Frankeertoestel

Beste bezoeker, de opgevraagde rubriek is momenteel niet beschikbaar. Onze excuses hiervoor. Maar u kan steeds offertes aanvragen in andere rubrieken, zoals bv. in deze hieronder:

 
 
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Besparen met een frankeertoestel

Bent u op zoek naar een Frankeertoestel? Of wilt u meer informatie over de functies van een frankeertoestel of frankeermachine. Wij kunnen u verder helpen.

Met een frankeertoestel kan u sterk besparen op uw portokosten. Voor grote hoeveelheden postverzendingen is een frankeertoestel de ideale oplossing. Ten eerste is een brief frankeren met een frankeertoestel veel goedkoper dan een postzegel. U kan namelijk nog altijd gebruik maken van het non-priortarief. Daarnaast is het ook gewoon heel makkelijk. U kan namelijk snel en efficiënt een brief frankeren.

Naargelang uw noden zijn er verschillende systemen mogelijk. Met de basismodellen kan u snel een brief wegen en correct frankeren. Zo betaalt u geen cent te veel. Grotere toestellen kunnen dan weer tot 5400 brieven per uur frankeren. Zo'n volledig digitaal frankeertoestel is vooral nuttig voor grote bedrijven die honderden brieven per dag verzenden.

Kleiner kmo's zijn beter af met een kleine machine. Daarmee kan je alles. Maar vooral: frankeren aan een laag tarief. Vergelijk daarom verschillende toestellen en offertes. Zo ontdek je snel welk frankeertoestel de beste oplossing is voor uw bedrijf.

  • Frankeerkrediet: de meeste machines werken met een prepaid-formule. U laadt uw kaard online op en de machine doet de rest. Zodra uw frankeerkrediet op is moet u opnieuw herladen.
  • FOLLS: het opladen van dat frnkeerkrediet doe je via FOLLS (Franking Online Loading System). Met dit systeem kan u de frankeermachine dus via het internet opladen, 24u op 24 en 7 dagen op 7.
  • DPM-frankeerstempel: De standaard frankeerstempel kent u wel. Tegenwoordig komt daarnaast nog een streepjescode. Die streepjescode zorgt ervoor dat bpost uw brief snel en efficiënt ter plaatse kan brengen.
  • Internationale frankering: internationale zendingen kunnen gefrankeerd worden met een frankeermachine. Het prijsverschil tussen een postzegel en een stempel voor internationale zendingen is heel groot. Wie dus regelmatig post verzendt naar Nederland, Frankrijk, Duitsland of zelfs de VS doet er dus goed aan te investeren in een frankeermachine.