Schoonmaakbedrijven

Beste bezoeker, de opgevraagde rubriek is momenteel niet beschikbaar. Onze excuses hiervoor. Maar u kan steeds offertes aanvragen in andere rubrieken, zoals bv. in deze hieronder:

 
 
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Werknemers zullen graag komen werken in een proper en fris opgeruimd kantoor. U zult zorgenloos klanten kunnen ontvangen, zonder een slechte indruk na te laten omdat uw kantoor er niet netje bij ligt. Uw kantoor kan er proper bijliggen, zonder dat u uw werknemers zelf moet inschakelen om de boel schoon te maken. Laat uw kantoor kuisen door een professionele schoonmaakdienst.

Een kraaknette werkomgeving en een vlekkeloze ontvangstruimte voor uw bezoekers, kunt u enkel bereiken met een professionele schoonmaakdienst. Zij kunnen uw bedrijf er stralend laten uitzien.

Offerteaanvraag schoonmaakbedrijven

Welk schoonmaakbedrijf is nu het beste? Veel hangt af van welke ruimtes er gekuist moeten worden en hoe vaak deze schoongemaakt moeten worden. Een ruimte waar elke dag veel klanten, bezoekers en personeelsleden doorwandelen zal vaker onderhouden moeten worden dan het kantoor van een van uw managers. Het ene gebouw is het andere niet, dus voor een fabriek zal het professioneel schoonmaakbedrijf andere toestellen nodig moeten hebben dan voor een sportzaal of winkelruimte.

Vul hierboven een aanvraagformulier in en geef mee naar wat u precies op zoek bent. Wij bezorgen uw aanvraag bij verschillende schoonmaakbedrijven, zo kunnen zij u een voorstel op maat maken. Daarna kunt u rustig deze offertes vergelijken en kiezen met wie u verder wil gaan.

Lexicon schoonmaakbedrijven

  • Schoonmaakbedrijven:  Schoonmaakbedrijven kunnen instaan voor het onderhoud van verschillende ruimtes. Een kantoorruimte, winkelruimte, opslagruimte, publieke instellingen, verenigingen van eigenaren, industriële bedrijven, winkelcentra's, enzovoort. Ze beschikken ook steeds over moderne en professionele apparatuur. Speciale machines kunnen doelgericht ingeschakeld worden, om kostenbesparend te kunnen werken. Vaak werken ze ook met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Schoonmaakbedrijven kunnen eenmalig worden ingeschakeld. Dit wil zeggen dat u ze kunt inschakelen bij schade na brand of wateroverlast, vuile vlekken op de vloer of het tapijt, ramenwas,...

Soortgelijke aanvragen: Schoonmaakbedrijven

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Antwerpen

Dit is voor kapsalon een ruimte met een kleine keuken achteraan. Ik zoek iemand voor de wekelijkse schoonmaak enkel op maandag , dan is de kapperszaak gesloten. Martiaal wordt door mijzelf voorzien.

Antwerpen

Deels burelen (6) en vergaderruimtes (4) , toiletten en keuken die wekelijks dienen worden schoongemaakt en deels ook een productieruimtes . In dit laaste zullen voor of na de uren gepoetst moeten worden maar enkel de vloeroppervlakte met een kuisma...

Antwerpen

Ik zoek een offerte voor de schoonmaak van een winkel twee maal een maand; Dit is voor een toonzaal met een groot vloeroppervlak, een toiletruimte, hamen, douche en keuken. +- 200m². Ik voorzie zelf schoonmaakmatriaal.

Antwerpen

Ik ben opzoek naar een offerte voor een schoonmaakbedrijf. Het gaat om een oppervlakte van 400 m². We willen een dagelijks of wekelijkse schoonmaak.