Ritregistratie

Beste bezoeker, de opgevraagde rubriek is momenteel niet beschikbaar. Onze excuses hiervoor. Maar u kan steeds offertes aanvragen in andere rubrieken, zoals bv. in deze hieronder:

 
 

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Met een ritregistratiesysteem kan u snel en duidelijk te weten komen hoeveel kilometers een auto rijdt. Er bestaan verschillende systemen. De meest basic systemen zijn eigenlijk gewoon een uitbreiding van de kilomterteller. U kan in het systeem aangeven wat de functie is van de volgende rit en hebt zo een overzicht van de gereden kilometers voor privégebruik, kilometers voor klanten te bezoeken,...

Vergelijk daarom meerdere ritregistratiesystemen en ontdek de vele voordelen van tracking van voertuigen voor uw onderneming.

Wie een ritregistratiesysteem plaatst houdt best rekening met volgende tips:

  • Informeer uw werknemers over het nut van het ritregistratiesysteem. Een Tracker in de auto zorgt vaak voor wat tegenstand van de werknemers. Maak duidelijk dat het hier niet om een controle maar om een soort van veiligheid gaat. U beveiligt uw wagens tegen diefstal en zorgt voor een goed besef van hoeveel uren uw werknemers juist werken.
  • Registreer enkel wat belangrijk is. Je kan een heleboel dingen registreren en te weten komen. Zorg dat je weet wat nodig is, en wat niet nodig is. Zo betaalt u niet te veel geld voor een high-tech trackingsysteem waarvan u een heleboel opties niet gebruikt. Vergelijk verschillende leveranciers en hun verschillende systemen.

Ritregistratiesystemen hebben verschillende opties, zorg dat je goed weet welke je juist nodig hebt. Zo maak je optimaal gebruik van een ritregistratiesysteem zonder dat de kostprijs van zo'n trackingsysteem voor bedrijfsvoortuigen te hoog zal zijn.

  • Koppeling aan kilometerteller: De meest basic ritregistratiesystemen zijn gekoppeld aan de kilometerteller. Zo weten ze zonder GPS-signaal hoeveel kilometer de auto rijdt. De bestuurder kan dan aangeven wat de reden van de rit is (privégebruik of zakelijke rit). Meer geavanceerde toestellen kunnen ook gelinkt worden aan de kilometerteller ter controle.
  • Real-time tracking: Met een real time tracking systeem kan je snel en up to date te weten komen waar elke auto zich bevindt. Deze functie wordt voornamelijk gebruikt voor snel te kunnen reageren op noodoproepen, of snel ter plaatse te zijn bij klanten met een dringende technische oproep.
  • Overzicht van onderhouden: Bij sommige toestellen kan je ook per auto de laatste onderhoudswerken opvragen. Wanneer is deze auto naar de garage gebracht, waarom,...
  • Online overzicht: De meeste tracking-systemen geven een online overzicht van alles wat je wil weten. Op zich is er vaak veel mogelijk met deze ritregistratiesoftware. Zorg dus dat u weet wat u te weten wilt komen met ritregistratie.
  • Registratie werkuren: Werkuren van vertegenwoordigers of arbeiders op de baan correct registreren is vaak niet evident.
  • Registratie van privéritten: In Nederland is het al verplicht om privéritten apart te registreren. Ook in België gaan steeds meer stemmen op om dit fiscaal interessanter te maken.
  • Smartphone Applicatie: Een smartphone applicatie waarmee je alle werknemers kan volgen en snel reageren op de nood van een klant. Het is een stukje software dat steeds meer populariteit wint.

 

Ik wil offertes voor ritregistratie vergelijken