dienst te nemen. Ongeveer tweederde van de bedrijven doet een beroep op de diensten van een web hoster. In de Benelux zijn er een tiental grote marktspelers met daarnaast veel kleinere web hosters.

Webdesign
Voor webdesign kunt u op verschillende plaatsen terecht. Dit komt doordat men voor het ontwikkelen van een web site zowel technische als grafische elementen moet combineren. Tijdens uw zoektocht naar een webdesigner zult u daarom waarschijnlijk zowel op IT programmeurs als communicatie of grafische specialisten vallen.
We kunnen webdesigners in de Benelux onderverdelen in drie grote groepen: een kleinere groep internationale developers, een groep lokale ontwikkelaars en een grote groep zelfstandige webdesigners. Er bestaan meer dan 1,000 webdesigners in de Benelux.

Bannering
Sinds het ontstaan van het Internet zijn banners de belangrijkste vorm van on-line publiciteit. Banners laten toe het verkeer op de website van de adverteerders te doen stijgen. Ze bestaan in alle maten en formaten. Tegenwoordig kunnen bijna alle ideeën omgezet worden in een banner. De enige echte limiet voor de realisatie van banners is het prijskaartje. Dit is vooral het geval voor geanimeerde banners.
De kwaliteit van een banner wordt gemeten aan de hand van zijn CTR, de Click-Through Rate. Dit is een ratio die weergeeft hoe vaak de banner aangeklikt wordt ten opzichte van het aantal keer dat hij verscheen. Het is een efficiënte manier om een snelle en volledige feedback te krijgen in verband met uw publiciteitscampagne over het Internet.

Meer informatie vindt u in onze isp , webhosting , webdesign of banner design aankoopgidsen(wat zijn uw behoeften, hoe kiest u een leverancier, factoren die de prijs beïnvloeden, ...)

Soortgelijke aanvragen: Internet & webdesign

Recente aanvragen

Beschrijving :
Ik wil graag een bestaande website aanpassen, het gaat om een informatie website. Wij betalen nu 300 euro per maand en willen daar graag onder.
Antwerpen
18/04/2018
Beschrijving :
Ik wil een nieuwe website voor een horecazaak in opstart. Het zou een infosite moeten worden met vooral promoties en suggesties. Graag de mogelijkheid om zelf aan te passen. De zaak start in augustus.
Antwerpen
12/04/2018
Beschrijving :
We zouden onze website willen laten vernieuwen: http://minicrechederegenboog.be/. Onze huidige site is sterk verouderd en we zouden graag eens horen wat er beter kan.
Antwerpen
27/03/2018
Beschrijving :
Ik zoek een webdesigner om mijn bestaande website aan te passen. Het gaat om een webshop met een betaalmodule. Dit mag interactief. De huidige website is www.breadandmore.be
Limburg
22/03/2018
Beschrijving :
Ik wil een nieuwe website laten maken. Dit is voor een herstelbedrijf voor voertuigen. De website zal voornamelijk informatief zijn.
Oost-Vlaanderen
06/02/2018
Beschrijving :
Voor mijn zaak wil ik een nieuwe website. Ik maak een maandelijks magazine dat ik ook online wil zetten, geen webshop. De hoofdzetel is in Nieuwpoort.
Vlaams Brabant
06/02/2018
Beschrijving :
Ik ben gestart van de zomer met een foodtruck. Ik heb een gratis website gekregen voor een startende bedrijf. De website trekt op niks, dus ik zou deze website willen aanpassen.
West-Vlaanderen
15/11/2017
Beschrijving :
Ik wil een offerte voor webdesign. Het gaat om het maken van een nieuwe webshop. Ik wil dat de website kan vertaald worden in meerdere talen en dat er verzendingsmogelijkheden aanwezig zijn.
West-Vlaanderen
31/10/2017
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor een vereniging. We wensen hiervoor een informatieve website maken. Ik moet deze zelf kunnen aanpassen. Tegen pasen moet deze online staan.
Antwerpen
27/10/2017
Beschrijving :
Ik wens een nieuwe website(webshop) voor mijn zaak. Ik importeer allerlei voorwerpen vanuit Indonesie, nu werk ik vooral via Catawiki. Burget van 2000€ en deze moet online gaan tegen begin volgend jaar.
Oost-Vlaanderen
09/10/2017
Beschrijving :
Ik heb onlangs een volledige nieuwe website laten opbouwen en wensen hieraan een nieuwe webshop te plaatsen. Dit is met betaalmodule.
Vlaams Brabant
29/09/2017
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor de opbouw van een nieuwe website. Ik ben van plan hiervoor muurtuinen te bouwen. Ik zoek in functie hiervan een tweetalige website. Informatieve website zodat ik kan laten zien wat ik aan mensen kan gebeuren. Ik ben van plan de website online te laten gaan tegen maart volgend jaar ten laatste.
Brussel
21/09/2017
Beschrijving :
Wij zoeken offertes voor webdesign, wij wensen een nieuwe website te laten bouwen, dit betreft wel degelijk een webshop, wij wensen hierin een betaalmodule te integreren, de wesbite mag interactief zijn.
Antwerpen
21/09/2017
Beschrijving :
Dit wordt een informatieve website met een link naar een webshop, deze zou eveneens moeten worden aangemaakt. Liefst te werken via overschrijving. Deze website zou dit jaar nog online moeten gaan.
West-Vlaanderen
31/08/2017
Beschrijving :
Ik wil een nieuwe site voor ons IT-bedrijf. Informatieve voorlopig, wat we aanbieden, contactgegevens, werkwijze moet erop. Nog dit jaar online.
Vlaams Brabant
17/08/2017
Beschrijving :
Wij hebben als bedrijf een merk overgenomen waar we instaan voor de distributie in de Benelux. De oude distributeur heeft een website maar wil deze niet verkopen aan ons. Daarom zoeken we nu de website te laten bouwen. Het ontwerp van de website is exact hetzelfde als bij alle andere distributeurs in de wereld. http://www.tannus.be/ (website in de taal die wij zoeken: nederlands, frans, engels) www.tannus.com (website van de fabrikant zelfs waar alles op gebaseerd is)
Antwerpen
08/08/2017
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor het aanmaken van een nieuwe website voor een bedrijf in de bouw. Dit zal een voornamelijk informatieve website moeten zijn zodat de mensen mijn diensten makkelijker kunnen vinden en onmiddellijk mij per mail of telefoon kunnen bereiken.
Antwerpen
28/06/2017
Beschrijving :
Opmaak van een volledige nieuwe website. Er is wel een pagina nodig voor leeftijdverificatie omdat dit zou gaan over een escort bedrijf. Interactieve website.
Vlaams Brabant
22/06/2017
Beschrijving :
Ik wil een offerte voor een webshop. Het liefst geen standaard webshop, maar een webshop met veel bewegende plaatsen. Op de website moeten de producten goed gedisplayd worden. Ik zou de website ook zelf willen bijhouden.
Oost-Vlaanderen
19/06/2017
Beschrijving :
Ik wil een bestaande website aanpassen. Ik heb de website zelf aangemaakt op one.com, maar het ziet er niet professioneel uit. Dit wordt een informatieve website.
Oost-Vlaanderen
06/06/2017
Lees meer Meer voorbeelden